Şimdi Ara

diver watch

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sitede kısa zaman önce bu saati görmüşütüm ve çok hoşuma gitmişti, an itibari ile iddaadan hatrı sayılır bir mevla tutturduk ve bu saati almak istiyotum. Bu saatin fiyatı, kalitesi hakkında bilgi sahibi olan varsa beni biraz aydınlatbilir mi?

http://www.youtube.com/watch?v=DxcZf7cmoaU&feature=player_embedded

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Forrest Gump -- 17 Mart 2012; 22:10:44 >

• gg, yada sahibinden'de 450-500 civarına bulursunuz. daha fazla isteyen de var ama dediğim rakamdan fazlası verilmez.

ben bunların koleksiyonunu yapıyordum, sonra hiç kullanmadan hepsini dağıttım. yalan olmasın, bu modelin aynısını 250 lira civarına sattım. o yüzden daha fazlası verimez diyorum.

ebayden alırsanız, gümrüğe takılsa bile daha ucuza gelir,

kargo dahil 180 dolara bulursunuz. eğer gümrüğe takılırsa, (saatin fiyatı 150 dolar, kargo 30 dolardır. 150 dolar için bir 30 dolar daha gümrük vergisi ödersiniz. toplamda 210 dolar olur , 210 X 1,8.. = 380 TL. eğer gümrüğe takılmazsa bu fiyattan 30 dolar düşün.
  • Ebaydan hiç anlamıyorum; güvenilir satıcı vs. olayları var sanırım. Daha önce ebaydan hiç alışveriş yapmadım, yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • size SKZ229 modelini öneririm. Bu saatten daha havalıdır.İsterseniz karşılaştırın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulocan1969

size SKZ229 modelini öneririm. Bu saatten daha havalıdır.İsterseniz karşılaştırın.

Beni asıl cezbeden saatin hacmi, kaba duruşu; aradığım saati bi forumdaki koleksiyoncu bi abiden almayı düşünüyorum. Sıfır almak istiyodum ama ebay fln pek çakmıyorum bu işlerden maalesef 2. el alıcam. Bu abi saati 1-2 kez takmış, hafta içi görüşcez, saati görücem; muhtemelen alıcam.
  • eğer kaba yada büyük çaplı istiyorsanız doğru tercih. Bende kullandım ama rezerv 36 saat gibi falan. Yani kenara koyuyum 2 gün sonra tekrar takıyım dediğinizde saat durmuş olucaktır.
    Ama dakik ve gösterişlidir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple Watch Series 6 Mavi 44MM
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.