Şimdi Ara

Divine Souls ( Sonunda > 14 Aralık OBT)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
647
Cevap
0
Favori
29.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Outspark Divine Soul'un EU&NA yayıncılığını yapacağını duyurdu.
    Gameplay

Trailer

Nisan ayında Avrupa ve Amerika'da Alpha testler başlayacakmış. CBT, Çıkış için tarih yok. Beklemedeyiz yine.

http://divinesouls.outspark.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 10 Aralık 2010; 18:00:39 >

• konsol ve bilgisayardaki rpg oyunları gibi(dmc,god of war vs) online oyunların sayısı gittikçe artmaya başladı artık yapımcılar tek bir tageta tıklayıp fare click'leriyle yaratık öldürülen oyunların sıkmaya başladığını anladılar diye düşünüyorum bu tarz baya oyun çıkmaya başladı buda onlardan biri.
  • Yahu şu seslendirmeler orjinal dilinde kalsa, çok hoşuma gitti seslendirmesi, ve oyun çok güzel sentezlemiş, god of war, dmc, chaos legion.

Gelsin Bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ares

Yahu şu seslendirmeler orjinal dilinde kalsa, çok hoşuma gitti seslendirmesi, ve oyun çok güzel sentezlemiş, god of war, dmc, chaos legion.

Gelsin Bakalım

Aynen. Birçok oyunu seslendiricez diye batırıyolar. Mesela Aion. Karakter seslendirmeleri berbat.
  • oyun süper bişi ya figther ortam deşiyor resmen xD nasıl bir oyun olacak acaba ne zaman cıkacak
  • oyun gercekten guzel artık yenı cıkan oyunlarda bu tarzda cıkmaya basladi
  • Closed Beta kayıtları başladı.
    http://divinesouls.outspark.com
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fena değil
  • CB oynayabiliriz inş, malum seneye YGS -LYS
  • Karakter seslendirmelerine bayıldım
  • obaa saldır DH
  • kayıt oldum.mail için beklemedeyiz.
  • Seçilmişiz, 26'sında indiriceğiz 27'sinde cbt başlıyor.
  • Bende seçilmişim, hadi bakalım.
  • öf ya,tutmadı bizi.
  • Bende seçilmişim ama nerden indireceğim
  • Bu gün göndereceklermiş download linkini.
  • bende seçilmişim
  • Beyler bu arada bu stress testmiş, yani serverlerinin limitlerini ve gözle görünebilecek hödö büyüklüğünde oluşabilecek bugları kontrol edecekler gerçi halen gelmedi download linki ama oyun zaten 27-28 mayıs arasında açık olacak, mailin tamamını okumamıştım (ki zaten 2 satırdı eşeklik etmişiz ), link gelmeyice baktım yani "bize neden gelmedi lovvvv" demeyin zaten kısa sürecek...
  • Bende seçilmişim :D download linki ne zmn gelir acaba? Tam olarak? bi açıklama warmı?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.