Şimdi Ara

Diyarbakır a gidin herhangi bir kapıyı çalın... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mr. solucan

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster

Çok güzel yazmışsın eline sağlık hocam. Altına imzamı atarım.

En çok terör olayı doğuda, en çok kaçak elektrik kullanımı doğuda, en çok çocuk doğurma oranı doğuda ama hep Karadenizliler kötüleniyor. Ben anlamadım bu işi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diyarbakırrrrrrrrr

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • pilotaFerrari kullanıcısına yanıt
    Git ötede ağla

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ananın yanında çok güzel ağlarım.

• Zaten genel olarak baktığında bi arkadaşım olacaksa doğu insanını tercih ederim karadenizli iç anadolulular uzak dursun ak
    Ege insanıda iyidir gerçek yerlisi

Açlıktan öl karadenizli sana 1 dilim vermez

• Sucuk_Ağacı kullanıcısına yanıt
    Ne bu ırkçılığın alt kümelere ayrılmış hali mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ota moka ırkcılık diyip durmayın kültürle alakalı durumlar bunlar doğuda kendine su sıkan toma çamura saplanınca tomaya taş atanlar gitti tomayı kurtardı

Doğu insanı saf yapıda pkk terörü bile bunun en büyük göstergesi kolayca kandırılıyorlar kürt arkadaşlarımda zaten bunu hep fark ettim adamlarda şeytan tüyü yok ben ne anlatsam inanacak potansiyelleri var gidip beni şunlar dövdü desem olayı sorgulamadan art niyet aramadan gider gösterdiğim çocuğa saldırırlar

diyarbakırda bi köye gidip kapıyı çalsam ev sahibi beni almazsa tüm köy ayıplar adamı insanlık olarak iyi bişey

Ama karadenizde onun tam tersi işte şovmenler ve art niyetliler çok var yada hepsi bana denk geldi bunlar vatan millet din allah kitap diye gezerler hertürlü pis işide yaparlar yine diyorum bu benim denk geldiğim insanlara göre yaptığım çıkarımlar bi evdeki 4 kişi bile farklı hepsi aynıdır demiyorum ama her bölgeninde belli durumları var

Doğuya gideceksem terörden çekinirim bu ırkcılık değil

Karadenize gidiyorsam halkıyla muhattap olmamaya çalışırım

Akdenize gidiyorsam fiyat soruşturmadan ticaret yapmam

Marmara daki adama temkinli yaklaşırom hemen güvenmem

Bunda ırkcılık yok almanyaya gittiysem nazistlerden çekinirim dikkat ederim amerikada zencilere dikkat ederim bunlar ırkcılık değildir

Kişiye şahısa yapılan saldırganlıklar ırkcılıktır ben karadenizli görünce herkesin içinde cocuğa saldırıp duruyorsam sırf bu nedenden bu ırkcılıktır bunuda ezik insanlar yapr kendi ezikliklerini tolore etmeye çalışırlar

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.