Şimdi Ara

Divinity Original Sin 2 Definitive Edition Türkçe Yama Çalışması [AnimusProjesi.com] (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
604
Cevap
34
Favori
116.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bitmiş bu ya, birşey kalmamış. Elinize sağlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: r0ket

rapora baktım gemiden sonraki fort joyun kapısına kadarki kısmı daha çevirmişler, gerisi yerli araba ile birlikte çok yakında.
    içime doğuyor benim
  • r0ket kullanıcısına yanıt
    Hep aynı şeyi diyorum azıcık kaliteli trol ol ya 1 Milyon 100 bin kelimenin diye başlıyor bak, fort joy kısmının şu kadarı yazmıyor.
  • cozepud C kullanıcısına yanıt
    Ben hep diyorum Silivri soğuktur diye ama dinlemiyor. Eskiden adnanoktarr vardı, Witcher 3 konusunu hatırlayanlar bilir. Yama çıktıktan sonra kayboldu gitti. Ama r0ket en azından tutumlu yardırıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soulmy

Bitmiş bu ya, birşey kalmamış. Elinize sağlık.
    Aynen :)
  • dün akşam gelen patch ile oyuna japonca dili eklenmiş. resmi bir yama olmaması için hiç bir sebep göremiyorum. iletişim kurabilecek kadar ingilizceniz varsa bence bu iş olur. konuşun firmayla ekletin.
  • r0ket kullanıcısına yanıt
    AnimusProjesi kullanıcısına yanıt
    Resmi yama olursa on numara olur. Şu adamı bir kez dinleyin.
  • Faramir kullanıcısına yanıt
    Bence de bu defa dinlenilmeli bu arkadaş...
  • aman abi kalsın beklemeyelim resmi yama için
  • quote:

Orijinalden alıntı: r0ket

dün akşam gelen patch ile oyuna japonca dili eklenmiş. resmi bir yama olmaması için hiç bir sebep göremiyorum. iletişim kurabilecek kadar ingilizceniz varsa bence bu iş olur. konuşun firmayla ekletin.
    olabilir ama Swen Türk'lere karşı sıkıntılı bir adam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VII_outLaw

olabilir ama Swen Türk'lere karşı sıkıntılı bir adam.

Alıntıları Göster
    Sebep ne ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faramir -- 10 Kasım 2019; 16:45:44 >
  • Tahmini ne kadar kaldı acaba sırf sizi bekliyorum oyunu almak için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • demoyu denedim gayet başarılı görünüyor. son ilettikleri rapor da umut verici, umarım kısa süre içinde kavuşuruz.
  • Baktımda önümüzdeki aylarda çıkacak gibi duruyor. Kış indirimlerinde alırım artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Divinity Original Sin EE Türkçe yama olmadığı için bir elimde sözlük İngilizce bitirmiştim.
    Dayanamayıp bu oyunu da sözlükle oynamaya başladım, yama gelince ikinciye bitiririm
    İngilizce seviyeniz ne kadar iyi olursa olsun daha önce hiç karşılaşmadığınız kelimelerle dolu oyun, sözlük şart.
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.