Şimdi Ara

Divine Divinity & Beyond Divinity (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
248
Cevap
2
Favori
15.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Gethron

Yokmu yardımcı olacak biri , sırf karakteri yanlış kasmayayım diye oyunu 2 gündür bekletiyorum :D

O senin keyfine kalmışta bak skillere oyun başı biraz zorlanacaksın onu söyleyeyim katil olma :D

ipucu;
    ;Doğduğun evden sonra hemen Otho ve Goemoe ile konuş yukarıda boş bir ev olucak orda oraya iyi bak magic mirror ve book var onu al.O evin aşağında bir ev daha orda bir su birikintisi var aldığın ayna ve kitabı oraya bırak. Orda onların 2 gem olması lazım işte Onları Verlat ve Simon'a ver al exp sonra tekrar gidip Otho ve Goemoe'yle konuş xp ve büyü öğren.

Ayrıca bir eleman bahçeden bir bitki istiyordu onu tam hatırlamıyorum ama genede yazayım.
    Adı George muydu neydi Laninor'un bahçesinde bu bitkiler ya adamdan rica edip alıcaksın yada hırsızlık yapıcan adamın domuzlarını öldürme tek büyüyle seni yerer haberin olsun.

Sürekli save yap oyun başlarında. Aşağı inirsin 10 levellik adamlar sağ gidersin 20 levellik adamlara denk gelirsin tek yersin benden söylemesi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Shaddar

quote:

Orijinalden alıntı: Gethron

Karakter olarak mage açtım , catacombtayım oyun hayli zevkli :) stat ve skill dağılımı sizce nasıl olmalı ? teşekkürler

Keşke Warrior açaydın ama seçim senin tabiki. İkinci oynadığın da mage açmanı tavsiye ederdim.

Çoğu oyunda aslında warrior olarak oynamayı severim fakat nedense bu oyunda beni mage e itti :)

Önerileriniz için teşekkürler , skilleri söylediğiniz şekilde ayarlayacağım :) bir arkadaş int in magic damage e etki etmediğini söylemiş bende onu farkettim sonradan inte verilen puanlara yazık oldu bir nevi yerine başka şeyler verebilirdim :)
  • Uzun yıllardır ben de elimi sürmüyodum divnity serisine ilk kez başladım ilk town bitti beğendim valla tarzını bi de şu 0 ağırlık ceken chestler varmıs onları bulabilsem daha kolay kendi stashimi yartacam da bi bulamadım.Şimdi sorum bunu bitirnce beyond divnity oynamya deger mi?

divinity 2 yi yükledim ama sarmamıştı ilk birkaç bölüm geçmiştim .Devamında falan mı sarıyor bakıyom iyi oyun diyor herkes de?
  • quote:

Orijinalden alıntı: utku191

Uzun yıllardır ben de elimi sürmüyodum divnity serisine ilk kez başladım ilk town bitti beğendim valla tarzını bi de şu 0 ağırlık ceken chestler varmıs onları bulabilsem daha kolay kendi stashimi yartacam da bi bulamadım.Şimdi sorum bunu bitirnce beyond divnity oynamya deger mi?

divinity 2 yi yükledim ama sarmamıştı ilk birkaç bölüm geçmiştim .Devamında falan mı sarıyor bakıyom iyi oyun diyor herkes de?

Beyond Divinity de oynamaya muhakkak değer. Divinity 2 biraz farklı ama olsun iyidir. Ayrınca son çıkıcak oyun mukemmel olucak
  • HD versiyonları nerde satılıyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Necochea

HD versiyonları nerde satılıyor ?

gog.com da bulabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kerow

quote:

Orijinalden alıntı: Necochea

HD versiyonları nerde satılıyor ?

gog.com da bulabilirsin.

Daha önce hiç oynamamış arkadaşlara buradan oyunu almalarını öneririm.
  • Bende oyunun kutulu versiyonu var (eski baya). Yeniden kurdum dün, level 9 olana kadar oynadım. 1.0034A yaması var. Kutulu olanlar için en son bu. Ama gog.com da satılan versiyon 1.005A. Hem daha çok bug temizliyor hem de geniş ekran özelliği getiriyor.
  • Monsterımda taze geldi hemen bir oynayayım x)
  • haha monsterda divinity:D eski pentium III unu cıkarsan o bile olurdu gerek yoktu okadar :D
  • Oyunu satın aldım bir heves başladım.
    teleport stone'dan geçince daha oyunun başında birden skeletonların arasında buldum kendimi ve pot basamadan yattım.
    Bir daha da kalkamadım. Bu oyunda ölünce kalkmak yok mu? :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

Oyunu satın aldım bir heves başladım.
    teleport stone'dan geçince daha oyunun başında birden skeletonların arasında buldum kendimi ve pot basamadan yattım.

Ölünce ölmüş oluyorsun, en son save i yüklemen gerekiyor. Teleporter stone un eşini biraz seyiye atlayınca alabilirsin, daha kolay olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drowen

quote:

Ölünce ölmüş oluyorsun, en son save i yüklemen gerekiyor. Teleporter stone un eşini biraz seyiye atlayınca alabilirsin, daha kolay olur.

Şu meşhur Hardcore modu gibi galiba.
    Ölünce kalkamıyorsun anladığım kadarıyla. O zaman bol bol save yapmak şart.
    Sevdim gerçi oyunu güzel ama, biraz fazla aksiyona sokuyor buna rağmen drop olmayınca kesmenin zevki kalmıyor. İleride boss falan kesip güzel şeyler loot edebilecek miyim?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: drowen

quote:

Şu meşhur Hardcore modu gibi galiba.
    Ölünce kalkamıyorsun anladığım kadarıyla. O zaman bol bol save yapmak şart.
    Sevdim gerçi oyunu güzel ama, biraz fazla aksiyona sokuyor buna rağmen drop olmayınca kesmenin zevki kalmıyor. İleride boss falan kesip güzel şeyler loot edebilecek miyim?

Oyunun aksiyonu bol doğru ancak diğer aksiyonu bol hack & slash oyunlarına benzemez, hikayesi alır götürür seni. Oyunu henüz bitirmedim ancak sanırım oyunun sonunda kesin bir boss vardır. Oyunda güçlü yaratıklar, rakipler çıkıyor. Bir mezar girişindeki Lich ile ilk karşılaşmamda baya bir save/load yapmıştım. Güzel lootlar da çıkabiliyor oyunda, ama bir Diablo II değil tabii.

• @drowen
    Hocam ben biraz ingilizce kasmak için oynuyorum ama, yani Loot çok fazla değilse sarmaz beni diye korkuyorum.
    Hayır oyun çok güzel ama, sıkılıyorum kesmekten çünkü paso boş kesiyorum. Para bile bulamıyorum ki pot alayım.
    Oyun güzel ama ona sözüm yok kesinlikle.
  • quote:

@drowen
    Hocam ben biraz ingilizce kasmak için oynuyorum ama, yani Loot çok fazla değilse sarmaz beni diye korkuyorum.
    Hayır oyun çok güzel ama, sıkılıyorum kesmekten çünkü paso boş kesiyorum. Para bile bulamıyorum ki pot alayım.
    Oyun güzel ama ona sözüm yok kesinlikle.

İlk köyde, Aleroth'tu sanırım, aşağıdaki zindanda ilerleyince çeşitli identify edilmemiş baltalar çıkacak (bir tanesi Slasher, quest için lazım oluyor), onları sattığın zaman köydeki tüm potları zırh ve silahları satın alabilecek paran olacak. Tabii bu baltaları satmadan önce identify ettirmeyi unutma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drowen -- 21 Mayıs 2013; 12:53:21 >
  • Tamam para buldum o sıkıntı kalktı :) Teşekkürler.
  • Oyundaki herşey senin öyle diyim ev bile dizayn edebilirsin.
    Kralın tahtını bile çalabilirsin.
  • Steam'de "Divinity Anthology Satın Alın" 9 dolar bilginize

Çıkan 3 oyun dahil.
  • Bu oyunların dil dosyalarına bakmak lazım.Sorunsuz şekilde açılıyorsa çevrilsin.Türkçe oyun ya da Oyunçeviri'den birine söyleyelim.Bu aralar sardım gene oyuna.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtnei -- 16 Temmuz 2013; 2:18:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.