Şimdi Ara

MP4 player VIDEO yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
1
Favori
95.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben şu çin malı mp4 player lardan aldım. mp3 yükleyip dinleyebiliyorum ancak video izleyemiyorum. cihazı aldığım yer AMVtool diye bir program verdi ancak video yu amv ye çevirip player a attığımda video playerde dosyayı listelemiyor bile. yani amv uzantılı dosyaları tanımıyor. ancak cihazı aldığımda içinde demo avi uzantılı bir video vardı onu açıp izlemiştim. bende nasıl olsa video oynatıyor diye dosyayı direkt hiç incelemeden sildim. yani avi uzantılı videoları tanıyor. bende total converter ile ne kadar avi uzantılı dosya biçimi varsa hepsini çevirip denedim ancak yine player video dosyasını açmıyor "file format error" diyor. bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim. yani ilk aldığımda içindeki demo video yu izlemesem bu cihaz viedo oynatmıyor diyeceğim!!!

• ilginç diğer formatlarıda dene diyecegim ama...amv de oynatması lazımamv ye çevirdiğin parçaları pc de bi deneyiver öncelikle
  • amv ye çevirdiğim dosyalar pc de çalışıyor. ama yukarıda da yazdığım gibi amv uzantılı dosyaları zaten video playerde görünmüyor. avi uzantılıları gösteriyor. zaten içindeki demo videonunda uzantısı avi idi. zaten ilk demo video da avi yi görünce şüphelenmiştim bunlar amv dosyalarını oynatmıyormu diye...
  • controller kardeşim senin sorunda benimkinin aynısı hiçbir değişiklik yok aynı sorun bende çare bulamadım sen bulursan buraya yazarsan sevinirim yada msn adresimi vereyim erdem_a.b.b@hotmail.com
  • " avi converter 4 " isimli programı indir kardeş %100 işini görecek , benim de derdimin dermanı oldu
  • OLMUYO ANASINI SATİM YAA BİR TÜRLÜ AÇMIYO ANCA AVİ YE ÇEVİRDİĞİMDE GÖRÜNÜYOR İÇİNDE ONDADA "FİLE FORMAT ERROR"DİYOR.NE YAPCAM BİLMİYORUM YAAAW.
  • evet bendede aynı sorun var ne yapıcaz :( noolur yardım edin..

hatta içerisindeki video şu :
    http:// r a p i d s h a r e . c o m /files/41959777/__22909___31505_.avi.html

formatı avi ama avi atınca açmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicans2007 -- 9 Temmuz 2007; 21:11:39 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Divx Player Tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Divx Player??
    17 yıl önce açıldı
    Sahte Sony Mp4 Player Sorunu
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aşağıda download linkini verdim. programı kurduktan sonra, video output ayarını masaüstü yapacaksın. convert edeceğin videonun da masaüstünde olması gerekiyor. aynı isimde çakıştırma yapma sakın.

kolay gelsin.

AVIConverter2.1 Upload adresi aşağıda

http://www.savefile.com/files/872067
  • bence buda işe yaramayacak ama yinede deneyeyim.
  • sorununu çözebildin mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MorTeM -- 11 Temmuz 2007; 13:19:48 >
  • BENDEDE SUNNY MARKA MP3 AVI OYNATICISI VAR. VİDEONUN AYARLARINI TAM YAPIP DÖNÜŞTÜRMEYİNCE GÖSTERMİYOR. + DOSYANIN TÜRKÇE KARAKTER İSMİ TAŞIMAMASI LAZIM. BEN IMTOO DİYE BİR PROGRAM KULLANIYORUM GAYET MEMNUNUM İSTERSENİZ BİRDE AYAR YAPARAK DENEYİN. AMA CİHAZIN İÇİNDEKİ VİDEONUN AYARLARI MUTLAKA GEREKİYOR.

MESELA BENİM VİDEO AYARLARIM
    ----------------------------------------------------------
    Bit rate:(PARÇA ORAN) 441kbps

Video:
    Format: mpeg4
    Size: 320x240
    Frame rate:(ÇERÇEVE) 18.00fps

Audio:
    Format: mp3
    Bit rate: 64kbps
    Sample rate: 16000Hz
    Channels: Stereo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi changez -- 11 Temmuz 2007; 15:14:48 >

• Ben o programı denemiştim. Cihaz o program ile sıkıştırılmış videoları açmıyor.
  • BU ŞEKİLDE YAPTIĞIMDA BENDE VİDEO OYNATIYOR BAŞKA TÜRLÜ OYNATMIYOR HATTA EXPLORER GÖRÜP VİDEO DA GÖRMÜYOR AMA BU PROGRAMLA ÖZELLİKLE EKRAN BOYUTUNU AYARLAYIP YAZI KARAKTERİNİDE TÜZELTİNCE HİÇBİR PROBLEM KALMIYOR!!!

• dostlarım vallahi yapamadım yaa olmuyo ne yapsam olmuyor.hep"file format error"diyor
  • BAŞ BELASI ALET BU İŞTE BAKIN.
  • dostlarım bendeki sorun galiba makina ile ve buna yeniden program atılması lazımmış onu bilen varmı peki. nasıl program atılıyor.
  • Cihazın ana ekran menüsü benim cihazınkiyle aynı. AVIConverter programını tam olarak nasıl kullandın? Eksik bir şeyler yapmış olmalısın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MorTeM -- 12 Temmuz 2007; 8:21:05 >
  • dostum program atmaya gerek yok avi converter 4 ü yükle pcne sora videoları onnla çevir aviye dua edersin bana
  • ilginç diğer formatlarıda dene diyecegim ama...amv de oynatması lazımamv ye çevirdiğin parçaları pc de bi deneyiver öncelikle
  • ARKADAŞLAR AVİ CONVERTER 4.0 İNDİRDİM VE ÇEVİRMEYE BAŞLADIM AŞAĞIDAKİ RESİMDEKİ GİBİ SİZ BAKIN ARTIK YANLIŞ BİŞEY YAPMIŞSAM SÖYLEYİN.ÇEVİRDİKTEN SONRADA BU ŞEKİLDE ATTIM VE YİNE"WARNİNG FİLE FORMAT ERROR"DİYOR.NE YAPCAM BEN BU MAKİNAYI YAAAW.BOZUK DESEM AMA ALDIĞIMDA İÇİNDE VİDEO VARDI VE KEŞKE O VİDEOYU SİLMESEYDİMDE ONUN FORMATINA BAKSAYDIM.ACABA MP4 E VİRÜSMÜ GİRDİ.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.