Şimdi Ara

Divine Divinity & Beyond Divinity (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
248
Cevap
2
Favori
15.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Cold Death

@Shaddar geç cevap oldu ama hem de konuyu yukarılara taşıyalım. neyse skyrim geldi de bölüm biraz hareketlendi diablo ya muhtaç kalmadık :D bu arada
    Divinity II: Ego Draconis
    Divinity II: The Dragon Knight Saga

oynamaya değer mi bunlar

oynamadım ama yakın zamanda oynamak istediğim oyunlardan
  • Risen kadar sağlam bir Alman yapımı oyundur. Baldur's Gate ve Diablo melezi gibi diyebiliriz, oynamasi zevkli bir oyun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Necochea

Risen kadar sağlam bir Alman yapımı oyundur. Baldur's Gate ve Diablo melezi gibi diyebiliriz, oynamasi zevkli bir oyun...

Çok doğru

Oyunçeviri.com ekibi bu oyuna da bir el atsalar harika olucak. Millete Rpg sevdası katacak bir oyun.
    Türkçe olmayı hak ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shaddar

quote:

Risen kadar sağlam bir Alman yapımı oyundur. Baldur's Gate ve Diablo melezi gibi diyebiliriz, oynamasi zevkli bir oyun...

Çok doğru

Oyunçeviri.com ekibi bu oyuna da bir el atsalar harika olucak. Millete Rpg sevdası katacak bir oyun.
    Türkçe olmayı hak ediyor.

Heralde yavaş yavaş bu oyunada sıra gelicek ... ( Türkçe yama olayı )
    Divinity 2' de sağlam mış.

Alman yapımlarından Drakensang'la beraber gözümdeki nadir oyunlardan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shaddar -- 16 Şubat 2012; 18:16:49 >
  • quote:

Doğru teşhis kardeşim.
  • Beyond Divinity ni de bitermem gereken oyunlardan. Ardından Divinity 2...

Divine Divinity & Beyond Divinity
  • quote:

Beyond Divinity ni de bitermem gereken oyunlardan. Ardından Divinity 2...

Envanter'i görünce tuhaf oluyorum tekrar oynamak istiyorum, koymayın böyle SS'ler x)
  • Birinci oyundaki haritayı bulamamıştım.
    Ayrıca orkları zehirlemek gerekirken hepsini katletmiştim xD
  • quote:

Birinci oyundaki haritayı bulamamıştım.
    Ayrıca orkları zehirlemek gerekirken hepsini katletmiştim xD

x))

olur böyle vakalar...

GOG.com'dan aldım tekrar oyunu, bir nevi Echanced versiyonu gibi olmuş. Görüntüler mis zaten oyun harika yemede yanında yat.
    Blizzarddan beklerdim böyle birşeyleri ama daha akıl edemediler yada paraya ihtiyaçları yok galiba, yoksa var ya Diablo II'nin enhanced editionını çoktan yapmışlardı.
    5.99$

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VII_outLaw -- 17 Mart 2012; 19:23:01 >
  • "Harold " hocam bu sayfları oku oyunun nasıl olduğunu anlarsın...
    Ardından gelsin Türkçe çeviri; Arx Fatalis'ten daha iyi biline...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shaddar -- 29 Mart 2012; 20:01:58 >
  • Uzun bir süredir oynamayı düşünüyordum sonunda başlayabildim. Mage ile oynuyorum ve int fazladan magic damage vermiyormuş bunu fark ettim. Önceden bilseydim 5 sp'mi vermezdim ona ama deneyerek keşfetmek daha iyi oluyor. Yardım almayı da düşünmüyorum bu yüzden. Biraz daha ilerledikten sonra oyunla ilgili bir şeyler yazmayı düşünüyorum. Konuyu da güncel tutarız böylelikle.
  • 3-4 tane farklı save dosyan olsan ve save ede ede git. Bu oyun acımasızdır duvardan duvara halı kaplar adamla :)

Eklenti: Çoğu görevin ve olayın birden fazla çözüm yolu vardır bu arada akılnda bulunsun. Çok esnek bir yapısı vardır oyunun. Eğer her tarafa girip çıkarım diyorsan zaten bitmez kolay kolay.
    Yanında taşıyacağın 2-3 saman grubu ile çoğu yerde dinlenebileceğin bir yatak hazırlaya bilirsin. Sağda soldaki kutu dolap gibi bazı eşyları kaldırıp gizli nesneler/bölümler bulabilirsin.

Çok önemli not: Piramiti ilk aldığın gibi kullanma :) Ya da save et kullan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 2 Temmuz 2012; 12:43:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carrier has arrived

Uzun bir süredir oynamayı düşünüyordum sonunda başlayabildim. Mage ile oynuyorum ve int fazladan magic damage vermiyormuş bunu fark ettim. Önceden bilseydim 5 sp'mi vermezdim ona ama deneyerek keşfetmek daha iyi oluyor. Yardım almayı da düşünmüyorum bu yüzden. Biraz daha ilerledikten sonra oyunla ilgili bir şeyler yazmayı düşünüyorum. Konuyu da güncel tutarız böylelikle.

oyunu kişi kendisi keşfetmeli aynı Baldur's Gate gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

3-4 tane farklı save dosyan olsan ve save ede ede git. Bu oyun acımasızdır duvardan duvara halı kaplar adamla :)

Eklenti: Çoğu görevin ve olayın birden fazla çözüm yolu vardır bu arada akılnda bulunsun. Çok esnek bir yapısı vardır oyunun. Eğer her tarafa girip çıkarım diyorsan zaten bitmez kolay kolay.
    Yanında taşıyacağın 2-3 saman grubu ile çoğu yerde dinlenebileceğin bir yatak hazırlaya bilirsin. Sağda soldaki kutu dolap gibi bazı eşyları kaldırıp gizli nesneler/bölümler bulabilirsin.

Eski bilgisayarımda biraz oynamıştım ve 2. piramiti bulmuştum (Catacombs level 4'teydi yanlış hatırlamıyorsam) ve kullanmayı becerememiştim. Bu sefer onu kullanmayı da başarırım sanırım. Ayrıca bir oyunu oynuyorsam mutlaka her yerini araştırırım. Kolay kolay bitmemesi de iyi bir şey bence. Şöyle bir 100 saat sürse güzel olur.

Fazla save almayı da düşünmüyorum. Yanlış bir şey yaptığında geri dönüşünün olmaması daha güzel olur diye düşünüyorum. Sürekli save almak gerektiği konusunda hem fikirim çünkü hiç beklemediğim anlarda tek atanlar oldu başlarda bile. Skeleton guardian çıktı mesela karşıma ilk 2 vuruşunda az vurdu ya da vuramadı tam hatırlamıyorum, sonra tek attı. Epeyi geriden başlamak zorunda kaldığım için kendime hakim olamayıp alt F4 çektim. Daha sonra Otho'nun domuzlarından birini kestim bir şeyler söyledi sadece, 2.'sini kesince bunu ödeyeceksin diyip o da tek attı.

Oyunun trade sistemi de çok güzel olmuş ama tam alışabilmiş değilim daha.

quote:

quote:

Uzun bir süredir oynamayı düşünüyordum sonunda başlayabildim. Mage ile oynuyorum ve int fazladan magic damage vermiyormuş bunu fark ettim. Önceden bilseydim 5 sp'mi vermezdim ona ama deneyerek keşfetmek daha iyi oluyor. Yardım almayı da düşünmüyorum bu yüzden. Biraz daha ilerledikten sonra oyunla ilgili bir şeyler yazmayı düşünüyorum. Konuyu da güncel tutarız böylelikle.

BG hakkında bildiklerim sadece karmaşık olduğu, taktisel oynanış gerektirdiği, bol diyalog içerdiği ve bir RPG'de olması gereken bütün özelliklere sahip olduğu. Şu an oynasam becerebileceğimi sanmıyorum o yüzden en sona saklıyorum.

• quote:

quote:

3-4 tane farklı save dosyan olsan ve save ede ede git. Bu oyun acımasızdır duvardan duvara halı kaplar adamla :)

Eski bilgisayarımda biraz oynamıştım ve 2. piramiti bulmuştum (Catacombs level 4'teydi yanlış hatırlamıyorsam) ve kullanmayı becerememiştim. Bu sefer onu kullanmayı da başarırım sanırım. Ayrıca bir oyunu oynuyorsam mutlaka her yerini araştırırım. Kolay kolay bitmemesi de iyi bir şey bence. Şöyle bir 100 saat sürse güzel olur.

Fazla save almayı da düşünmüyorum. Yanlış bir şey yaptığında geri dönüşünün olmaması daha güzel olur diye düşünüyorum. Sürekli save almak gerektiği konusunda hem fikirim çünkü hiç beklemediğim anlarda tek atanlar oldu başlarda bile. Skeleton guardian çıktı mesela karşıma ilk 2 vuruşunda az vurdu ya da vuramadı tam hatırlamıyorum, sonra tek attı. Epeyi geriden başlamak zorunda kaldığım için kendime hakim olamayıp alt F4 çektim. Daha sonra Otho'nun domuzlarından birini kestim bir şeyler söyledi sadece, 2.'sini kesince bunu ödeyeceksin diyip o da tek attı.

Oyunun trade sistemi de çok güzel olmuş ama tam alışabilmiş değilim daha.

quote:

quote:

BG hakkında bildiklerim sadece karmaşık olduğu, taktisel oynanış gerektirdiği, bol diyalog içerdiği ve bir RPG'de olması gereken bütün özelliklere sahip olduğu. Şu an oynasam becerebileceğimi sanmıyorum o yüzden en sona saklıyorum.

Bu iki oyunda harikadır gözümde...
    Oynama süreleride gayet oyuncuyu doyurucu nitelikte

• Bu oyunları hala oynayan kardeşimlerimin olması beni mutlu ediyor.
  • Bu oyun niye bitmiyor,kaç gündür oraya koştur buraya koştur o görevi yap şu itemi topla karakter oldu 30 lvl aldım elime noble swordumu,giydim dragon armorumu Demi-God gibim bişey oldum bakalım hayırlısı.
  • Öyledir bitmez meret :) Ben gibi heryere girip çıkan rahatsızlardansan hiç bitmez hatta ama belli başlı eşyaları/setleri bulunca çok kolaylaşıyor oyun, başlardaki o çekinerek ilerleme olayı kalmıyor.

eklenti: Bu arada firma Divinity: Original Sin diye devam oyunu çıkarıyor. 2. oyundan sonra köklerine dönüyorlar gibi ama bu sefer dövüşler sıra tabanlı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 23 Temmuz 2012; 9:24:09 >
  • Bu güzel haber işte. Sıra tabanlı oyunları her zaman daha çok sevmişimdir. Ayrıca oyunun başlarında da bir çekinme olmadı bende. Tek atanlar haricinde rahat rahat ilerliyorum. Kimseyi yanıma yaklaştırmıyorum kolay kolay anca okçular vurabiliyor.

Skillerin de hangilerini açsam bir türlü karar veremiyorum. 3 ya da 4 skill puanım kenarda duruyor hâlâ.
  • quote:

Öyledir bitmez meret :) Ben gibi heryere girip çıkan rahatsızlardansan hiç bitmez hatta ama belli başlı eşyaları/setleri bulunca çok kolaylaşıyor oyun, başlardaki o çekinerek ilerleme olayı kalmıyor.

eklenti: Bu arada firma Divinity: Original Sin diye devam oyunu çıkarıyor. 2. oyundan sonra köklerine dönüyorlar gibi ama bu sefer dövüşler sıra tabanlı :)

Çok güzel bir haber
    SS de gayet şık duruyor bakalım nasıl olucak.

İlk başta biraz zorlar; ama sonra akıcı hale gelir. Gizli itemleri bulup çıkarmak için de uğraştıran bir oyun.

Demi-god x) bende bir zamanlar öyle hissetmiştim. Ayrıca şu oyundaki askerler hiç bir oyunda yok çok tatlı yapmışlar.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.