Dursun Özbek, Florya'da yapılan mangal partisinden önce, ''Şimdiden şeker bayramınızı kutluyorum ve afiyet olsun diyorum'' dedi. Galatasaray'ın bugün gerçekleştirilen Divan Kurulu Toplantısı'nda kürsüye çıkan Başkan Dursun Özbek'in açıklamaları tepki topladı.
ŞEKER BAYRAMINIZI KUTLUYORUM
Florya'daki mangal partisinden önce Divan Kurulu üyelerine seslenen Özbek, "Şimdiden hepinizin şeker bayramını kutluyorum ve afiyet olsun diyorum'' dedi.
Kızmanıza gerektirecek birşey yok, esprili yada dalga geçilecek bir şey paylaşmadık. Bizzat başkanın ağzından çıkmış ve kırpılmamış gerçek bir haber paylaştık. Fenerbahçe bölümünde espri mahiyetinde yapılmış sponsor konusu vardır oraya bakarsanız tüm taraftarlar gülüp eğleniyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Viper_Sensation
Kızmanıza gerektirecek birşey yok, esprili yada dalga geçilecek bir şey paylaşmadık. Bizzat başkanın ağzından çıkmış ve kırpılmamış gerçek bir haber paylaştık. Fenerbahçe bölümünde espri mahiyetinde yapılmış sponsor konusu vardır oraya bakarsanız tüm taraftarlar gülüp eğleniyor.
Tüm sezon trollerle uğraştığımız için bazı konularda ayar tutturamıyoruz evet biraz abartılı olmuş olabilir, sadece sonra ki toplantı bayramdan sonraya kalacak demiş o zamana kadar görüşemeyecğeimiz için bayramınızı kutlarım demiş bundan gülünecek bir şey göremedim o yüzden.
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-AEF248198
Tüm sezon trollerle uğraştığımız için bazı konularda ayar tutturamıyoruz evet biraz abartılı olmuş olabilir, sadece sonra ki toplantı bayramdan sonraya kalacak demiş o zamana kadar görüşemeyecğeimiz için bayramınızı kutlarım demiş bundan gülünecek bir şey göremedim o yüzden.
vay başganım laik çıktı aynı ben, şimdi gözüme girdin dursun.
quote:
Orijinalden alıntı: hashus1099
vay başganım laik çıktı aynı ben, şimdi gözüme girdin dursun.
Alıntıları Göster
zaten liseli dinazorların işi yemek içmek paraları çalmak Gs adasında sefa sürmek kulübü borca sokmak ölselerde kurtulsak
quote:
Orijinalden alıntı: Roman_Gladius
zaten liseli dinazorların işi yemek içmek paraları çalmak Gs adasında sefa sürmek kulübü borca sokmak ölselerde kurtulsak
Alıntıları Göster
Oruç tutmamalarına karışan maldır. Gözgöre göre gelenekleri hiçe sayıp ramazan ayında gun ortasında mangal partisi verenler daha da maldır. Birşeyin dengesini tutturun be anasını satayım. Sonra denge dengeoglu dıyosunuz
Pilavdan mangala geçmişler hayırlı olsun
Flight Of IcarusF
kullanıcısına yanıt
Ya menemen olsaydı
Lafı cımbızla çekip bir yerlere çekme konusunda bizden iyisi yok.
"ŞİMDİDEN BAYRAMINIZI KUTLARIM" size ne ifade ediyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme