Şimdi Ara

Divine Divinity & Beyond Divinity (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
248
Cevap
2
Favori
15.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: apaty123

hala anlamadım catacombs o piramidin bizi ısınladığı yermi bide o piramid 1 kezmi kullanılıyor ?
    outlaw msn kullanıyormusun kullanıyosan özelden verirmisin lütfen

Tamamda sacred bitmezki
    sadece onlar değil fable diablo 2 bide mmolar var

Sen bu oyunlarla disco disco partizani olursun

• quote:

hala anlamadım catacombs o piramidin bizi ısınladığı yermi bide o piramid 1 kezmi kullanılıyor ?
    outlaw msn kullanıyormusun kullanıyosan özelden verirmisin lütfen

Tamamda sacred bitmezki
    sadece onlar değil fable diablo 2 bide mmolar var

burdan yardımcı olayım...( tatildeyim fazla açmıyorm msn şurda 1 ay felan daha oyunlarla haşır neşir olucam fırsat bu fırsat güzel hangi oyun varsa oynamaya çalışıyorum;bir daha böyle fırsatım olmayacak :S )
    - Yada kesin birileri bitirmiştir oyunu walktroughlarını ara internetten sana yardımcı olması açısından.
    - Yok pyramidler senin teleport yapmanı sağlıyor oyunun sonuna kadar senle kalacaklar...
    - Çok oyun var sil birkaçını pcsinden sonra geri yüklersin. Daldan dala atlarsın böyle olursa oyunları bitirmen uzun sürer; Sacred'ı bitir gel x)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VII_outLaw -- 5 Eylül 2010; 0:46:23 >

• ya ısınlanmn icin piramidi yere atıp ısınlanman lazım dedi yere atınca kaybolmuyomu
    saolasın abicim full time sacred artık birde sacred alsammı gog mu önerirsin steam mı gog dan dusunuorum hızlı indiriyomu goldla internetten cektiğim underworld arasında ne fark var ?

birde gog.com dan oyunu ortaklaşa alamazmıyız mesela ikimiz ortak alcaz sadece 1 oyun onu ikimiz ayrı bilgisayardan cekcez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apaty123 -- 5 Eylül 2010; 1:24:35 >
  • quote:

ya ısınlanmn icin piramidi yere atıp ısınlanman lazım dedi yere atınca kaybolmuyomu
    saolasın abicim full time sacred artık birde sacred alsammı gog mu önerirsin steam mı gog dan dusunuorum hızlı indiriyomu goldla internetten cektiğim underworld arasında ne fark var ?

birde gog.com dan oyunu ortaklaşa alamazmıyız mesela ikimiz ortak alcaz sadece 1 oyun onu ikimiz ayrı bilgisayardan cekcez

Diğer pyramidi bulduysan inventoryine koyacaktın sanırsam.

steam ve gog anlamam ki ben onlardan.Ayrıca Gold versiyon Sacred 1 + Sacred Underworld beraber olduğu bir paketi.

•  Divine Divinity & Beyond Divinity

• evet gectim oraları :D kafaları cevirince ordan elf nasıl fırladı anlamıom :D iki yardım ettik diye piramid de verilirmi yav

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apaty123 -- 6 Eylül 2010; 0:34:48 >
  • quote:

evet gectim oraları :D kafaları cevirince ordan elf nasıl fırladı anlamıom :D iki yardım ettik diye piramid de verilirmi yav

vermesse oyun devam etmez ki x)
  • Bu oyunda Freeze skilli çok önemli bence. Mesela level 2 Freeze ile level 14'te (mana drain kılıcıyla potta içmeme gerek kalmadı) tüm orc kampını temizlemiştim Nacizane önerim var birde, Restoration skilli'ni 1 verip bırakın, görevlerde veya etrafta en çok bulunan skillerden birisi. Arada Kistandalius ve Blake shoplarında da skiller satılabiliyor (Merchant Area'da) oralarada uğrarsınız. İdentify itemleri açmadan önce tamir ederseniz acayip kâr edersiniz.

Freeze çoğu bossvari yaratıkları, ejderhaları, insan düşmanları fln donduruyor. Freeze yapın 3-4 saniye yapıştırın sonra çözülmeye yakın geri çekilin tekrar freeze tekrar yapıştır...
    Skeletonlara, Trollere, Lichlere işlemiyor. Onlarıda summonla tanklayarak halledersiniz. En zorlandığım eleman Elven Embressor görevinde 3 tane bişey isterken aşşağı kata iniyorduk orda bi kadın büyücü ve yanında 7-8 dwarf vardı. O büyücü yok mu ahh..

• class ne önerirsiniz
  • Çoğu eski oyunda olduğu gibi İnt. magic damage vermiyor. Sadece mananızı fazlalaştırıyor. Bende ilk büyücü açmıştım ama sonra warrior açtım. Survivor denemedim, denersen ve güzelse yazarsın tekrar başlarım oyuna :)

Sword Mastery + Shield Mastery gidebilirsiniz. Dragon Set'in birde Shield'ı var çünkü. 50 agi, kullandığınız silahın Masterysinden gelen %25 hit chance yeterli. Geri kalanını Str, çok azda Cons. verirseniz zorlanma olmaz. Ama shield kullanmadan çift elli kullanılan Claymore tarzı kılıçlar dmg'ta bayaa farkettiriyor. Ara sıra shield için verdiğim puanlara acımadım değil.
  • bende warrior oynuyodum mage deniyim dedim baktım canı bitiveriyo mana bitiveriyo diye skillerden ne açıyım mage skilleri fln freeze mi summonda acıyımmı
    Düzeltme: adamım warrior

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apaty123 -- 15 Eylül 2010; 14:33:19 >
  • Hangi karakter için sorduğunu anlamadım. Mage'mi deneyeceksin yoksa warrior için mi?
  • klavye biraz hasarlıda baktım karısık yazmışım düzelttim
  • Diablo II - Sacred - Dragon Age karışımı bu oyunu, üstadlardan Türkçe yapım projelerine dahil etmeleri gerektiğini düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VII_outLaw -- 2 Şubat 2011; 16:54:10 >
  • Baya sağlam bir oyun, yalnız zorluk seviyesinde büyük problemler vardı. Fazla yan görev yapmadan ana questte ilerledim. Hatta seviyem nedeniyle normal yollardan yapamayacağım görevleri sinsilikle yapmıştım.(Örneğin orkların kuyusuna zehir atma görevinde örümcek kılığına girmek)

Daha sonra bir kralın karşısına çıktım (bulaşık yıkama questinn olduğu yerdi sanırım). Bir şekilde zindana atıldım, zindandaki iskeletler tek vuruşta beni öldürdüğü için çaresizce oyunu bıraktım.

Türkçesi olsa tabi tadınmaz yinmez.
  • Divine beni çok sarmıştı ya bitirmek istiyorum acaba biterebilirmiyim.O çocuk kralın orda kalmıştım arkadaş tekrar oynamak istiyorum.
  • hehehehe yıllarrrrr önce oynamıştım divine divinity simdide beyond divinity oynuyorum fakat save dosyaları vistada nerde onu bulamadım
  • Beyont Divinity
  • quote:

Orijinalden alıntı: edikey

Beyont Divinity

İyi Seçim

13 gunluk bir izin yakaladım x) Tunceli'den Ankara'ya eve gelicem yarın Baldur's yarım kalmıştı. Beyond'da da bakılır bu arada zaten. Eski pc deki son oyunlarım olucak gibi duruyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VII_outLaw -- 14 Haziran 2011; 22:40:49 >
  • outlaw Beyond Divinity'e başlyacağım yardım edermisin.
     Divine Divinity & Beyond Divinity

Divine Divinity & Beyond Divinity

Son patch 1.49 gözüküyor dimi,
    Eski oyun ama görüntüler güzel...Büyük derinlik var gibi gene ve oynanabilirliği ile harika bir oyun. Çok iyi bir CRPG gibi duruyor;zevkle herkese tavsiye edilir.

Dağdan kestim kereste
    At beslerim kafeste
    Diablo geliyor deseler koşarım yalın ayak...

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.