öyle bir site olsa da kendini açığa çıkarmak istemez. yüzlerce belki binlerce kişinin akınına uğradığında serverın ve bağlantının ne duruma düşeceğini tahmin etmek zor olmaz. divx'leri ücretli olarak indirten siteler olduğunu duymuştum ama fazla bilgim yok. dosya paylaşım ağları gayet başarılı bu işte.
Valla bilimum "WAREZ" içerikli siteler var. Burda arada bir çok güzel FTP linkleri yayınlanıyo. (Full oyun, film, program) Hem de FTP'nin hızı malum, P2P hayatta yetişemez.
Ama hızlı olmak önemli, bir kaç dakika içinde link geçersiz duruma gelebiliyor.
Bildiğim çok iyi bir forum var isteyene PM atabilirim. Üye olun her türlü illegal iş o forumda var..
foruma girecen arkidaş ana sayfada birşey bulaman divxplanet.com turkforum.net idoclub.net tursoft.com/forum/index.php benim bildiğim bunlar p2m şifreleri al onla indir http de aradığını bulman zor
bunlar çokiyi divxplanette filmler forum sayfasında
www.torrentarena.org
sevgili aarkadaşım mesajını okudum.şu forumu bir e mail olarak yazabilirmisin? sen ce bir sakıncası yoksa .adresim : huseyin.delice@superonline.com. şimdiden teşekkür ederim. ayrıca sana bir sorum daha var dünden beri başım belada .kazaa programını indirdik .güya işe yarar işte hani film ve mp3 indiriliyormuş falan diye .onunla beraber skype ve bullguard programı indi.heriki programıda kaldırdım çünkü kumar sitelerin den pencereler açılmaya başladı ne yapacağımı şaşırdım .yardım et ne yapmalıyım? saygılarımla .khanturk
sevgili aarkadaşım mesajını okudum.şu forumu bir e mail olarak yazabilirmisin? sen ce bir sakıncası yoksa .adresim : huseyin.delice@superonline.com. şimdiden teşekkür ederim. ayrıca sana bir sorum daha var dünden beri başım belada .kazaa programını indirdik .güya işe yarar işte hani film ve mp3 indiriliyormuş falan diye .onunla beraber skype ve bullguard programı indi.heriki programıda kaldırdım çünkü kumar sitelerin den pencereler açılmaya başladı ne yapacağımı şaşırdım .yardım et ne yapmalıyım? saygılarımla .khanturk
www ile ne ugraşıyosunki ?? ac dc++ ı :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme