Şimdi Ara

Divinity Original Sin 2 Definitive Edition Türkçe Yama Çalışması [AnimusProjesi.com] (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
604
Cevap
34
Favori
116.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende ölmek üzereyim sabırsızlıktan. Artık çıksa keşke de oynasak :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jo0oKeR

Bende ölmek üzereyim sabırsızlıktan. Artık çıksa keşke de oynasak :D
    ruhuna fatiha.
  • quote:

Orijinalden alıntı: r0ket

ruhuna fatiha.

Alıntıları Göster
    Yiğidim nedir bu düşmanlığın sebebi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jo0oKeR

Yiğidim nedir bu düşmanlığın sebebi ?

Alıntıları Göster
    ters psikoloji. bana inat çıkaracaklar yamayı
  • Ayda bir girer burdan takip ederdim yamayı ama birkaç ay önce varlığını dahi unutmuşum.Şöyle ufak bir bilgi gelse en azından indirim dönemlerinde alıp almayacağımıza karar verirdik.
  • yama bitti bitiyor beyler. abone olun 6 aya kalmaz en geç 1 seneye filan çıkacakmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: r0ket

yama bitti bitiyor beyler. abone olun 6 aya kalmaz en geç 1 seneye filan çıkacakmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Divinity Fallen heroes ile yarışıyorlar. Fallen heroes kazanır gibime geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Miralay Kaplan kullanıcısına yanıt
    Son zamanlarda bu konuda hiçbir haber yok. Son durum ne acaba?
  • Çok yakında sürprizimiz olabilir demiştiniz, aradan bir ay geçti daha da sesiniz çıkmadı. Nasıl bir yakınlık anlayışınız var merak ediyorum. Sırf abonelere bilgi sunduk görüntüsü vermek için söylenmiş bir söz olduğunu düşünüyorum artık. Otomatik abonelik yenilemeyi az önce durdurdum çünkü bir avantajının olmadığı ortada. Yok destek olalım arkadaşlara diyoruz ama işi gücü bırakıp günde 10 kere siteye bakıp, bomboş görüp, strese girmekten başka bir işe yaramıyor.
  • Merhaba arkadaşlar. Çoğu yabancı yayıncılar ve youtuberlar oyunların çevirisi için oyun forumlarında konu açıp izleyicileri ile birlikte mesaj yağmuruna tutuyorlar ve genellikle de istekleri yapılıyor bizde toplanıp türkçe çeviri konularına destek olsak çok fazla oduğumuzda bizi göz ardı edemezler diye düşünüyorum. Kendim google translate ile bugün bir konu oluşturdum. İnglizcesi iyi olan derdimizi daha iyi anlatarak yeni konular oluştarabilir veya bu konuya destek verebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cygmad -- 10 Aralık 2019; 16:37:18 >

• Vay be, oyunu satıp parayı istemeyi bil, oyuna text olarak çeviri yapma.Oyun firmalarını bu hale getiren biziz.Sadece türkçe satılan oyunları orjinal almanızı tavsiye ederim.

Yaptırım uygulamayı bilmezseniz forumlarda senelerce böyle türkçe yama sırası beklersiniz.
  • En son raporun üzerinden baya geçti yok mu acaba bir şeyler ? :D
  • Sanırım yok :D
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.