Şimdi Ara

MP4 player VIDEO yardım!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
1
Favori
95.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dostum ultra avi değil aviconverter 4 diyoruz sana
  • arkadaşlar merhaba sony mp4 üm var fakat klip seyredemiyorum. el,inde uyumlu klip olanlar kanaryayilmaz_8@hotmail.com 'a yollayabilirmi. tşk.
  • merhaba bende de mp4 player var ama hiçbir vıdeo dosyasını açmıyor avı dosyalarını acması gerekiyor ama onlarıda acmıyor eger acabılecegım gıbı vıdeoları olan arkadaslar yardım edın benı ogz_fbmen15@hotmail.com dan bulabılırsınız
  • arkadaşlar slm yaklşık 4,5 saatlik uğraştan sonra mp4 playerde avi formatlı video izleme olayını çözdüm hemen sıcağı sıcağını yaqzıyorum ben de işe yaradı umarım sizde de işe yarar.
    1.çevirici olarak avi converter3.0 veya 4.0 kullanın başka çeviricileri denemeyin inanın ben hepsini denedim ama oynatmıyo boşuna harddiskinizi şişirmeyin
    2.çevireceğiniz videolar için program files'ın olduğu sürücünüz hangisiyse onun içinde bir klasör açın(mesela input videos)
    3.output folder olarak da program files'ın içindeki avi converter klasörünü seçin
    4.avi converterdan convert edin biraz sabırlı olun çünkü convert yüzdesi yavaş yavaş artmıyo birden %100 oluyor ve sonra işlem tamam

dedimya ben de işe yaradı çok şükür umarım sizde de işe yarar kolay gele arkadaşlar

• ya ben bu avı converter 4.0 ı denedım ama yıne olmadı cevrılı vıdeosu olan yollayabılırse sevınırım ogz_fbmen15@hotmail.com
  • ARKADAŞLAR BENDEKİ SORUN ŞU,BENİM MP4 ÜN OYNATABİLECEĞİ Bİ FORMAT BULUNAMAMASI.HİÇBİR FORMAT UYMUYO.DENEMEDİĞİM FORMAT KALMADI.HİÇ BİLİNMEDİK BİR FORMAT LAZIM BUNA.
  • bende aynı parcadan aldım bendede snnkı gıbı olmustu amv toll un tum versıyonlarını denedım ve 4.0 ı oldu ve vıdeo ızleyebıldm
  • avi converter 4 ühttp://www.amv.forumlari.net ten indirebilirsiniz.hiç bilinmedik format isteyen arkadaşı da

sitemize davet ediyorum.su ana kadar sorununu çözemediğimiz yok
  • Arkadaslar sorunu hallettim. Yapamayan arkadaslara yardımcı olayım .İlk videonun kopyasını masaüstüne alıyoruz.sonra ismini _____215231-2121____.avi gibi bir şey yapıorz. Sonra Avi Converter Programını açıyoruz.Add a tıklıyoruz .Masaüstüne kopyaladıgımız dosyayı seçiorz.Target File Pathte New Folder açıorz.Yalnız o klosörüde masaüstünde açın.Sonra settingten LOW deyin.Resolution (çözünürlüğü) 220*176 yapın. Save deyin.Conweert now dedikten sonra %100 olmasını bekleyin. Bittikten sonra Masaüstündeki Lost files klosörünü açın ve Mp4 ünüzün içine girip kopyalayın. ARKADASLAR KESİN ÇALISTI. 2 GÜNDÜR YAPAMISTIM.
  • sunny cilere duyurulur!!! mp4 player sorununun sebebi türkçe karakter kullanımı...
    mp4 playerla birlikte verilen aviconverter programını kurup çalıştırıyosunuz ADD e basıp dönüştürmek istediğiniz videonun yerini ve çevirdiğinizin yollanacağı yeri seçiyosunuz bunu hepiniz biliyosunuzdur. Genelde yanıldığımız nokta şurası dosyanın yeri belirlenirken tanımlama içerisinde türkçe karakterler olması
    örneğin
    Source File....C:\Documents and Settings\Kullanıcı\Belgelerim\Videolarım\CEZA - FARK VAR.avi olsun burdaki "Kullanıcı" da "ı" kullanıldığı için video dönüştürme işlemine başlamaz... türkçe karakterlerin kesinlikle bulunmadığı bi yol seçmelisiniz (aynısı target file path için de geçerli) sonra programı kullanarak yaptığınız her türlü dönüşüm mp4 player ınızda oynar oldukça açık anlattım sanırım

• benim sony mp4 ly-88 im var ben videoları 3gp ye çevirince izleyebiliyorum

Allok Video to 3GP Converter programını kullanıyorum
  • Çocuklar yapmanız gereken tek şey öncelikle mp4 player nız hangi formatı destekliyor onu öğrenmelisiniz.
    Örneğin sunny nin iki farklı modelini gördüm birisi mp4 videolarını gösteriyor diğeri ise sadece amv formatını destekliyor.
    İkincisi olarak da şunu yapmalısınız.
    Videonun dosya adında türkçe karakter olmamalıdır. Ayrıca boşlukta olmamalıdır.
    Yani abcçdefgğhıi jklmn yerine -> abccdefgghii_jklmn olmalıdır.
    Sorununuzu bu şekilde çözebileceğinize inanıyorum...
  • Converter programının önemli olacağını zannetmiyorum.
    Herhangi bir converter programı yeterli olacaktır...
  • http://rapid share.com/files/16443284/ AMV_Convert_Tool.r ar

2 saatlik uğraştan sonra buldum onu..Kesin çözüm..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ustad_10 -- 28 Kasım 2007; 1:57:02 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ustad_10

http://rapid share.com/files/16443284/ AMV_Convert_Tool.r ar

2 saatlik uğraştan sonra buldum onu..Kesin çözüm..

eyvallah kardeş çok güzel bir proğram...sorunumu çözdü...
  • eyw. işime yaradımı bilmiyom ama saol bakacam simdi
  • bu bende aclmıyor ??
  • ARKADAŞLAR ÖNCELİKLER SLMLAR Black Eye ARKADAŞIM BANA BU PRONUN LİNKİNİ CRAGİYLE WEREBİLME OLASILIGIN % KAÇ ACABA BENİM AYPOT BURDAN ÇEWİRDİGİM WİDEOLARI ANCAK ALIYORDA YARDIMCI OLURSAN SEWİNİRİM SAYGILAR...
    quote:

Orjinalden alıntı: Black Eye

BU ŞEKİLDE YAPTIĞIMDA BENDE VİDEO OYNATIYOR BAŞKA TÜRLÜ OYNATMIYOR HATTA EXPLORER GÖRÜP VİDEO DA GÖRMÜYOR AMA BU PROGRAMLA ÖZELLİKLE EKRAN BOYUTUNU AYARLAYIP YAZI KARAKTERİNİDE TÜZELTİNCE HİÇBİR PROBLEM KALMIYOR!!!

MP4 player VIDEO yardım!!!

• Hay allah senden razı olsun bende ne zamandır uğraşıyorum cidden türkçe karaktermiş işi bozan bide örnek videonun boyutu neyse ona göre çevirmek lazım mesela bende golmaster 511 var onda 320x240 gerisi hikaye masaüstü falan uğraşmaya gerek yok sadece dosyanın olduğu yere giden yolda türkçe karakter olmaması gerek teşekkürler tekrar...
  • arkadaşlar bende de kawai beauty marka bir mp4 player var.
    avi dosyalarını çalıyor kendi kayıtlarını mp4 olarak kaydediyor.
    avi atıyorum dosyanın formu yanlış diyor.
    delirecem artık elimde kalacak lanet şey.

içindeki vide nun özellikleri şunlar:
    format: avi
    video codec: xvid
    width:320
    height:240
    bitrate:64kbps
    resim karesi hızı:20 kare/saiye
    ses
    mp2
    128kbps

ben bir sürü program kullandım bütün ayarları aynı yaptım olmadı video çaldıramadım.
    zıkkım kendi videosunu çalıyor , total video converter diye bir program war onda baya uğraştım, video yu çalar gibi yaptı :D, veri hızını düşürdüm video yu açtı fakat busefer de veri hızı düşük olduğu için video takılıyor yani yine vid seyeredemiyorum.
    çevirdiğim dosyayı tekrar total video converterda açıyorum video nun bit değeri 24 görünüyor(orjinalinde 12)
    bunu değiştirecek bir ayar da yok.tek fark bu he bir de ses formatı mp2 olması gerekiyor. mp3 yapınca yine açmıyor.
    bir çözüm bulan varsa yazsın lütfen

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.