Şimdi Ara

Divinity 2: Ego Draconis - ÇIKTI (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
682
Cevap
0
Favori
63.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sitesinde bugün digital download olarak satışa sunulduğu yazıyor. Malum siteleri biraz dolandım ama herhangi bi hareketlenme yok gibi
  • Ama çok daha önce çıktılar 2 ek pakette ve hiçbir yerde yok :S Sadece almancasını buldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Androalphus -- 5 Kasım 2010; 18:56:58 >
  • Biz daha Flames of Vengeance ek paketini oynayamadık birde Divinity II:The Dragon Knight Saga çıkacakmış..Hatta Xbox360 versiyonu çıkmış bile..
  • Divinity 2 The Dragon Knight Saga çıkmıştır bekleyenler saldırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Divinity 2 The Dragon Knight Saga çıkmıştır bekleyenler saldırsın

ohoo daha ego draconis'i bitimemiştim ne biçim oyun la bu diye bu vesileyle ego draconis'ten başlar yeni oyuna da yumulmuş olurum..
  • Ya hiçbir yerde bulamıyorum bulayım bitireyim de fallout başlayayım artık :D
  • The Dragon Knight Saga'da eklenti paketi sanırım?
  • Evet öyle.
  • Ama Flames of Vengeance daha gelmeden bu nasıl geldi:??
  • Flames of Vengeance ocak sonunda çıktı.
  • ama almanca ingilizcesi çıkmadı galiba...
  • Eco Droconis yüklü olmadan Dragon Knight Saga'yı yükleyebiliyor muyuz arkadaşlar?
  • Evet yükleyebilirsin. Bi kaç malum sitede gördüm oyunu, ek paket olmadığı büyük büyük harflerle yazılmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maaday Kara -- 6 Kasım 2010; 23:54:47 >
  • Teşekkürler dostum
  • "Divinity II - The Dragon Knight Saga includes the original adventure "Ego Draconis", and "Flames of Vengeance", the Dragon Knight's new adventure that continues the epic story and adds dozens of hours of additional gameplay. Divinity II - Ego Draconis appears here as an entirely new and re-mastered edition with improved graphics and content that make the game even more beautiful and more impressive than ever before!"

görüldüğü üzere hem Ego Draconis i hem Flames of Vengeance i hemde ekstra ek görevleri hemde gelişmiş grafiklerle sunan bi oyunmuş.nası cümle la bu.neyse bilginiz olsun.bende ego draconis vardı harici hdd de yüklenmek için bekliyodu.artık onu siler bunu indiririm direk:)
  • Oyunu bitirdikten 2 gün sonra mı çıkar :D
  • Dragon Knight Saga'nın 5.5 gblık torrentini gördüm acaba bu ek paket haline getirilmişi mi? Reloaded dı.
  • yok sanmıyorum ... ek paket olduğunu..arkadaş yukarda yazmış 3 oyun tek bir paket olarak çıkmış..
  • Aynı oyunlar olamaz arkadaşlar trailer'ı izledim gelişmiş grafikler falan diyordu.
  • oyuna dun baktim guzele benziyor bunuda bir oynayalim bakalim
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.