Şimdi Ara

Divx Arşivim..(alfabetik) 941 Adet (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
0
Favori
37.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla helal olsun, bu nasıl kolleksiyon. tebrikler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: G-Unot

eyw dostum saol...bu arada filmlerin yüzde 50 si 2 cd...yani 831x700x0,5 yani

işlem hatası
  • quote:

Orjinalden alıntı: ne bu yaa??

quote:

işlem hatası

doğru yaw. 1,5 la çarpmam gerekliydi demi..şimdi farkettim valla sen söyleyince...

yeni filmler indi sıcak sıcak onlarıda ekliyim listeye...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ne bu yaa??

quote:

işlem hatası

doğru yaw. 1,5 la çarpmam gerekliydi demi..şimdi farkettim valla sen söyleyince...

yeni filmler indi sıcak sıcak onlarıda ekliyim listeye...

uyarıyım dedim

hocam liste hoşş ama girmesi gereken filmler war daha
    akira,
    dreams,
    time of gypsies,
    black cat white cat,
    a dog's life,
    rocky 6,
    full metal jacket,barry london,spartacus gibi kubrick filmleri falan göremediklerim bunları es geçme bence kardeş bide asivin düzenli mi? altyazılar saklama biçimin falan? bende de war sayı çogaldıkça ilgilenmek zorlaşıyo ben yazın gelmesini bekliorum iice adam gibi etmek için biraz titizimde bu konuda işte hiç zamnım yok senin nası sistem aradıgın filmi bulup sorunsuz izliosun dimi hoşş seçmesi biraz zor oluo ama

• @@@@ne bu ya???

öncelikle verdiğin film isimleri için teşekkürler...hemen not ettim..

özellikle time of gypsies i çok aradım paylaşım programlarında ama bulamadım....en son çare emule yi deniycem...o film gerçekten efsanedir...

rocky 6 içinde iyi bir rip in düşmesini bekliyorum...şuana kadar denk gelenlerin görüntüleri berbattı...

spartacus şuan iniyor zaten.

onun dışında divx filmlerimin %98 inin altyazıları var ve tam uyumlu...her dvd ve cd nin üstünde içinde olan filmin ismi yazılı...ayrıca numaralandırılmış halde...istediğim an listeden bakıp yerini bulabiliyorum...daha önceleri deri cd çantaları kullanıyrdum muhafaza etmek için...ama şimdi yeni bir sisteme geçtim...hatta birkaç gün oluyor....60 lık çok hoş raylı sistemli çekmeceli saklama kutuları aldım 3 tane dvd olanları bunlara koydum...hemen doldu zaten... cd ler gene çantalarda...

haklısın sayı arttıkça kontrol zorlaşıyor...ben her 1 ay birkez oturup listeyle karşılaştırıyorum elimdeki filmleri...eksik yada listeye geçemeiş filmler varmı diye...

• hocam arşiv çok iyi...
    Hangi şehirde yaşıyorsun benim 250gb dvd arşivim ses ve görüntü kalitesi çok iyi yaklaşık 50 60 aded dvix filmim var, Adana'da yaşıyorum paylaşmak isteyen arkadaşlarla tanışabiliriz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: salatacı_remzi_usta

hocam arşiv çok iyi...
    Hangi şehirde yaşıyorsun benim 250gb dvd arşivim ses ve görüntü kalitesi çok iyi yaklaşık 50 60 aded dvix filmim var, Adana'da yaşıyorum paylaşmak isteyen arkadaşlarla tanışabiliriz...

maalesef aynı şehirde deiliz...ben izmirdeyim...dvd arşivin iyiymiş...bendede 190 civarı dvd var...divx film sayısını 1000 apınca dvd arşivine eğilicem tamamen...bu ay sonu 1000 yaparım diye düşünüyorum...sonrasına bakıcaz artık...
  • bendede 400e yakın var, paylaşım günü olursa süper olur
  • Bu da dizi arşivim...Bitmiş olanların tüm sezonları mevcut...Devam edenlerin şuan oynayan sezonları hariç tüm sezonları var...Fakat bunları paylaşım da kesinlikle kullanmıyorum...o yüzden lütfen bu konuda pm atmazsanız sevinirim...

1. "24"
    2. "Battlestar Galactica"
    3. "Coupling"
    4. "Dawson's Creek"
    5. "Friends"
    6. "Ghost Whisperer"
    7. "Heroes"
    8. "How I Met Your Mother"
    9. "Jackass"
    10. "Joey"
    11. "Kurtlar vadisi"
    12. "Nip/Tuck"
    13. "Numb3rs"
    14. "One Tree Hill"
    15. "Prison Break"
    16. "Scrubs"
    17. "Smallville"
    18. "Supernatural"
    19. "Surface"
    20. "The 4400"
    21. "The Class"
    22. "The L Word"
    23. "Two and a Half Men"
    24. "Two Guys, a Girl and a Pizza Place"
    25. "Lost"
    26. "The O.C."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi G-Unot -- 7 Şubat 2007; 15:01:01 >

• jericho'yu atlama oda saglam dizidir

quote:

Bu da dizi arşivim...Bitmiş olanların tüm sezonları mevcut...Devam edenlerin şuan oynayan sezonları hariç tüm sezonları var...Fakat bunları paylaşım da kesinlikle kullanmıyorum...o yüzden lütfen bu konuda pm atmazsanız sevinirim...

1. "24"
    2. "Battlestar Galactica"
    3. "Coupling"
    4. "Dawson's Creek"
    5. "Friends"
    6. "Ghost Whisperer"
    7. "Heroes"
    8. "How I Met Your Mother"
    9. "Jackass"
    10. "Joey"
    11. "Kurtlar vadisi"
    12. "Nip/Tuck"
    13. "Numb3rs"
    14. "One Tree Hill"
    15. "Prison Break"
    16. "Scrubs"
    17. "Smallville"
    18. "Supernatural"
    19. "Surface"
    20. "The 4400"
    21. "The Class"
    22. "The L Word"
    23. "Two and a Half Men"
    24. "Two Guys, a Girl and a Pizza Place"
    25. "Lost"
    26. "The O.C."

• quote:

Orjinalden alıntı: b_sevki

jericho'yu atlama oda saglam dizidir

evet bilmezmiyim....2006 da başladı o dizi...en kısa zamanda onu ve birkaç yeni diziyi daha arşivime katıcam...

"Vanished"
    "My Name Is Earl"
    "Jericho"
    "Grey's Anatomy"
    "Rome"

özellikle bunlar...
  • gerçekten çok güzel bi arşiv
    merak ettim sen bunların çzilir falan diye kopyalarını saklıyormusun?
    bilgisayara o kadar şeyi sığdırmak çok zor olur.
    bide aldığın cd ve dvdleri pc ye kopyalarken bi çizik varsa hata veriyoya ondan hemen kopyalamak lazım
    özellikle lord of the rings i arşivleyememiştim şimdide bulamıyorum ona üzülüyorum
    sanada helal olsun yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: erenafl92

gerçekten çok güzel bi arşiv
    merak ettim sen bunların çzilir falan diye kopyalarını saklıyormusun?
    bilgisayara o kadar şeyi sığdırmak çok zor olur.
    bide aldığın cd ve dvdleri pc ye kopyalarken bi çizik varsa hata veriyoya ondan hemen kopyalamak lazım
    özellikle lord of the rings i arşivleyememiştim şimdide bulamıyorum ona üzülüyorum
    sanada helal olsun yani

teşekkürler...

saklama olayını cd ve dvd lere çekerek yapıyorum...özellikle kaliteli marka dvd ve cd leri tercih ederim..sony , maxell, TDK tercih ederim genellikle...Bu markarlar uzun yıllar dayanıyor ve sorun çıkarmıyor...

çizilme olayına da önlem olarak deri çantalarda yada kutularda saklıyorum...ve tabi en önmeli olay sağa sola vermiyorum hiçbirini...çünkü insanın arkadaş çevresi genişse mutlaka içlerinde ver bi kere izleyeyim getireyim diyenler çıkıyor...onlara ne kadar sevsemde yakında olsam hayır diyorum...getirin boş dvd çekeyim istediğinizi diyorum.

• Sizi gördükçe ne kadar tembel bir insan olduğumu anlıyorum liste olayına bile girmedim üşenip ama netice itibarıyla aradığım filmi buluyorum ya o bana yetiyor.kendime özel listem

Zaten liste tutmamak imkansız 1024 hat ile insan yetişemiyor hızına valla
  • @@@@ne bu ya

kardeş o yazdığım dizileri zaten indirmeye başladım hatta çoğu bitti bile...ayrıca Band Of Brother benim en sevdiğim seridir..TRT de gösterildiği yıllar hiçbir bölümünü kaçırmadan izledim...Şuan Elimde hem VCD hem Divx Versiyonları var zaten...ama onu ben bir dizi olarak görmediğim için listeye koymadım...

dediğim gibi dizileri kesinlikle paylaşma taraftarı deilim...çünkü kendime göre sebeblerim var...sendeki eskik olan bölümleri paylaşım programlarından indirebilirsin...istersen davetiye bile yollayabilirim...kolay gelsin...

@@@Raskolnikov

listeleme olayı arşivcilik için kaçınılmaz bir durum bence...çünkü arşivinn boyutu arttıkça hakimiyetin azalıyor üstünde...kontrol etmek imkansızlaşıyor...o yüzden listelemek şart...hatta arada bir elindeki filmleri bu listeyele karşılaştırarak eksik yada fazlayı görebiliyorsun...

bu arada film listesini güncelledim...

• Ya Beyler Sakın Kızmayın Lafımı Yanlış Anlamayında Hadi 5000 Tane Arşive ulaştınız İyide Sanki İzlediğiniz Filmi En Fazla Kaç Kere İzliyoruzki 2 Bilemedin Çok Komik 3 Bu ARşiv Yapınca Noluyoki Masrafdan Başka Yani Arşiv Olur Tabi Ama Beğendiğiniz Filmleri Saklarsınız Ewy Bukadar Filmi Napıcaksınız ya. Lütfen Yanlış Anlamayın laflarımı Kimseye Laf Etmek İstemedim Sadece Merakdan.
  • bendede 200 e yakın divx pc de 50 dvd dolusuda dvd de var ama bi süre sonra bunların tamamen boşa yapıldıgını anlıyosun özellikle yaş ilerleyince ulan mal gibi kastım zamanında elime ne geçti diyip atıyosun çöpe hepsini..
  • quote:

Orjinalden alıntı: CLUbeer

Ya Beyler Sakın Kızmayın Lafımı Yanlış Anlamayında Hadi 5000 Tane Arşive ulaştınız İyide Sanki İzlediğiniz Filmi En Fazla Kaç Kere İzliyoruzki 2 Bilemedin Çok Komik 3 Bu ARşiv Yapınca Noluyoki Masrafdan Başka Yani Arşiv Olur Tabi Ama Beğendiğiniz Filmleri Saklarsınız Ewy Bukadar Filmi Napıcaksınız ya. Lütfen Yanlış Anlamayın laflarımı Kimseye Laf Etmek İstemedim Sadece Merakdan.

arşivcilik tamamen kişisel tatmindir.Olay belli bi noktadan sonra sadece seyretmek için değil elinde bulunması için bile film indirmeye kadar ilerliyor.Ucu açık git gidebildiğin kadar ama 5000 filmi olupta sonra hepsini dağıtan çok adam tanıyorum.Ama ben arşiv yapıyormuyum?Tabiki

Bu arada arşivci arkadaş listede bırak dvdrip'i dvdscr'i bile çıkmamış filmler var.Görüntü ve ses kalitesi hakkında çok titiz değilsin sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fightthepower -- 13 Şubat 2007; 1:27:16 >

• @@@@fightthepower

görüntü kalitesine çok çok çok ama çok dikkat eden biriyim..hatta bu konuda aşırı titiz olduğum için yüze yakın filmi indirdikten sonra görüntüsünü beğenmediğim için silmişimdir...çünkü ilk 10 ay boyunca download programı olarak bearshare kullandım ve orda sample izleme şansın yoktu maalesef...yeni vizyon filmlerinin çoğunun görüntüleri berbat oluyordu...o yüzden o süre boyunca genelde eski filmleri indirdim...

daha sonra torrente geçince sample izleyip indirme şansım olmaya başladı...torrenttede yni filmlere abanndım...elimdeki filmlerin bir tekinin bile görüntüsü kötü deildir...bu konuda kendimle övünürüm..:D

arşivcilik bir hastalık bencede...nasıl bir insan vardır pul koleksiyonu yapar b.r başkası çizgi roman biriktirir hatta peçete biriktiren birini bile tanıyorum...film arşivide böyle bişey olsa gerek...ve bunun yaşla bir alakası olduunuda sanmıyorum...yaşım 28 çünkü...

@@@ne bu yaa??

kardeş bundan alınganlık yapılıcak bir taraf göremiyorum...eğer izmirdeysen gel bütün film arşivimi paylaşayım seninle...ama dizileri paylaşmıyorum özel bir sebebi var gerçekten üzgünüm...ama dediğim gibi aradığın bölümler TL de mevcut...Davetiye istersende hemen verebilirim...

• Tatmin valla

bende normalde izlemiceğim filmleri indiriyorum nedenmi çünkü 1 sene bunları izlemek siter canım belki günün ne getireceğini kim bilebilr.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.