Şimdi Ara

Divx Planet Kullanıcı İlişkisi(Dh'tan Da Bekliyoruz) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Eğer hakkaten bıktıran sorular soruluyorsa böyle soru cevap hazırlamak çok zor değil. Ben de öğrencilerime hazırlamıştım bir tane.www.mewluth.com/faq.htm

DP'de sitenin amacı gereği alt yazı isteklerine bu şekilde geyik cevap vermişler genelde. Bizde üye olan kişiler forum yönetiminden bir şey istemiyorlar veya beklemiyorlar. Üyelik sorunu olursa ancak o vakit başvuruyorlar.

O yüzden de tek SSS'mizhttp://forum.donanimhaber.com/faq.asp adresi.

• quote:

Orjinalden alıntı: mewluth

Eğer hakkaten bıktıran sorular soruluyorsa böyle soru cevap hazırlamak çok zor değil. Ben de öğrencilerime hazırlamıştım bir tane.www.mewluth.com/faq.htm

DP'de sitenin amacı gereği alt yazı isteklerine bu şekilde geyik cevap vermişler genelde. Bizde üye olan kişiler forum yönetiminden bir şey istemiyorlar veya beklemiyorlar. Üyelik sorunu olursa ancak o vakit başvuruyorlar.

O yüzden de tek SSS'mizhttp://forum.donanimhaber.com/faq.asp adresi.

Hocam çok zor sormayın çocuklara

• quote:

Orijinalden alıntı: Simon Adebisi

quote:

Orjinalden alıntı: kenex

quote:

Orjinalden alıntı: BeWBeWC!BeWBeW

Dh'tan nasıl oluyor anlamadım.

Onu demek için girdim. Her türlü okunuşta da "tan" denmiyor. Ezbere yazma.

De Haş 'tan da bekliyoruz

Haş ne yahu. (Cevabım biraz geçmi geldi ne)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenex -- 2 Ağustos 2009; 5:07:14 >

• DivxPlanet'in forum kısmı kar amacı güden bir şirket değil bildiğim kadarıyla. Öyle olsaydı üye alıı her daim açık olurdu. O yüzden burayla karşılaştırmamak lazım gbi geliyor.
  • dp forumu güzeldi de çok haksız yere banlandım:( ve açmadılar hiç değilse dh haksız yere fazla banlamıyorlar açıyorlar
    lost çevirisinde 2 site arasında farklılıklar vardı hangisi doğru diye sordum elemanlar benim sorum üzerimden tartışma çıkarmıs haberim yok
    sırf sorum için banlamışlar beni pff

çıkan tartışmayı da dh den öğrendim :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 2 Ağustos 2009; 5:15:59 >
  • Ben de Ocak 2005 ten beri üyeyim, gercekten cok kaliteli bi' site..
  • neyseki ing. biliyorumda böylelerine minnet etmiyorum.ukala herifler
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.