Şimdi Ara

Divinity: Original Sin (2014) / Enhanced Edition (2015) [ANA KONU] (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
538
Cevap
14
Favori
31.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 adet oyunu steamtradesten 45TL ye aldım. Ekledim sorunsuz eklendi. Akşama indirip oyun rusça mı diye bakacağım :)
  • Benim arkadaş kış indirimini bekleyecekmiş, ben dedim gerçi pek düşeceğini sanmam daha fazla ama bilemezsin işte %33 daha fazla düşer mi düşmez mi... Gene de yarı yarıya düşmesi zor geliyor kulağa.
  • Arkadaşımla co op lone wolf oynamayı düşünüyoruz. Ben two handed warior oda mage olarak oynamayı düşünüyor. Lock pick crafting gibi skilleri başta almamıza gerek var mı? Ustalardan cevaplar bekliyorum:)

@siberarmi
  • bahtsızpistole kullanıcısına yanıt
    Kapıları kırabilirsiniz büyü veya silahlar ile, silahlar hasar görür ama taimr çok para değil. Zaten lockpick ile açılanlardan çok da özel eşya çıkmıyor. En iyi eşyalar ya boss lardan düşüyor ya da gizli hazine odalarından çıkıyor.
    Crafting birinde olması iyi olur, 2-3 yeter geri kalanı kıyafetler ile destekleyebilirsiniz. Telekinezi ve identify içinde aynısı geçerli.
    Barterdan uzak durun.
  • siberarmi kullanıcısına yanıt
    BlackSmith' in bir olayı var mı peki? Ayrıca Co op'u 4 kişi oynayabiliyormuyuz.
    İki kişi oynanabiliyor en fazla, bir tane dört kişilik mod vardı ama ne kadar stabil bilemiyorum.
    Blacksmith ile silah, zırh yapılıyor güzel ama çok da gerekli değil.
  • siberarmi kullanıcısına yanıt
    Two-handed skili tenebrium açılınca pek işe yaramıyor diyorlar tam anlayamadım orasını. Tenebrium weapons diye bir skill falan mı geliyor ileride? Two-handed skilini 1 den fazla vermeyin tarzı yorumlara rast geldim ne kadar doğrudur?
    Düz tenebriumdan yapılma silahlar kullanmak isteyenler için o, size kalmış biraz tercih. Ben normal 2handlerin üzerinde tenebrium bar kullanarak ekledim hasarı o da yetti arttı. Çok gerekli değil sadece teneb.li silahlar. 1 yerde kesin gerekli sadece, oraya da yakın satılıyor zaten tenebrium silahlar.
  • Eveet, Baron Of Bones'un oradaydık kazık geldiğini hissedince ayrılıp başka yerde level 7 olduk, tekrar dönüş yapacağız mekanına çiftin Kralın anahtarı alevler içerisinde yanıyor, telekiness harici alma yöntemi var mıdır onu acaba ?
  • Bu oyun bana biraz Ultima Online' ı anımsattı. Hide olup tablo,tabak-çanak çalmak çok hoşuma gitti çok deli para yaptım. Para sıkıntısı çekenler bu taktiği kullanabilir :) Daha ilk şehirdeyim warehouse' daki büyülü kapıdan girmeye çalışıyorum. O odaya girebilenimiz var mı? Ayrıca taş kağıt makas ta kaybettiğim questleri nasıl ilerletebilirim?
  • oyunu oynayanlar öldü mü yahu konuşan yok...
  • o itemi telekinesisle alman lazım diye düşünüyorum. immune speller bile işe yaramıyor orada. Yada teleport u bir dene yanına çekmeye çalış anahtarı:)
  • bobafett kullanıcısına yanıt
    Ben telekinezi ile almıştım onu, lav oradaki normal ateş değildi yanlış hatırlamıyorsam. Ama sonrasında bir şekilde kapandığını öğrendim oranın, ne şekilde bilmirem :) Kapatılacak bir delik veya gizli bir kol/düğme de olabilir.
    Bir yerde elementaller ilgili görevler var orada olabilir.
  • Cyseal'da koyunun oradaki mezarı kazıpta infilak etmeyen var mı:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: VII_outLaw

Cyseal'da koyunun oradaki mezarı kazıpta infilak etmeyen var mı:)

Yok, yapımcıların genel olarak oyuncuları astronomik rakkamlarla patlatma fantezisi olduğu da apaçık
  • quote:

Orijinalden alıntı: bobafett

quote:

Orijinalden alıntı: VII_outLaw

Cyseal'da koyunun oradaki mezarı kazıpta infilak etmeyen var mı:)

Yok, yapımcıların genel olarak oyuncuları astronomik rakkamlarla patlatma fantezisi olduğu da apaçık

x:) bilmiyorum ama çok renkli oyun başımıza gelmeyen kalmadı kardeşimle co-op oynuyoruz.

Heryere al atmayacaksın atacaksan da; sürekliı save yaparak oynayacaksın.

Dün mesela kumsalda bir ork var ağlıyordu kardeşinin mezarı başında işte bizden eski usul dini inanış için birkaç zırh felan istedi.
    Bende yanlışlıkla mezarı kazdım yalancı diyerek bize girdi eleman iyimi.:)

Bu arada bu Victoria denen dişi ork'un kolyesini hırsızlık skili ile çalan oldumu acaba?

• Oyuncular tarafından yılın PC oyunu seçildi Gamespot ta,http://www.gamespot.com/articles/divinity-original-sin-pc-game-of-the-year/1100-6423910/

Bunun üzerine Swen güzel bir açıklama yaptı, bayadır sessizlerdi. Oyunun eksik olduğunu düşündükleri yerlerden bahsetti açıkça (hikaye, loot ve sonlara doğru basitleşmesi) ve bunlar üzerinde çalıştıklarını söyledi. Ayrıca o kadar iyi kazanmışlar ki bunu sayesinde Kanada ya da bir ofis açmışlar.
    Şu an 2 yeni oyun üzerinde çalıştıklarını söylüyor, artık elimizde sağlam ve iyi kullandığımız bir motor var ve sadece hikaye ile içerik üzerin yoğunlaşabiliriz diyor. Biri kesin Divinity evreninde geçecek gibi, diğerini göreceğiz. Benim tahminim ya Dragonlance ya da Cyberpunk.

http://www.lar.net/2014/12/18/leaked-the-larian-plans-for-20152016-and-beyond/

• Adam gibi bir Dragonlance oyunu yaparlarsa 5 tane alıp eşe dosta dağıtırım.
  • Ben de 5 tane alırım ama kimseye vermem, kıymetlimsssssss!
  • GOTY olacağı açık ara farkla belliydi, hakkettiler

Ama bu sağlam bir yama çıkartmaları gerekliliğini zerre azaltan bir durum değil. Birtakım şeyler çok kırık, yapay zekanın çocuk inadı yaparmışcasına immune adama aynı büyüyü çekmesi, ya da rakibin friendly fire'ın kapalı olduğunu sanarmışcasına aoe büyüleri yapması gibi şeyler oyunu oldukça kolaylaştırıyor. Nasty skilleri genelde gereksiz kaçıyor (sneak hariç) Bu skillerin önemi arttırılmalı. Hırsızlık daha zor yapılmalı gibi.

Bazı konuşmalar ne dersen ne aynı kapıya çıkıyor örneğin, bu da beklenilen heyecanı aşağı çekiyor her zaman olmasa da. Gibi gibi çoğaltılır...
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.