Bu Gece Pompa Var Taktikleri Alayım
Maniti indirecemde öneriniz varmı seks öncesi yememi tavsiye ettiğiniz bişey varmı
Tarot Kartlarımı Yorumlayabilir misiniz?
Fitness e başladım Ölçülerim Nasıl ?
Boyum mezura ile 176 çıktı 179 um aslında
Kilom 95
Omuz 125
göğüs 110
bel 110
kalça 111
sağ kol 34
sol kol 33
sağ bacak 61
sol bacak 61
Niye Kilo Alıyorum? Günde 17km yürüyüş
ya abi yürümüyoken tak tak kilo veriyodum ne zaman 10km den fazla yürüsem kilo alıyorum bi halt anlamadım bu işten
Dün yediğim yemeği sayayım
Sabah kahvaltı uno ekmek içine sığacak kafar sucukla kaşarla bi tost gramajda veriyim tahmini 35-50gr sucuk 30 gr kaşar var içinde ondan sonra ağzıma hiçbir şey sürmedim saat 7 de öncü döner yedim ki lavaşıda küçülmüş zaten küçüktü akşamda 1 tane küçük pop kek yedim bu mini olanlardan
15km yürüdüm
2 günde 1 kilo aldım
Bu Forumda Volkswagen Neden Sevilmiyor?
600km civarı yeni poloyu kullandım abi araba yolda gayet akıyor 1.0 motor aracı taşıyor iç mekan kalitesi clio ve diğer rakiplerinden bariz iyi duruşu kalitesi tipi vs çok tatlı başarılı bu araç neden sevilmiyor ?
226.000tl liste fiyatı var ama bayilerde araba yok bitmiş malum siteden almanız lazım ordada 230 civarına alınabiliyor pahalımı pahalı ama bu arabanın eski kasa 5 yaşında olanlarına 150-160 lar isteniyor zaten 5 yaşında 308 den daha pahalı bir ikinci eli var hatta şöyle diyeyim 5 yaşında ikinci ellere bakınca b segmentler daha pahalı yani poloya 230k ödeyen adam kötü bir alışveriş yapmış olmuyor bundan 5 sene sonra muhtemelen 260-270 e alınan 308 megane focus dan daha pahalı olacak daha hızlı satılacak
250-300 bin gibi bütcem vardı 2019 1.0tfsi 14.500km de a3 bulmuştum cam tavanlı falan 308.000tl ye sonra bi arkadaşım golf8 ilanı attı 330.000tl daha yeni daha konforlu ve sıfır bir araba ile arasında 20.000tl fark olunca otomatikmen ben aklımdaki araçları 2 ye indirgedim
Ya malum sitede 230k ya 2021 sıfır polo yada malum sitede 320-330k ya sıfır golf8 almaya karar verdim ama dh ye bakınca polo alan maldır golf alan salaktır gibi yorumlar görüyorum
Polo çok boş bir araba car play dışında bir cacık yok highline bile alsam hız sabitleme dışında ekstrası yok ama polo zaten şehiriçinde gezeyim konforlu kaliteli olsun arabası
Golf alırsam golfünde donanımı güzel anahtarsız giriş çalıştırma koltuk ve direksiyon ısıtma led farlar falan yepyeni bir yüz gayet güzel yenilikler ve sonuç olarakta bi c segment olarak uzun yolculukta daha ferah ve konforlu olacak
Yanlışım varsa düzeltin ama bana volkswagen almak daha mantıklı geldi 3-4 sene sonra satmak istesem hızlı satılacak değerli olacak üstüne bu süreçte rakiplerinden bariz daha iyi kaliteli bir araç olacaklar.
Ha şunu diyebilirsiniz olay hava atmak prestij falansa 2019 a3 tabiki sıfır golftende polodanda daha havalı ama millete zenginim havası atmaya çalışma amacım yok 300-310 lara 2019 a3 mantıksız geldi o yüzden
Arabayı anneme alacağım ve işe gidip geleceği içinde poloya biraz daha yakınım yarın golf8 i gidip test edecem ve diğer seçeneklere bakmayacam iş baya karışıyor bu paralarada ikinci ele gerek olduğunu düşünmüyorum
Peugeot 2008 vs Audi A3
Pumayı eledim a3 e karar kılmıştım ama peugeot 2008 ler ilgimi çekti
Active skypack 1.2 otomatik 2021 sıfır km cam tavanlı 310.000tl fiyat aldım ama araç ekran dışında boş el freni falan manuel kol dayama yok
Allure 2020 1.2 otomatikler var malum sitede 8-15 bin km arası kilometrelerde bunlarda 300-310 bandına alınıyo ama cam tavan yok donanım olarak dolu
Sıfır ve cam tavan olması skypack e çekiyo ama allure da ki donanımda arabaya bi tat veriyo
Diğer taraftada 275 bine bir a3 buldum 2017 cam tavanlı anahtarsız giriş çalıştırma katlanır ayna vs hepsi var 87 bin km de
310 binede 14.000 km de 2019 a3 buldum cam tavanlı
A3 ile 2008 arasındayım bu hafta alacam
Bu hafta anneme araba alacağız 250-300 bin bandında bütcemiz var.
Başta sıfır polo düşündük comfortline cam tavanlı kuzenimde var uzun sürede kullandım konforlu rahat bir araba konforu kalitesi c segment ayarında olmuş iç hacim genişliğide yeterli cam tavanlıda aldın mı tatlı güzel bir şehiriçi arabası tam kadın ve cocuk arabası açıkcası ama volkswagen ankarayı aradığımda araba kalmadığını ekimde geleceğini söylediler bende malum siteden 2020 sıfırlara bakayım galerilerdekine dedim cam tavanlı 2020 lere 240-250 ler yazılmış poloyada o kadar vermek istemiyorum tamam iyi güzel araba ama 230 un üstüde verilmez
Ford puma yı beğendi annem style+comfort paket fordun sitesinde 340k ya denk geliyor 4 ay önce falan 230-240 dan satmış ford sanırım sonra üst vergi dilimine girmiş malum sitede sıfır 2020 modeller 270k ya alınabiliyor ama yazılımsal sıkıntıları var deniyor ve b suv bir araca 270k vermektense ikinci el bakayım dedim
Audi A3 ve Hyundai tucson var ikinci elde aklımızda olan araçlar
Audi a3 2017 60 bin km de cam tavansız tramersiz hatasız boyasız 1.0tfsi 260k ya alınabiliyor
Audi a3 2019 40 bin km de cam tavanlı katlanır ayna ve kayar ledli 1.0tfsi araçlarda 300-310 bin bandına alınabiliyor.
Cam tavan aracı çok güzel gösteriyor ama aynı iki arac için 40-50 bin fark gözüme fazla geliyor
Birde işte 1.6tgdi 2015-2016 80-100 bin km de hyundai tucsonlar var elite plus paket bunlar cam tavan koltuk ısıtma vs gırtlak dolu arabalar 280-300 bin bandına alınabiliyor
Opel crossland falan hoşumuza gitmedi bu seçenekler ve fiyatlara bakarak sizce en mantıklı tercih hangisi?
Birde bu fiyatlar normal mi ya cam tavanlı 2019 a3 ü sordum galerici arkadaşa 300 bin normal dedi galerici arkadaşım sıfır puma al galerilerdeki stoklar bittiğinde 300 bin bandına oturur puma diyor yeni arabaların hepsi güzel donanım takıntın yoksa puma ile a3 arasında aman aman sürüş farkı yok ikiside tatmin eder dışardanda ikiside havalı zaten diyor
Nefes Alıp Verirken Sol Ciğer Ağrısı Korona Mı ?
Dün gece meyhanedeydim ortam kalabalık yedim içtim sonra dün ve bugun arkadaşlarla takıldım şimdi 1.5 paket sigara içtim eve geldim ve nefes alırken ve verirken sol göğüsüm ağrıyor iyice nefes vermeye çalışınca iyice şiddetli ağrı batıyor
Uzun süredir sigara içmiyprdum iki günde toplam 3 paket gömdüm 2 tane kahve içtim falan ondan mıdır diyecemde korktum korona yada koah olmasın
Koskoca Ali Koç un Serveti 700 Milyon usd
Yav acun tv8 i alırken 700 milyon liraya almadımı yapımcılıktan biriktirdiği paraydı o dönem bu para 350 milyon dolar ediyor
Acunun yapımcı iken topladığı para 350 milyon dolar
Koskova Ali Koç un serveti 700 milyon dolar
Bu listeler mal varlığı hesabı neye göre yapılıyor ?
O zaman şuan Acun ali koç tan daha zengin
Bizim burda dandirik mütehaitler kazanıyo yılda 1 milyon dolar
Ali koç un kişisel servetini 8-10 milyar dolar beklerdim
Kimi doktor açık havada üstüne öksürmediği sürece bulaşma ihtimali göz ardı edilecek seviyede diyor kimi doktorda takın diyor
Şimdi ben yürüyüş falan yaparken bana 1 metreden az uzaklıkta birisi yanımdan geçerken maskeyi takıyorum ama kafeye gittiğimde açık havada takmıyorum mesafe var sonuçta virüs roket gibi üstüme kilitlenecek değil ya
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 593
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 43.620 (Bu ay: 371)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 308 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic