Arkadaşlar bir divx player almak istiyorum ama şu özellikler benim için çok önemli
1-altyazı çok iyi görünüyor olmalı.(37 ekran tvde bile) Fontu uyduruk times new roman olmamalı... 2-500gb hdd yi okuyabilmeli 3-bazı divx playerlardaki gibi bi film icin beni yarım saat bekletmemeli, maximum 10sn. de açılmalı(usb hdd den okurken) 4-Piyasada rahat bulunabilmeli
Ayrıca şu özelliklerde ikinci planda önemli
1-aynı klasörden farklı altyazılar seçilebilmeli 2-usb portu arkada olmalı 3-dvd yi iyi okumalı
Fiyat çok önemli değil ama dediğim gibi piyasada bulabilmeliyim.
Birde daha önce aldığım bir divx player da şu sorunlar vardı. SUNNY AT-4004 modeldi. Altyazı görünümü süperdi ama filmi usb hdd den açarken yaklaşık 4 - 5 dk. bekletiyordu ve altyazıyı hafızadaki tüm altyazılardan sectiriyorduki arayaıp bulmak eziyetti. Ayrıca autorun gibi bir sistemi vardı aleti çalıştırır çalıştırmaz bi saat bekletiyodu listedeki ilk filmi yüklemek için. Motoru ısıtıyor sanki sinir olmuştum. Son olarak da 20gb dan büyük fat32hdd tanımıyordu, hata veriyordu. Diğer bir divx player SABA model di. Bundada altyazı fontu iğrençti(times new roman) ve srt kodlu altyazıları okuyamıyordu. Ama büyük hdd yi tanıyordu. Kısacası bu konuda biraz şanssızım lütfen bu kriterlere uyan marka ve model belirtin...
Yardımlarınızı bekliyorum, forumu okudum "axen" , "sunny 4002" vb. ama cevaplarımı tam olarak alabildiğimi söyleyemem.