Şimdi Ara

Divine elemente hatası lütfen yardım edin.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Photoshop cs6 ile tema tasarımı yaptım bunu wordpresse dönüştürecek bir program buldum programı kurdum her şeyi doğru yaptım ama yüklerken hata veriyor.
    Photoshop cs6 ile tema tasarımı yapıp hangi programla veya başka bir şey ile wordpresse dönüştürebilirim?
    Hatanın resmi;

Divine elemente hatası lütfen yardım edin.

• Sanırım servere bağlanırken bir hata veriyor.Ama zaten bu tür programlardan randıman alamazsın bir yerden patlak verir.Zaten temayı html css yaptıktan sonra php ile wp kodlamak çok zor bir olay değil.
  • Ben Ressam kullanıcısına yanıt
    Ben sadece temanın index kısmını yaptım daha bunun başka sayfaları yapılacakda üye ol,sitede ara gibi yerleri nasıl yapabilirim?
    Wordpress tema yaparken photoshop cs6dan başka bir yol varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furenya55

Ben sadece temanın index kısmını yaptım daha bunun başka sayfaları yapılacakda üye ol,sitede ara gibi yerleri nasıl yapabilirim?
    Wordpress tema yaparken photoshop cs6dan başka bir yol varmı?

Hocam photoshop web sitesi yapmaz tasarım aracıdır.Photoshop ile web sitesinin görüntüsünü yaparsın kodlama yapamazsın.En fazla html çıktı alabilirsin ama oda pek iş görmez.

Senin için en iyi program Adobe Dreamweaver.Photoshop ile çizdiğin tasarımı dw ile html css kodlayabilirsin.Kodladığın html-css'i ise wordpress'e entegre edersin.Bizlerin çalışma mantığı budur

1.tasarım
    2.html/css
    3.wp entegre

Dreamweaver için harika bir ders:https://www.youtube.com/watch?v=9yHR_JFBnqY
    Entegre serisi dersi:https://www.youtube.com/watch?v=OnGVaYZeADU

Senin için önereceğim bir diğer program ise Adobe Muse.İyi çalışmalar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hata lütfen yardım
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.