Çok güzel yazmışsın eline sağlık hocam. Altına imzamı atarım. En çok terör olayı doğuda, en çok kaçak elektrik kullanımı doğuda, en çok çocuk doğurma oranı doğuda ama hep Karadenizliler kötüleniyor. Ben anlamadım bu işi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Diyarbakır a gidin herhangi bir kapıyı çalın... (2. sayfa)

-
-
-
Diyarbakırrrrrrrrr
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Git ötede ağla
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ananın yanında çok güzel ağlarım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zaten genel olarak baktığında bi arkadaşım olacaksa doğu insanını tercih ederim karadenizli iç anadolulular uzak dursun ak
Ege insanıda iyidir gerçek yerlisi
Açlıktan öl karadenizli sana 1 dilim vermez
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne bu ırkçılığın alt kümelere ayrılmış hali mi?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
ota moka ırkcılık diyip durmayın kültürle alakalı durumlar bunlar doğuda kendine su sıkan toma çamura saplanınca tomaya taş atanlar gitti tomayı kurtardı
Doğu insanı saf yapıda pkk terörü bile bunun en büyük göstergesi kolayca kandırılıyorlar kürt arkadaşlarımda zaten bunu hep fark ettim adamlarda şeytan tüyü yok ben ne anlatsam inanacak potansiyelleri var gidip beni şunlar dövdü desem olayı sorgulamadan art niyet aramadan gider gösterdiğim çocuğa saldırırlar
diyarbakırda bi köye gidip kapıyı çalsam ev sahibi beni almazsa tüm köy ayıplar adamı insanlık olarak iyi bişey
Ama karadenizde onun tam tersi işte şovmenler ve art niyetliler çok var yada hepsi bana denk geldi bunlar vatan millet din allah kitap diye gezerler hertürlü pis işide yaparlar yine diyorum bu benim denk geldiğim insanlara göre yaptığım çıkarımlar bi evdeki 4 kişi bile farklı hepsi aynıdır demiyorum ama her bölgeninde belli durumları var
Doğuya gideceksem terörden çekinirim bu ırkcılık değil
Karadenize gidiyorsam halkıyla muhattap olmamaya çalışırım
Akdenize gidiyorsam fiyat soruşturmadan ticaret yapmam
Marmara daki adama temkinli yaklaşırom hemen güvenmem
Bunda ırkcılık yok almanyaya gittiysem nazistlerden çekinirim dikkat ederim amerikada zencilere dikkat ederim bunlar ırkcılık değildir
Kişiye şahısa yapılan saldırganlıklar ırkcılıktır ben karadenizli görünce herkesin içinde cocuğa saldırıp duruyorsam sırf bu nedenden bu ırkcılıktır bunuda ezik insanlar yapr kendi ezikliklerini tolore etmeye çalışırlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X