Merhaba arkadaşlar, heryere baktım ama aşağıdaki sorunun çözümü ile ilgili hiçbir bilgi bulamadım.
Bs playerda film seyrederken, bazı filmlerde tam ekran yaptığımda, eğer altyazılı bir filmse, altyazı çıktığı anda ekran donuyor ve altyazı kaybolunca, görüntü düzeliyor. her altyazı çıkışında böyle bir problem oluyor. ama filmi tam ekran seyretmezsem, altyazı olsun olmasın, hiç bir sorun çıkmıor. bunun nedenini bilen, çözüm önerisi olan varsa çok sevinirim. Görüntüdeki donma ve titreme canımı çok sıkmaya başladı. filmleri tam ekran izleyemioyrum bu yüzden. windows media playerda herhangi bir sorun olmuyor. bs player kullanmaya devam etmek istiyorum, bu sorunu çözerek.
biliyorum bs kullanmak istiyorsun geçmişte bende bs kullanırdım Gom player ı keşvedene kadar ;)
bs player kullanırken gom playeri keşfettim harkuladeydi 3 sene kullandım hala kıvançla anarım...km player e geç .....gom playere geç...bs den kurtulduğuna inan çok sevineceksin......iyi forumlar
GOM VLC Km varken BS ile yıpranma hocam
Splash pro varken renklerin canlılığı gözlerinizi kamaştıracak
biraz konu hortlatıyorum sanırım. aynı problem bende de oldu. bs player ı bende bırakmak istemiyorum. otomatik altyazı bulma özelliği ekstra altyazı bulma işleminden kurtardığı için bs playerla devam etmek istiyorum. var mıdır bunun bir çözümü?
sorunun çözümünü buldum. videoda görüntüye sağ tıklayıp seçeneklere geliyoruz, sonra tercihleri tıklıyoruz, görüntü sekmesi'nden görüntü hareketlendirmesine basıyoruz ve hareketlendirme kipi'ni dahili hareketlendirici üstkaplamı (varsayılan) olarak ayarlıyoruz ve sorunumuz ortadan kayboluyor. sorununuz devam ederse diğer seçenekleri de teker teker deneyin, bir tanesi problemi düzeltecektir.