Şimdi Ara

Divinity 2: Ego Draconis - ÇIKTI (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
682
Cevap
0
Favori
63.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaş şu Flame of Vengeance neden İngilizce çıkmadı anlayamadım ki...
  • Onu bende anlamadım aslında onu duyurmuşlardı bu çıktı ..Acaba diyorum bunun içinde hepsimi var..??
  • Evet doğruymuş bunun içinde hepsi var

Divinity 2 - The Dragon Knight Saga PC Gameplay HD

http://www.youtube.com/watch?v=CzRt-fqrGK4

Taa Ego Dragonics'ten başlıyoruz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sarisakal

"Divinity II - The Dragon Knight Saga includes the original adventure "Ego Draconis", and "Flames of Vengeance", the Dragon Knight's new adventure that continues the epic story and adds dozens of hours of additional gameplay. Divinity II - Ego Draconis appears here as an entirely new and re-mastered edition with improved graphics and content that make the game even more beautiful and more impressive than ever before!"

görüldüğü üzere hem Ego Draconis i hem Flames of Vengeance i hemde ekstra ek görevleri hemde gelişmiş grafiklerle sunan bi oyunmuş.nası cümle la bu.neyse bilginiz olsun.bende ego draconis vardı harici hdd de yüklenmek için bekliyodu.artık onu siler bunu indiririm direk:)

yaw yukardaki mesajımda yazıo ya arkadaşlar.hala soruyonuz:)).dragon knight saga da ego draconis de var, neden ingilizcesi çıkmadı diye sorduğunuz flames of vengeance de var.vede dragon knight saga ya özgü görevlerde var.bi arkadaşımız aynı oyunlar olamaz gelişmiş grafikleri vardı videolarda demiş.ama yukarda yazdığına göre 3 oyunda gelişmiş grafikleriyle bu oyunda birleştirilmiş.yani benmi yanlış okuyorum ingilizce bu yazıyı acaba.bide siz okuyun ona göre edinelim (oba sansür koymuşlar malum kelimeye) :))

ii oyunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sarisakal -- 7 Kasım 2010; 12:29:23 >

• sen doğru yazmışsın kardeşim 3 oyun tek paket olarak çıkmış video'ya bakılırsa grafikler az da olsa değişik ve ilk çıkan ego dragonics kadar kasıntı değil oyun..neyse listeye ekledim ego dragonics'in sonunu görünce içime oturmuştu artık ordan sonrasını da görecez inşallah..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark_World

sen doğru yazmışsın kardeşim 3 oyun tek paket olarak çıkmış video'ya bakılırsa grafikler az da olsa değişik ve ilk çıkan ego dragonics kadar kasıntı değil oyun..neyse listeye ekledim ego dragonics'in sonunu görünce içime oturmuştu artık ordan sonrasını da görecez inşallah..

tabi ben daha oynamadığım için bilemiyorum sonunu.daha 58 tane oyun var sırada bekleyen.ölmeden oynayabilirsem görürüz sonunu inş:))

ii oyunlar.

• oyunu yyükledim.ana menüden bi görüntü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sarisakal -- 7 Kasım 2010; 13:59:17 >
  • Save import ediliyorsa oynarım yoksa baştan başlayamam hiç k. bakmasınlar. Oyunu btiirenlere devam vaad edipte import koymamak ahmaklık ne diyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: McScReaM

Save import ediliyorsa oynarım yoksa baştan başlayamam hiç k. bakmasınlar. Oyunu btiirenlere devam vaad edipte import koymamak ahmaklık ne diyim.

yukarıdaki ana menü fotosunda da görebileceğiniz üzere 2 oyunada ayrı ayrı başlanıyor.ego draconis i baştan başlamanıza gerek yok.flames of vengeance draconis in devamı niteliğinde, ayrı olarak oynanan ek paket kıvamında bi oyun.dolayısıyla ne ego draconis i baştan oynamanıza ne de save import etmenize gerek yok.

şimdi genel olarak bişey söylemek istiyorum.bu forumda bazen yazılan mesajlar görülmüyor heralde.yukardaki mesajlarımdan birinde 2 oyun birleşmiş bu oyunda diye mesaj attım.buna rağmen flame of vengeance neden çıkmadı diye soruldu.bi üstteki mesajımda ana menünün fotosunu koydum ki bu fotoda iki oyununda ayrı ayrı başlandığı görülüyor.sanırım yazılan cevap niteliğindeki mesajlar bazen gözden kaçırılıyor, özellikle bu forumda :)

ii oyunlar.

• menüyü görünce rahatladım iki senaryo var ego dragonics ve flames of vengeance acaba istediğimizden başlayabiliyormuyuz..??.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark_World

menüyü görünce rahatladım iki senaryo var ego dragonics ve flames of vengeance acaba istediğimizden başlayabiliyormuyuz..??.

evart
  • bu iyi oldu işte baştan başlamak bazı arkadaşlar için zor olurdu tabi benim içinde...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: McScReaM

Save import ediliyorsa oynarım yoksa baştan başlayamam hiç k. bakmasınlar. Oyunu btiirenlere devam vaad edipte import koymamak ahmaklık ne diyim.

yukarıdaki ana menü fotosunda da görebileceğiniz üzere 2 oyunada ayrı ayrı başlanıyor.ego draconis i baştan başlamanıza gerek yok.flames of vengeance draconis in devamı niteliğinde, ayrı olarak oynanan ek paket kıvamında bi oyun.dolayısıyla ne ego draconis i baştan oynamanıza ne de save import etmenize gerek yok.

şimdi genel olarak bişey söylemek istiyorum.bu forumda bazen yazılan mesajlar görülmüyor heralde.yukardaki mesajlarımdan birinde 2 oyun birleşmiş bu oyunda diye mesaj attım.buna rağmen flame of vengeance neden çıkmadı diye soruldu.bi üstteki mesajımda ana menünün fotosunu koydum ki bu fotoda iki oyununda ayrı ayrı başlandığı görülüyor.sanırım yazılan cevap niteliğindeki mesajlar bazen gözden kaçırılıyor, özellikle bu forumda :)

ii oyunlar.

Mesajımı sayfayı uzun süre yenilemeden önce atmıştım görmedim k. bakma. İyiymiş devamı olması...

• Arkadaşlar ben bir yerde takıldı the knight dragon saga'da şimdi old elven kitabını buldum diyorki bunu okuyabilecek birini bulmalıyım her yere baktım ama uygun npc yi bulamadım bu questi nasıl yapacağız? Tamam yaptım çevirmen istemiyormuş kitabı okumamızı istiyormuş :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Behlül Kaçar -- 7 Kasım 2010; 16:51:50 >
  • Ek pakete geçmediysen imp e vereceksin maxos templedaki goblin.
  • Ben ego dragonics'ten başlamadım direk 2.sine geçtim bir sorun olur mu?
  • Olur çünkü devam o.
  • Ya birisi bunun bana trainer'ını bulabilir mi? Bir yanlış yaptım ve geri dönmek istemiyorum eğer trainer çalıştırırsam düzelecek ve her yere baktım bulamadım 2 sitede var biri para istiyor diğeri bu ülkeye download yok diyor.
  • quote:

"Divinity II - The Dragon Knight Saga includes the original adventure "Ego Draconis", and "Flames of Vengeance", the Dragon Knight's new adventure that continues the epic story and adds dozens of hours of additional gameplay. Divinity II - Ego Draconis appears here as an entirely new and re-mastered edition with improved graphics and content that make the game even more beautiful and more impressive than ever before!"

görüldüğü üzere hem Ego Draconis i hem Flames of Vengeance i hemde ekstra ek görevleri hemde gelişmiş grafiklerle sunan bi oyunmuş.nası cümle la bu.neyse bilginiz olsun.bende ego draconis vardı harici hdd de yüklenmek için bekliyodu.artık onu siler bunu indiririm direk:)

ooo harika oldu bu ya ben oynamamıştım ego craconis'i ve flames of vengeance'yi şimdi her ikisini bir arada oynayabilecem hem de geliştirilmiş görsellerle. umarım ingilizcedir bu?

• ingilizce şüphen olmasın:
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.