Şimdi Ara

Divinity 2: Ego Draconis - ÇIKTI (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
682
Cevap
0
Favori
63.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dreamzone

quote:

Orijinalden alıntı: Dioptas

quote:

çok teşekkür ederim ama ben nasıl ejderha olabilirim bi kere rasgele oldum bi tşu falan mı var 21lwlim bu arada

Boş bir alanda Q harfi ile olabiliyorsun..

alla alla ya basıyorum olmuyor boş alanda havadan aşağı atlarken denizde her yerde denedim olamadım görevi falan mı var olabilmem için 21 lwlim daha öncede bi kere dönüşmüstüm

daha önce dönüştüğün sanırım görevdi ve hava da bir ejderha ile kapıştıp yere düştün. eğer bu anlattığım zaman dönüştüysen onu görev olarak görebilirsin.

kendi iraden ile dönüşmen için bir görev var onu yapman lasım bu görev ise 3 4 söyleşi üstte bir kapı resmi eklemiştim ordan girdikten sonra olabiliyorsun..

ben ise 28 lwl oldum ama ne hikmet ise hala oyunu çözemedim çok karışık geliyor bana..

• quote:

bide şu golem nerden nasıl yapılır bi anlatırmısınız forumda okudum tam anlamıyla yazmıyor 21 lwlim ne kadar çok haberdar olmadığım şey varmış

golem görevini biraz daha açıklayabilirsen yardımcı olmaya çalışırım.
  • Merhaba Dreamzone istediğin zaman ejderha olabilmek için öncelikle görevini bitirmlisin Görevi:

Moxos tapınağına gidip ordaileri kesip en sonda ejderhadan adama dönüşeni öldürmen gerekiyor sonra island haritasna gidip 4 kişi seçip 4 kişi öldürme görevini yapmalısın ardından yukarıdaki arkadaşa söylediğim mezar görevini yapmalısın mezardan çıkacak kız sana açılmayan kapıyı açacak se3n sonra ordakleri öldürüp yolun sonunda bir yer var herkesi öldürdükten sonra o kule senin oluyor ve artık istediğin zaman elderha olabiliyorsun ondan sonra orobasa git ejderhasız orobasta hiç bir şey yapamazsın çünkü. :)
  • quote:

quote:

bide şu golem nerden nasıl yapılır bi anlatırmısınız forumda okudum tam anlamıyla yazmıyor 21 lwlim ne kadar çok haberdar olmadığım şey varmış

golem görevini biraz daha açıklayabilirsen yardımcı olmaya çalışırım.

hani parçalar toplayıp kendine yardımcı yapıyormussun ya o görevi diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: leonlion07

Merhaba Dreamzone istediğin zaman ejderha olabilmek için öncelikle görevini bitirmlisin Görevi:

Moxos tapınağına gidip ordaileri kesip en sonda ejderhadan adama dönüşeni öldürmen gerekiyor sonra island haritasna gidip 4 kişi seçip 4 kişi öldürme görevini yapmalısın ardından yukarıdaki arkadaşa söylediğim mezar görevini yapmalısın mezardan çıkacak kız sana açılmayan kapıyı açacak se3n sonra ordakleri öldürüp yolun sonunda bir yer var herkesi öldürdükten sonra o kule senin oluyor ve artık istediğin zaman elderha olabiliyorsun ondan sonra orobasa git ejderhasız orobasta hiç bir şey yapamazsın çünkü. :)

maxos tapınağı falan nerede?island adasınada daha hiç gitmedim nasıl gidebilirim? tam oyun kontrollerini falan çözdüm şimdi karsıma bunlar cıktı off

• http://rapids hare.com/files/405586586/Savegames.rar

buda oyun save ister bi bakın şu lanet dragon görevini yapıp gönderirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreamzone -- 8 Temmuz 2010; 0:53:16 >
  • bende bir kısımda takıldım..
    nasıl geçebilirim yardım ederseniz sevinirim..

Divinity 2: Ego Draconis - ÇIKTI

• quote:

quote:

Merhaba Dreamzone istediğin zaman ejderha olabilmek için öncelikle görevini bitirmlisin Görevi:

maxos tapınağı falan nerede?island adasınada daha hiç gitmedim nasıl gidebilirim? tam oyun kontrollerini falan çözdüm şimdi karsıma bunlar cıktı off

Yanlış hatırlamıyorsam temple shrine'ye teleport olacaksın ve ileride sağda kapı olacak ordan girince Maxos templede olursun..

• quote:

bende bir kısımda takıldım..
    nasıl geçebilirim yardım ederseniz sevinirim..

bi kitap okuman lazımdı yanlış hatırlamıyorsam.Bütün kitapları dene :p

• quote:

quote:

quote:

Yanlış hatırlamıyorsam temple shrine'ye teleport olacaksın ve ileride sağda kapı olacak ordan girince Maxos templede olursun..

teşekkürler hallettim hepsini island bölümündeyim 3 tane mum var onları yakamıyorum bu sefer 2.yi yakerken 1 .sönüyo bide harita elfrich die bişi yazıyo onu çözemedim orda bi adam vardı canarlardan kurtardım kayboldu

• BEN OYUNDA TAM 60 LWL İM EJDERHAM 3 LÜ ATEŞ TOPU ATMA SKILL İNE SAHİP BEN FUULL WARRİOR SKİLLS LERİ TAŞIYORUM ÜSTÜMDE +40 DAN DÜŞÜKTE BİŞE YOK OYUN 12 30 LWL ARASI BİRAZ ZOR AMA 30 LWL DEN SONRA ÇOK RAHATLIYOSUNNUZ 50 LWL DEN SONRA YANINA TAM 3 TANE GOLEM +9 LUK ÇIKARTIP İNANILMAZ BİR MACERAYA DALA BİLİYOSUN HARİKA BİR RPG OYUN AYRICA EJDERHA YI 3 LÜ ATEŞ TOPUNA SAHİP ETMEK İÇİN HEM 10000 COİNS HEMDE 4-4 HARİTAYA GEÇMENİZ LAZIM OYUNA YENİ BAŞLIYANLAR İÇİN SÖLİYİM DİREK WARRİOR OLUN WARRİOR DA HEP STRENG İLE VİTALİ YE VERİRSENİZ EJDERHANIZI 9 LWL DE ALMA ŞANSINI ELDE EDİYORSUNUZ OYUNUN KRALI OLDUM YANAN DAĞLARDAN GİRİP SU ELEMENTLERİNDE 70 LWL LİK YILAN LARLA ÇARPIŞIYORUM BEN EJDERHAYA DÖNÜŞMEK İÇİN OLDUĞUM YERDE F1 E BASIP HAVALANIYORUM TAVSİYEM OYUNA BAŞLADIĞINIZ DA 10 LWL E KADAR HİÇ PARA HARCAMAYIN VE KİMSENİN ZİHNİNİ OKUMAYIN BEN 60 LWL İM AMA ANÇAK 4-5 HARİTALARDA DOLAŞIYORUM 8-9 UNCU HARİTALARDA ZEHİR ELEMENTİ OLDUĞU İÇİN ANCAK 120 LWL OLUNCA GİDERSİNİZ SORMAK İSTEDİĞİNİZ BİŞE VARSA SORUN

• OYUN(TAM)OLARAK 502 LWL DEN OLUŞMAK TA 502 LWL OLDUĞUNUZDA HANİ ŞU OYUN BAŞLARKEN BİR REKLAM VAR KILIÇLI BİR ADAM BİR EJDERHANIN PEŞİNDEN KOŞUYOR 502 İNCİ LWL İN GÖREVİ O AYRICA OYUNDA 40 LWL DEN SONRA SKİLL LERİNİZE 20 PUAN VEREBİLİORSUNUZ
  • Bu oyunun konsol versiyonu var mı acep. Buglar yüzünden oynayamamıştım. Eğer XBox 360 versiyonu varsa oynamayı düşünüyorum.
  • Diablo'mu Divine Divinty'mi derseniz Divinity derim çünkü çok kral oyundur.İkinci oyuna daha el atamadık oynayan çok demekki sarmış milleti.Birinci oyunun başlığı bile yok kınıyorum bu durumu.
  • s.a beyler ben oyunu yeni adlımda maxos templede 2 tane iskeletten sandalyeli odada kaldım ne yapmam alzım şimdiden tşkr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omer_16 -- 3 Ağustos 2010; 13:29:56 >
  • pardon arkadaşlar bişe sorcam lütfen cevap verin 16 lwl im ejderhaya nası döncem söleyin ve görevi varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuzen_osi

BEN OYUNDA TAM 60 LWL İM EJDERHAM 3 LÜ ATEŞ TOPU ATMA SKILL İNE SAHİP BEN FUULL WARRİOR SKİLLS LERİ TAŞIYORUM ÜSTÜMDE +40 DAN DÜŞÜKTE BİŞE YOK OYUN 12 30 LWL ARASI BİRAZ ZOR AMA 30 LWL DEN SONRA ÇOK RAHATLIYOSUNNUZ 50 LWL DEN SONRA YANINA TAM 3 TANE GOLEM +9 LUK ÇIKARTIP İNANILMAZ BİR MACERAYA DALA BİLİYOSUN HARİKA BİR RPG OYUN AYRICA EJDERHA YI 3 LÜ ATEŞ TOPUNA SAHİP ETMEK İÇİN HEM 10000 COİNS HEMDE 4-4 HARİTAYA GEÇMENİZ LAZIM OYUNA YENİ BAŞLIYANLAR İÇİN SÖLİYİM DİREK WARRİOR OLUN WARRİOR DA HEP STRENG İLE VİTALİ YE VERİRSENİZ EJDERHANIZI 9 LWL DE ALMA ŞANSINI ELDE EDİYORSUNUZ OYUNUN KRALI OLDUM YANAN DAĞLARDAN GİRİP SU ELEMENTLERİNDE 70 LWL LİK YILAN LARLA ÇARPIŞIYORUM BEN EJDERHAYA DÖNÜŞMEK İÇİN OLDUĞUM YERDE F1 E BASIP HAVALANIYORUM TAVSİYEM OYUNA BAŞLADIĞINIZ DA 10 LWL E KADAR HİÇ PARA HARCAMAYIN VE KİMSENİN ZİHNİNİ OKUMAYIN BEN 60 LWL İM AMA ANÇAK 4-5 HARİTALARDA DOLAŞIYORUM 8-9 UNCU HARİTALARDA ZEHİR ELEMENTİ OLDUĞU İÇİN ANCAK 120 LWL OLUNCA GİDERSİNİZ SORMAK İSTEDİĞİNİZ BİŞE VARSA SORUN

quote:

Orijinalden alıntı: kuzen_osi

pardon arkadaşlar bişe sorcam lütfen cevap verin 16 lwl im ejderhaya nası döncem söleyin ve görevi varmı

Arkadas dalga geciyor herhalde

• Oyundaki yazıların fontu gerçekten çok kötü, okumakta çok zorlanıyorum...Bunu değiştirmeyi başarabilir miyiz ?
  • kadın karakterin eşek kadar ayakları var
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkmark8230

kadın karakterin eşek kadar ayakları var

dost başa düşman ayağa bakarmış :)
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.