Şimdi Ara

DİVX FİLM İNDİREBİLECEGİMİZ Bİ SİTE YOKMU?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • DİVX FİLM İNDİREBİLECEGİMİZ Bİ SİTE YOKMU?

• p2p yada p2m kullan..
  • www.divxplanet.com
  • öyle bir site olsa da kendini açığa çıkarmak istemez. yüzlerce belki binlerce kişinin akınına uğradığında serverın ve bağlantının ne duruma düşeceğini tahmin etmek zor olmaz. divx'leri ücretli olarak indirten siteler olduğunu duymuştum ama fazla bilgim yok. dosya paylaşım ağları gayet başarılı bu işte.
  • http://www.divxplanet.com/ da tüm bilgileri bulabilirsin download bölümünde
  • Valla bilimum "WAREZ" içerikli siteler var. Burda arada bir çok güzel FTP linkleri yayınlanıyo. (Full oyun, film, program) Hem de FTP'nin hızı malum, P2P hayatta yetişemez.

Ama hızlı olmak önemli, bir kaç dakika içinde link geçersiz duruma gelebiliyor.

Bildiğim çok iyi bir forum var isteyene PM atabilirim. Üye olun her türlü illegal iş o forumda var..
  • quote:

Orjinalden alıntı: legend_is_back

www.divxplanet.com

kardes burdan sadece ben alt yazıları ındırebılecegımı gormustum yanı bız dıvx de ındırebılıyormuyuz kınene?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • foruma girecen arkidaş ana sayfada birşey bulaman
    divxplanet.com
    turkforum.net
    idoclub.net
    tursoft.com/forum/index.php
    benim bildiğim bunlar p2m şifreleri al onla indir http de aradığını bulman zor
  • www.forumtr.com
    www.tursoft.com

bunlar çokiyi divxplanette filmler forum sayfasında
  • www.torrentarena.org
  • sevgili aarkadaşım mesajını okudum.şu forumu bir e mail olarak yazabilirmisin? sen ce bir sakıncası yoksa .adresim : huseyin.delice@superonline.com. şimdiden teşekkür ederim. ayrıca sana bir sorum daha var dünden beri başım belada .kazaa programını indirdik .güya işe yarar işte hani film ve mp3 indiriliyormuş falan diye .onunla beraber skype ve bullguard programı indi.heriki programıda kaldırdım çünkü kumar sitelerin den pencereler açılmaya başladı ne yapacağımı şaşırdım .yardım et ne yapmalıyım? saygılarımla .khanturk
  • sevgili aarkadaşım mesajını okudum.şu forumu bir e mail olarak yazabilirmisin? sen ce bir sakıncası yoksa .adresim : huseyin.delice@superonline.com. şimdiden teşekkür ederim. ayrıca sana bir sorum daha var dünden beri başım belada .kazaa programını indirdik .güya işe yarar işte hani film ve mp3 indiriliyormuş falan diye .onunla beraber skype ve bullguard programı indi.heriki programıda kaldırdım çünkü kumar sitelerin den pencereler açılmaya başladı ne yapacağımı şaşırdım .yardım et ne yapmalıyım? saygılarımla .khanturk
  • www ile ne ugraşıyosunki ?? ac dc++ ı :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.