Şimdi Ara

Bluesky bmp3307A mp3 player firmware yardım lutfen!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: holiganx61 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
5.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar dun bir bluesky mp3 calar aldım 2 gb'lık carrefourdan. belki bilirsiniz bluesky carrefourun kendi markası. Hersey hos guzel fakat kullanım kılavuzunda yazan radyo fonksiyonu alette mevcut degil. ve ayrıca cd ile bir firmware var. ben de firmware guncellestirmesi yaparsam belki radyo ve baska extra birseyler gelir diye dusundum fakat beceremedim. anlatılanları yapmama ragmen "CAN'T FIND CONFIG" tarzında bir uyarı mesajı veriyor. elinde bu mp3 player olan veya firmware bilen birisi var mı simdiden tesekkurler.

• arkadaşlar acil olarak forumda olan suan ltf hemen cevap yazsın suan elimizde yukarıdakı arkadasında bahsetmıs oldugu cihaz var fakat bir türlü tanıtamadık usb98 driver cd si beraberinde aldık xp için farklı bir driver mı var yada firewar duvarlar filan o yonde bir etki sebebiyle mi tanıtım saglanamadı ve nasıl bir çözüm yolu gösterıosunuz şimdiden cok teşekkürler
  • O cihazları Carrefour üretmiyor, ürettiriyordur. Eğer menüsünü açabiliyorsanız about, information gibi bir seçenek olmalı, ordan firmware kodunu veya ses yongasının kodunu öğrenin. Eğer cihaz açılmıyorsa kasasını sökün ve ses yonga kodunu öğrenin (belki marka da görebilirsimniz). Öğrendiğiniz kodu Google'a xxx firmware şeklinde yazıp arattırın, bir sonuç bulamazsanızhttp://www.mympxplayer.org/firmware-dc4.html
    bu siteye, ordan da firmware bulamazsanız forumdaki taklite sony/ipod firmware'ları başlığına mesaj atın.

• Yardımseverlik Örneği ve Forum kültürünün tek açıklaması olan size Teşekkür Etmek İSTEDİM..

Saolasın üstad!!

quote:

Orjinalden alıntı: tech_türk

O cihazları Carrefour üretmiyor, ürettiriyordur. Eğer menüsünü açabiliyorsanız about, information gibi bir seçenek olmalı, ordan firmware kodunu veya ses yongasının kodunu öğrenin. Eğer cihaz açılmıyorsa kasasını sökün ve ses yonga kodunu öğrenin (belki marka da görebilirsimniz). Öğrendiğiniz kodu Google'a xxx firmware şeklinde yazıp arattırın, bir sonuç bulamazsanızhttp://www.mympxplayer.org/firmware-dc4.html
    bu siteye, ordan da firmware bulamazsanız forumdaki taklite sony/ipod firmware'ları başlığına mesaj atın.

• arkadaşlar chip in üzrindeki marka ve numaraları yazıyorum

samsung 707
    k9g8g08uom
    csa264pe

firmware bulabileceğim bi site fln werebilirseniz hatta firmware i bulabilirseniz çok makbule geçer

iyi günler
  • Ya bu mp 3 playerden bende aldım.Kitapçığında yazılım güncellemeden bahsediliyor.Fakat ben cd
    'nin içinde böyle bir yazılıma rastlayamadım.Şu radyo olayını yaparsak süper olacak.Yardımcı olabilecek biri yokmu?
    CD'nin içinde USB98Driver1.51 ve FWISP.exe programları var.FWISP.exe'yi çalıştırayım diyorum "Failure in Loading DLL-FacDll.dll" diye hata veriyor.Bunu nasıl aşabiliriz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Blof -- 31 Ağustos 2007; 18:57:54 >
  • "Failure in Loading DLL-FacDll.dll" hatasını cd'deki içeriği bilgisayara yükleyip çalıştırarak aştım.Fakat şimdide firmware upgrade ederken son aşamada "Device not found" yazıyor.Acaba mp 3 çalardaki firmware cd dekinden yüksek olduğu için mi böyle yapıyor?Pek aklıma yatmıyor ama.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Up
  • Forumu takip etseydiniz daha kaliteli bir marka tercih ederdiniz neyse sağlık olsun bi daha dikkat edin arkadaşlar iyice araştırmadan almayın ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: In Flames

Forumu takip etseydiniz daha kaliteli bir marka tercih ederdiniz neyse sağlık olsun bi daha dikkat edin arkadaşlar iyice araştırmadan almayın ;)

Dandik mandik..sen bu fiyata flash bellek alamazsın...ki bence kulaklıklarını saymazsan bence alet iş görür.
    http://forum.donanimhaber.com/m_17026909/tm.htm
  • Benim de buna benzer bir sorunum var, ilgilenebilecek bir arkadaş varsa lütfen

http://forum.donanimhaber.com/m_17131477/mpage_1/key_//tm.htm#17131477

linke bakabilir mi ?

Şimdiden teşekkürler..
  • Bende aldım bir tane arkadaşıma ve an itibariyle carrefour ümraniyede mevcut bilginiz olsun 37 ytl...
  • quote:

Orjinalden alıntı: trimaxsahinabi

quote:

Forumu takip etseydiniz daha kaliteli bir marka tercih ederdiniz neyse sağlık olsun bi daha dikkat edin arkadaşlar iyice araştırmadan almayın ;)

Dandik mandik..sen bu fiyata flash bellek alamazsın...ki bence kulaklıklarını saymazsan bence alet iş görür.

Dandik demedim bu 1 ikincisi flash bellek mi alıyorsun mp3 player mı bu 2 kaliteli müzik dinlemek isteyen insanların bunları tercih etmeyeceğini biliyorum buda 3 olsun

• arkadaşlar elbette kaliteli bi mp3 çalar değil ama şu firmware ı bulun yaw:(
  • Benim kafamı kurcalayan cd'nin içindeki firmware i neden yüklemiyor?Onu becerebilsek radyo gelecek belki de.Onu yapabilen var mı?
  • Selam Arkadaşlar kusra bakmayın belki yeri değil ama benim bir mp3 playerim var birde ne oldu anlamadım bilgisayara usb bağlantısı ile bağlıyorum görüyor ancak açmak istediğimde biçimlendirilmemiş biçimlendirmek istermisiniz diye bir uyarı çıkıyor evet diyorum ama uzun bir sure bekliyor biçimlendirmiyor anlayacağınız mp3 playerim çalışmıyor yardımcı olabilirmisiniz.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: trimaxsahinabi

quote:

Dandik demedim bu 1 ikincisi flash bellek mi alıyorsun mp3 player mı bu 2 kaliteli müzik dinlemek isteyen insanların bunları tercih etmeyeceğini biliyorum buda 3 olsun

kardesim sen madem kaliteli muzik dinleyeceksin o zaman burda ne isin var. adam flash bellek fiyatiyla bir karsilastirma yapmis ve ucuz oldugunu soylemis. sen bilmeden gormeden dinlemeden konusuyorsun bir de provakasyon yapiyorsun. ayrica herkes kendi maddi durumuna gore mp3 calar alabilir ya da kendi kullanacagi miktara gore. senin gibi dusunenler yuzunden bir suru paraya satiliyor bu teknoloji urunleri sadece teknoloji degil bircok tuketim urunu sırf marka diye yuzlerce kat fazla paraya kakalaniyor niye iste markacilar yuzunden. Mp3 calarin kulakligi kotu ama ben bir sony nin en ucuz kulakliklarindan aldım su 16 liralık olanindan ses kalitesi gayet guzel oldu. sony yi de dinledim bir fark yok. ozellik olarak da bir cok marka mp3 calarindan iyi bundan once sandisk sansa kullaniyordum dosyadan calma sistemi bile yoktu bu ondan kat kat iyi. neyse bu mp3 calari kullanacak arkadaslara benim bir onerim sony kulaklik alsınlar ve sesteki degisimi farketsinler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.