onun da bi çaresini bulurlar...bu iş boyle gider...
www.foreverdivx.net adresinden telekomun hala haberi yok :D çaktırmamak lazım
Dostum orası kapatılalı çok oldu
kapandımı telekomun dns lerinden bu adresde hmm haberim yoktu..hayatımda telekomun dandirik dns lerini kullanmadığım için bilmioyrum 4.2.2.2 de sorun yok..
şu an 2 sitede de sorun var.divxforever a login olmaya çalışırken SQL hatası veriyor.divxplanet ta da sanırım geçen günlerde meydana gelen sorun yine ortaya çıktı.bekliyoruz
arkadaşlar sharebus hakkında bi bilgi var mı biliyorum dnsleri değiştirince giriyo ama site yönetimi ne yapmayı düşnüyor acaba tamammı devammı
quote:
Orjinalden alıntı: bluENight
arkadaşlar sharebus hakkında bi bilgi var mı biliyorum dnsleri değiştirince giriyo ama site yönetimi ne yapmayı düşnüyor acaba tamammı devammı
o dandirik dns leri zaten kimsenin kullanmaması gerekli.değiştirin yada treewalk kurun gitsin.onlarda bunu bildikleri için yeni alan adı almak gibi bir girişimde bulunmuyorlar büyük ihtimal ile
şu anda sorun yine var ama dnslerle alakalı değil sanırsam server problemi olsa gerek....
evet şu anda sorun var bazen giriyor bazen girmiyor.(divxplanet) geçenki problem yine başladı sanırım. forever da hala varmı bilmiyorum SQL problemi
divxforever da SQL problemi devam ediyor...
quote:
Orjinalden alıntı: tellerr
Malesef
Bugün altyazı aramak için girdim ve o problemle karşılaştım...
Elinde Satan's Cannibal Holocaust (2007) filminin altyazısı olan var mı?
quote:
Orjinalden alıntı: karakizil
divxplanet her açılmadığında buraya başlık açılacak galiba
quote:
Orjinalden alıntı: boldshark
quote:
Orjinalden alıntı: tellerr
Malesef
Bugün altyazı aramak için girdim ve o problemle karşılaştım...
Elinde Satan's Cannibal Holocaust (2007) filminin altyazısı olan var mı?
o filmin altyazısı daha düşmedi piyasaya.yabancı altyazı sitelerinde ingilizcesi vardı ama.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme