Şimdi Ara

DivX Alt yazı arayanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar uzun zamandır DivX için Türk'çe alt yazı bulamıyordum.Yeni bir site buldum "http://turkaltyazi.cjb.net "
    Adamlar yapmış işte harika olmuş sizlerle paylaşmak istedim.
    Benim gibi madur kalmış kullanıcılar için....!

• ewt güsel bi kaynak. saol.
  • eyvallah kardeş..
  • saolasen...
  • bu teknik yardıma mı girer?
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by yashar</i>
    <br />bu teknik yardıma mı girer?
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

Tabi hayır! Unutma bilgi paylaşdıkca gelişir...Sadece uzun zamandır ihtiyacım olan bir şeyi buldum ve sizlerinde benimle aynı durumda olabileceğini düşündüm...Bu yüzden ekleme gereği duydum.Anlayışınız için hepinize teşekkürederim...!
  • peki film kopyalama yasağını nasıl kaldıracağız.
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by freetv</i>
    <br /><blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by yashar</i>
    <br />bu teknik yardıma mı girer?

Tabi hayır! Unutma bilgi paylaşdıkca gelişir...Sadece uzun zamandır ihtiyacım olan bir şeyi buldum ve sizlerinde benimle aynı durumda olabileceğini düşündüm...Bu yüzden ekleme gereği duydum.Anlayışınız için hepinize teşekkürederim...!

forumun di#287;er bölümlerinde divx diye bir bölüm var da o yüzden.
    neyse banane nereye yazarsan yaz.

• Çok hoşsun yasar arkadaşım.
  • sağol arkadaş ellerin dert görmesin :)
  • sn freetv ve seçkinim ikiniz aynı kişimisiniz. Çift nick olayı ha.
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by yashar</i>
    <br />sn freetv ve seçkinim ikiniz aynı kişimisiniz. Çift nick olayı ha.

Söylediğinden birşey anlamadım.Benim nick im freetv seçkinle bir alakam yok.
  • ayrıca bu kanıye nereden vardın?
  • Site İyi değil. Yok denecek kadar az altyazi var.
  • http://217.64.35.213/searchs.php burada baya bir türkçe altyazı var ama adını tam yazmalısınız filmin last samurai,the (2004) gibi..[xx(]
  • extratitles.to
  • StranGe_PassenGer
    Site Harika Thanks
    [gitar]
  • google dan arattım bir kaç tane siteyi denedim ..ilk önce bu site de türkçe bulamadım.meğersem tam adını yazmak gerekiyormuş..en yeni filmelrin altyazıları mevcut monolisa gülüşü son samuray korkunç bir film 3....upload eden arkadaşlar sağolsunlar..[frndsp] [pray]
  • alin arkadaslar, cok iyi bi site
    dixstation.com
    kolay gelsin...
  • Arkadaşlar her kafadan bir ses çıkıyo.Ben Türkçe alt yazıdan bahsediyorum.Yukarıda verdiğiniz adreslerde pek fazla Türkçe alt yazı yok.http://www.turkaltyazi.cjb.net adresinde ben hepsini bulabiliyorum.Divx çilere sevgilerle...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.