Şimdi Ara

Divine Souls ( Sonunda > 14 Aralık OBT) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
647
Cevap
0
Favori
29.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Oyunda açık harita yok. Bildiğimiz town var. Onun dışında towndan çıkmak için birkaç yerde teleport var. Oradan bir alana giriyorsunuz (bu alanda hiç yaratık yok npc var). NPClerden varsa eğer görev alıyorsunuz. Sonra bu npclerin bulunduğu haritadan da çıkıp dungeona giriyorsunuz. İster partyle ister tek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 10 Temmuz 2010; 20:29:01 >
  • Keyini Burdan Alınız Üye Olarak
    http://community.mmogames.com/giveaway/divine-souls-closed-beta-test-key-giveaway-89/

Sonra Keyimizi Aktifletirmeye Geldi

OutSparka Girişi Yapıyoruz Ve Keyimizi Yapıştırıyoruz Bu Yazı Çıkarsa Her Şey Tamamdır

Closed Beta 1'in Özellikleri

Seviye:
    Sıralama kadar seviye 40 için.

Silahlar:
    artı, benzersiz, nadir ve ilahi türleri her sınıf için 9 farklı silah yanı.

Kostümler:
    zırh, kemer, ayakkabı, eldiven de dahil olmak üzere 100 kostüm öğeleri ve daha fazla.

Quest:
    sınıf ve çizme ek subquests başına 85 maceralar içinde.

Haritalar:
    20 farklı zindan ile toplam 5 haritalar. 2 PvP dungeons.

Canavarlar:
    50 farklı canavarlar.

Parti Eşleştirme Sistemi:
    dövmek kadar tanışın.

Öğe Enchant Sistemi:
    büyük hasar Enchant öğelerinizi.

Beceri Enchant Sistemi:
    Boost magic ile becerileri.

Guild Sistemi:
    Oluşturmak ve esnaf katılın.

Buddy Sistemi:
    Arkadaşlarınızla oynayın.

Closed Beta Başlama Tarihi 7/14/10
    Oyunun Clienti İndirme Tarihi 7/12/10 [Yarin Pazartesi]

• Bu arada Martial Empires'daki level kasma zorluğundan şikayetçi olanlar bu oyunu hiç oynamasın. Stress testi bayağı bir oynamıştım ve sanırım levelim 4'tü sanırım.

Ayrıca yine stress test e göre yorumlayayım; oyunda skill kıtlığı var. Zaten level kasmak zor, her 5 levelde 1 skill geliyordu.
  • fakat martial target ssitemli o yüzden çok sıkıcı [alan skilleri varmı bilmiyorum] , bunun non-target şeklinde olması kasarken daha zevkli olabileceğini düşünüyorum.
  • client download nezaman verecekler?
  • tahminimce saat 20.00 'dan sonra
  • ordada saat suan 9:03:45 AM, Jul, 12 (PDT)

Oyun Saat[oranın] 13.00'Da Açılırsa Bizde 23.00 Gibi Alınır.

Eğer Saat [oranın 10.00'Da Açılırsa Bizde 20.00 Da Gibi Gelir

Fakat Gece-Sabah Açılacagı Kesin . O Yüzden 7/12 indirme Linki Oldugu İçin , Süreniz kısıtlı geceyi 4 gözle bekliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phylian -- 12 Temmuz 2010; 19:09:53 >
  • hem mail e key geldi winner diye hemde download linki açılmış şuan indiriyrum herkese kolay gelsin
  • 3 üyelik verdim 3ünede cbt key geldiBu arada cbt1 e katılanlara özel event yapıyorlar çekiliş gibi birşey:

1-Oyunu cbt başlamadan önce indirirseniz 5 bilet kazanıyorsunuz.
    2-Cbt1 boyunca oyuna girdiğiniz her gün için 1-2-3-4-5... diye arta arta bilet kazanıyorsunuz.Ama bir gün girmediniz diyelim 0dan başlıyor tekrar mesela 1-2-3-0-1
    3-En yüksek lvl karakterinizin her lvli için bilet kazanıyorsunuz mesela 10lvl karakteriniz var lvl başına lvl sayısı kadar bilet

Bu biletler ne için?
    3. olana PC için xbox 360 gamepad controller

2. olana nvidia marka süper bi ekran kartı(forumda modeline bakabilirsiniz)

1. olana ise iPhone(modeli forumda)

Bence şansımız olabilir ben cbt boyunca hergün girerim... Sanırım karakter denemeyi bırakıp gözüme en güzel gelen karakteri kasıcam diğer türlü eventte şansımız azalıyor

• orada saat suan 1.55 AM bizde saat şuan 11.55 AM Arada 10 Saat Fark Onlarda saat 3.00 PM De Açılacak(15.00) O Zaman O Farkla Bizde Sabah 25.00=1.00 Da Açılacak Ve Combo Eveny Var Sabah 9a Kadar.

Tam Saati Hesaplarsak Şu Şekilde Çıkacaktır.

Onlarda 14/7/10 15.00 [PM]
    Bizde İse 15/7/10 1.00[AM]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phylian -- 13 Temmuz 2010; 11:59:58 >
  • mailime beta key geldi ama dl yapıcak link yok. download yapamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chakır

mailime beta key geldi ama dl yapıcak link yok. download yapamadım.

maile gelen download linke tıkla sonra login ol Join the Betaya tıkla ondan sonra beta keyi gir ve join the beta yazan yerde download çıkacak
  • Saçmalığa bak stress teste katılanlara mail yollamamışlar

Ekleme:http://community.mmogames.com/giveaway/divine-souls-closed-beta-test-key-giveaway-89/

Buradan da alabilirsiniz keyleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 13 Temmuz 2010; 16:04:03 >
  • teşekkür ederim. indirmeye başladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

Saçmalığa bak stress teste katılanlara mail yollamamışlar

Ekleme:http://community.mmogames.com/giveaway/divine-souls-closed-beta-test-key-giveaway-89/

Buradan da alabilirsiniz keyleri.

ben stress teste katılanların hesabı silinmicek fakat level ve itemler 0 lancak diye biliyorum
  • key kalmışmı??
  • galiba kalmamış
  • 3800 keyin şıp diye 5-6 saatte biteceğini sanmıyorum.
  • ehh sonunda coming soon ekranına -->http://yfrog.com/0969327759j kavuştum. zamınında dünya parasına aldığım game ped imi çıkarttım. hazirim. hişşşt makinist goyver gari...
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.