Bu hafta anneme araba alacağız 250-300 bin bandında bütcemiz var. Başta sıfır polo düşündük comfortline cam tavanlı kuzenimde var uzun sürede kullandım konforlu rahat bir araba konforu kalitesi c segment ayarında olmuş iç hacim genişliğide yeterli cam tavanlıda aldın mı tatlı güzel bir şehiriçi arabası tam kadın ve cocuk arabası açıkcası ama volkswagen ankarayı aradığımda araba kalmadığını ekimde geleceğini söylediler bende malum siteden 2020 sıfırlara bakayım galerilerdekine dedim cam tavanlı 2020 lere 240-250 ler yazılmış poloyada o kadar vermek istemiyorum tamam iyi güzel araba ama 230 un üstüde verilmez Ford puma yı beğendi annem style+comfort paket fordun sitesinde 340k ya denk geliyor 4 ay önce falan 230-240 dan satmış ford sanırım sonra üst vergi dilimine girmiş malum sitede sıfır 2020 modeller 270k ya alınabiliyor ama yazılımsal sıkıntıları var deniyor ve b suv bir araca 270k vermektense ikinci el bakayım dedim Audi A3 ve Hyundai tucson var ikinci elde aklımızda olan araçlar Audi a3 2017 60 bin km de cam tavansız tramersiz hatasız boyasız 1.0tfsi 260k ya alınabiliyor Audi a3 2019 40 bin km de cam tavanlı katlanır ayna ve kayar ledli 1.0tfsi araçlarda 300-310 bin bandına alınabiliyor. Cam tavan aracı çok güzel gösteriyor ama aynı iki arac için 40-50 bin fark gözüme fazla geliyor Birde işte 1.6tgdi 2015-2016 80-100 bin km de hyundai tucsonlar var elite plus paket bunlar cam tavan koltuk ısıtma vs gırtlak dolu arabalar 280-300 bin bandına alınabiliyor Opel crossland falan hoşumuza gitmedi bu seçenekler ve fiyatlara bakarak sizce en mantıklı tercih hangisi? Birde bu fiyatlar normal mi ya cam tavanlı 2019 a3 ü sordum galerici arkadaşa 300 bin normal dedi galerici arkadaşım sıfır puma al galerilerdeki stoklar bittiğinde 300 bin bandına oturur puma diyor yeni arabaların hepsi güzel donanım takıntın yoksa puma ile a3 arasında aman aman sürüş farkı yok ikiside tatmin eder dışardanda ikiside havalı zaten diyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
250-300 Bin Tl Bandına Hangi Araç Tercih Edilir?
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Şimdi anladığım kadarı ile aracı anneniz kullanacak. Yılda ne kadar km yapar? Hafta içi işe git gel, yılda bir iki kez uzun yol. Kullanım yapılacak ise,
1- o paraya çıktıysanız bence C segment bakın, misal anneniz Honda civic elegance tüpe gerek yok.
2- b segment bakılacaksa, corsa 1.2 turbo - 1.0 tce clio memnun eder.
3- Audi a3 alınacaksa servis bakımlı düşük km dizel bakın derim. A3 de dizellerin piyasası güzel,
Araç alım çok zordur. Bütçe ayrılmıştır ama çok seçenek olduğu için karar vermek zor oluyor. Allah yardımcınız olsun
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Annem sedan istemez hb yada suv olur
Hocam galerici biriylede konuştum 1.6tdi al a3 ü diyorda 1.0tfsi 9.9 saniye 0-100 varsa 1.6tdi 10.2 saniye yani 1.0 daha güçlü değilmi ?
Clio corsa çok basit duran araçlar bu paralara çıkıp basit dursun istemiyorum yoksa 210 a sıfır icon clio lar var 10 numara bence.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Araç annenize alınacaksa suv ve küçük hb'ler memnun edebilir. Şahsi tavsiyelerimi yazayım:
Skoda Scala: Premium donanımını alt dilimden veren bayi bulunabilir belki. Aksi halde sarı sitede 250-260 civarlarına bulunuyor 1.0 tsi otomatik
Skoda Kamiq: Elite donanım yine 250-260 bin lira civarlarına bulunuyor sarı sitede. SUV olduğu için yüksek sürüş annenize güzel gelebilir
Peugeot 308: Style tech donanım 1.2 eat8 versiyonuyla yine benzer fiyatlara 2020 modelleri bulunuyor. En donanımlı seçeneklerden biri bu civarda
Hyundai Bayon: 1.4 otomatik şehir içerisinde iş görür. Sadece bu şekilde kullanılacaksa gayet dolu bir araç.
Skoda Fabia: Yenisi gelmeden eskisinin otomatiklerini sarı sitede 200k'nın biraz üzerinde bulabiliyorsunuz.
Hocam şimdi bu önerdiğiniz araçlar içinde 250 üstü bir para vereceğim ve bu araçlarla audi a3 arasında bariz bir kalite prestij sürüş vs farkı var yani yine kapı a3 e çıkıyor.
1.6tdi dsg 2017 40 bin km de cam tavanlı a3 320k
1.0tfsi dsg 2019 40 bin km cam tavanlı 300k
Hatasız boyasız tramersiz doğuş bakımlı araçlar ikiside 2019 a3 varken kamiq scala 308 falan mantıksız geliyo açıkcası.
Sıfır c suv otomatik vites falan bulsam 340-350 de zorlayacamda c suvlar 400k üstü olmuş
Sıfır a3 sordum 500k olmuş
Ben sıfır alacağım fiyatların üzerine 40-50 bin koyup 40 bin km yapmış araba almam açıkçası.
a3 güzel araba ama aynı motor işte scala ile. Android autosu yok, dokunmatik ekranı yok. En önemlisi 50 bin lira pahalı
Ben hiç düşünmezdim bile. 300 bin lira paramı benden önce kullanan kişiye güvenerek bir mala bağlayamam.
poloya makyaj geliyor mümkünse onu bekle. ekim ayında gelecek olan makyajlı kasa mı acaba?
-
2020 GS line 1.4T CVT astra bakın. Butun guvenlik donanimlari tam ve 145 beygirlik çok güçlü bir motoru var CVT de hondalardaki gibi ölü değil mükemmel bir araç
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hocam ekimde makyajlı polo sıra gelse bile 260 a falan denk gelir 2 yaşında temiz az kmli a3 şuan 300 e alınıyo beklersem a3 ekimde 330-350 bandına çıkar a3 e karar verdim seçeneklere bakınca 300 bandınfa en iyi araba
Megane 4 hb de bakabilirsiniz 2020, düşük km li. 1 litrelik nohut motorlu arabalardan daha performanslı ve iyidir. Fiyatları daha makuldür, servisi ve yedek parçası da boldur.
Hocam bişeyi anlamadım 1.0 tfsi motor 0-100 9.9 saniye
1.6tdi 10.7
1.0 daha güçlü olmuş olmuyor mu?
peugeot 2008 active skypack cam tavanlılar 315-320 bin yazılmış sıfır km
Annenize alacaksaniz 1.0 tfsi a3 fevkaladenin fevkinde olacaktir. Dusuk km bulunmuyorsa golfe bakmanizi tavsiye ederim. Eski aracim 1.4 tsi 2016 golftu yeni aracim 1.5 tfsi 2020 a3. Ikisi de sifir gibiydi. Sifira yakin arac bayan icin bulunmaz nimettir max 10-20 bin km bakin derim. Golf 1.0 tsi da bulunabilir bence sifira yakin. Poloya guvenlik sebebiyle bakmazdim bayan acisindan
0 km olanlardan toyota corolla HB ve pevgeot 2008 gösterirdim. Anne, ikisinden hangisini beğendiysen onu alalım derdim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X