Şimdi Ara

Divinity: Original Sin (2014) / Enhanced Edition (2015) [ANA KONU] (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
538
Cevap
14
Favori
31.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün kickstarter a bir güncelleme gelecekmiş, yeni yama/ek paket/oyun la ilgili olabilir, "uzun zamandır ayrı kaldık, çok şey var söylecek" demiş yapımcı.
  • Eyvah, acilen oyunu bitirmek lazım. Son bölümde savaşlar uzadıkça uzadı, aynı şeyleri tekrar edip duruyoruz. Daha da zorlaştırmadan ne yapıp edip bitirmeli.
  • Uzuncana bir yazı Sven'den. Oyun yarım milyonunun baya üzerin sattı diyor tam rakam vermeden ve bu sayede iyi kâra geçmişler. Önümüzdeki oyunlar için KS ya ihtiyacımız kalmadı, ihtiyacı olan firmalara engel olmamak için kullanmayacaklarmış Kickstarter ı.
    Baya bir ders çıkarmışlar Div:OS tan, uzunca bir süre desteklemeye devam edeceğiz oyunu içerikle diyorlar ve yeni çıkaracakları oyunları bu motor ile çıkartacaklarmış, her seferinde geliştirerek.

http://www.lar.net/2014/09/12/thoughts-after-releasing-divinityoriginal-sin-and-what-comes-next/

En güzel yer:

"The foreseeable future for Larian (i.e. the next couple of years) is going to see us making further progress in improving our RPG craft and creating dense game worlds with hopefully new and innovative gameplay systems based on old school values. These last months I’ve been very busy expanding our development force so that we can continue to compete in tomorrow’s market."
    meali
    "Önümüzdeki bir kaç yıl boyunca bizleri RPG yönümüzü geliştirirken ve eski uslü ve değerlerine bağlı derin, sıkı dünyalara ve yenilikçi oyun içi özelliklere sahip yeni oyunlar üzerinde çalışırken göreceksiniz. Son bir kaç aydır yapım ekibimizi güçlendirdik ki yarının marketinde yarışmaya devam edebilelim."

2 senede bir böyle oyun çıkarsınlar, koleksiyon versiyonunu alırım koşarak ve coşarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 12 Eylül 2014; 15:13:56 >

• Benim tank karakterinin zırhlarını essential parçalarıyla güçlendirdim. Ateş, zehir falan sıfır etkiliyor. Büyücülerim için de savaşta düşmanı daha az çeken talentleri açtım. Herkes tanka yükleniyor. Bu şekilde dövüşlerde avantajlı duruma geçtim.
  • Arkadaş kaç saat oynadim oyunu daha köyden cikamadim. Ne dertliymiş bu koyluler 😀

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yama geldi 180 MB, DLC de ilerleyen saatlerde gelecekmiş.

steamcommunity.com
    Steam :: Divinity: Original Sin (Classic) :: Update Version 1.0.169
    http://steamcommunity.com/games/230230/announcements/detail/207486173471596259

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 15 Eylül 2014; 18:46:35 >

• siberarmi kullanıcısına yanıt
    Hocam bir kaç sorum olacak

1- Death Knights ya da Void bilmem ne denilen zıkkımlar için "Invulnerable" yazıyor. Bunlar için sanırım bir büyü gerekiyor. Leandres' Spell skrolu var, Leandre Lab kitabı da var ama Blood mu ne lazımmmış. Bunu bir türlü bulamadım.

2-Silahlarıma tenebrium sürdüm, canım gitmiyor, bu durumda tenebriuma bağışıklık kazanmış mı oluyorum?

3-Sence en etkili büyüler hangisi?

4- Benim version 1.0.81 senin paylaştığın 1.0.169 nasıl olabilr bu? Kickass'tan çekmiştim ben..?!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ateş ve güneş -- 16 Eylül 2014; 1:53:57 >
  • ateş ve güneş kullanıcısına yanıt
    -Kana ana görevi takip ederken ulaşıyor olman lazım, ya şu yıkılan-yanan tapınaktaydı ya da ileride başka bir tapınakta. Kaçırmak zor zaten.
    -Karakterlerin silah yetenekleri arasında en sonda tenebrium varsa hasar almazlar, bir görevden sonra elemanın biri herkese öğretiyor onu, farketmeden kazanmış olabilirsin.
    -Teleport oyunun başından sonuna kadar etkili. Düşmanları bayan, sersemleten her şey çok etkili özelliklede kör etme en büyük bossları bile madara ediyor. Witchcrafttan gelen +hasar veren büyü ve fire daki hız arttıran büyü savaşçıları ölüm makinesi yapıyor.
    Direkt büyü değil ama "static cloud" denilen comboda çok iş yapıyor, herhangi bir sis veya bulutu ortama yıldırım büyüleri çakınca oluyor ve büyük bir alanı baygın tutuyor. Sadece sis bulutu bile baya değerli aslında, içindekiler dışarıyı göremiyor çıkmadıkları sürece ve hedef alamıyorlar.
    Son seviye büyüler güçlü ama tutturması çok şansa bakıyor. Chain lightning favorimdi benim, meteor da adam gibi vurursa çok iyi hasar veriyor büyük bir alana.
    -Eski versiyon zaten sizinki? yukarı doğru sayıyorlar, o 1.0.81= 1.0.081 gibi aslında.

• Sonunda köyden çıktım. Lighthouse u temizledim ve halen lvl 4'üm. Eveleyn'in mağarasına gidebileceğimi zannetmiyorum. yolda lvl 6 7 zombiler birde şu fire elementaller var. Arkeoloğu kurtardım. Bu aşamada ne yapmalıyım. Ayrıca valinin staffıda bulamadım. Craftingden pek bir şey anlamadım :)
  • Ya desenize her star stone bulduktan sonra end of time'a gidip gelinecek. Oyun bitecek neredeyse anca dank etti. Portallar açılıyormuş homestead'de + bir takım hadiseler oluyormuş.
  • bahtsızpistole kullanıcısına yanıt
    Yağmur yağan alanı iyice temizleyin zombi ve iskeletlerden, 1-2 tane gizli mekan ve görevde var oralarda. Fire elemntallere karşı yağmur ve buz büyüleri ile kolayca zafer kazanabilirsiniz. Yanan herşey için geçerli bu.
    Köyde terkedilmiş bir evin mahzeninde bir kaç undead daha var, onlardan da gelir güzel XP. Cinayet görevinde de yapabileceğiniz her şeyi yapın sona kadar.
    Valinin staff Eveleyn mağaraya giderken yolda bulunuyor. Orası biraz zorlayabilir. Köyden çıkışların birinde de orklar var ama onlarda zorlayabilir baya ve mekanda tuzaklarla doludur, Perception lazım mayınlar için. Mayınları bir kere bulunca orkları üstlerine çekerek yenebilirsiniz( teleport ile üstlerine atabilirsiniz :))

Crafting ile başlarda çok uğraşmayın derim, yemekler pek yararlı değil ve düzgün potion için istediği malzemeler çok fazla. En küçük healing yeter uzunca bir süre. Çekiç ve çiviler ile lockpick yapmak yeterli en başlarda. 17-18 gibi bir elemana öğretirsiniz blacksmith ve crafting i (şu yanımız aldığımız büyücü bonusla başlıyor en iyi seçim o) eşyalar ile çok kolay yükseliyor zaten. Silahları falan o zaman yapıp güçlendirmek daha mantıklı.

@Fabrice

Hocam kaçırmışsın bazı güzel olayları ve satıcıları :) 2 tane bloodstone elde tutmak yetiyor görevler için, geri kalanı zor savaşlarda falan kullanabilirsiniz. Veya teneb. zehrinden kurtulmak için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 16 Eylül 2014; 11:54:12 >

• türkçe yama olsa tadından yenmicek :)
    baldurs gate 2 efsane dediler enchanted edition indirdim ama oynayamadım bu oyun daha fazla sardı bi tr yama olsa
  • bana görevler için yardıme debilicek varmı ???
    jakes murder mesela anlamadığım için yapamadım
  • Katil bahçıvan dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

-Kana ana görevi takip ederken ulaşıyor olman lazım, ya şu yıkılan-yanan tapınaktaydı ya da ileride başka bir tapınakta. Kaçırmak zor zaten.
    -Karakterlerin silah yetenekleri arasında en sonda tenebrium varsa hasar almazlar, bir görevden sonra elemanın biri herkese öğretiyor onu, farketmeden kazanmış olabilirsin.
    -Teleport oyunun başından sonuna kadar etkili. Düşmanları bayan, sersemleten her şey çok etkili özelliklede kör etme en büyük bossları bile madara ediyor. Witchcrafttan gelen +hasar veren büyü ve fire daki hız arttıran büyü savaşçıları ölüm makinesi yapıyor.
    Direkt büyü değil ama "static cloud" denilen comboda çok iş yapıyor, herhangi bir sis veya bulutu ortama yıldırım büyüleri çakınca oluyor ve büyük bir alanı baygın tutuyor. Sadece sis bulutu bile baya değerli aslında, içindekiler dışarıyı göremiyor çıkmadıkları sürece ve hedef alamıyorlar.
    Son seviye büyüler güçlü ama tutturması çok şansa bakıyor. Chain lightning favorimdi benim, meteor da adam gibi vurursa çok iyi hasar veriyor büyük bir alana.
    -Eski versiyon zaten sizinki? yukarı doğru sayıyorlar, o 1.0.81= 1.0.081 gibi aslında.

-Abi o tapınağı geçtim, valla ben kaçırmış olabilirim kanı.. Oyun hapı yutar o zaman.. Şu anda Lucalla Forest'ten Phantom Forest'e geçen yerdeyim. Kaçırdım mı?

-Söylediğin büyülere sanırım henüz ulaşamadım. Karakterler 11-12. level falan.

-Peki son güncellemeden önceki versiyon hangisiydi? 1.0.81 mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: odb.odb

türkçe yama olsa tadından yenmicek :)
    baldurs gate 2 efsane dediler enchanted edition indirdim ama oynayamadım bu oyun daha fazla sardı bi tr yama olsa

Türkçe yama yapılıyor zaten ama çıkışı uzun sürecek.
  • la abi oyun süperde hikayeyi konuşmaları anlamadıktan sonra bi anlamı kalmıyor şimdilik bana yararlı bilgiler tarzında crafting mesela .. yada en önemlisi skillerin türkçesi lazım marksman felan var suikastçim var mesela hangisini yükseltice skill sisteminde bile karıştırdım oyunu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: odb.odb

la abi oyun süperde hikayeyi konuşmaları anlamadıktan sonra bi anlamı kalmıyor şimdilik bana yararlı bilgiler tarzında crafting mesela .. yada en önemlisi skillerin türkçesi lazım marksman felan var suikastçim var mesela hangisini yükseltice skill sisteminde bile karıştırdım oyunu :)

İbrahim bey Esenyurt İlçe oldumu ?
  • evet kardeş bayadır ilçe bizim burası :)
    bayada gelişti gelişmeyede devam ediyo
    oyun konusunda varmı tüyon
  • ateş ve güneş kullanıcısına yanıt
    -Madenlerden sonraki o mekanda galiba Leandre s spell vardı, kanı Sacred Stone denilen kasabanın yakınlarındaki katedral var, orada olması lazım.
    -Güçlü büyüler 16 gibi çıkmaya başlıyor, her seviye atladığınızda satıcılardaki eşyalar değişir, hep kontrol edin onları yeni büyüler ve eşyalar için. (ruby ve tormented soul denilen eşyaları biriktirin ileri güzel bonuslar veriyorlar silahlara )
    -Hiç fikrim yok :)

Bu arada oralarda 11-12 düşük gibi, karlı mekanı kaçırmışsınız galiba, White witch görevini takip edin bir süre büyükçe yeni bir harita açılıyor.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.