Şimdi Ara

900 bin TL civarına hangi araç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam, 2000 model Palio'nu 250 - 300 arasına satıcam. Üzerine de bir 600-650 koyup daha iyi ve daha yeni bir araç almak istiyorum. Aracı gündelikte kullanmıyoruz ama kullanırsak da İstanbul şehir içinde kullanıyoruz. İki yetişkin ve 12 yaşında bir çocuk. Rahat olsun, konfor olsun istiyoruz. 25 yıllık manuel eski tip araç şoförüyüm. Yani donanım vs olsa da olur olmasa da olur. Güçlü olsun ama performans derdimiz yok. Bana dert çıkarmasın, şık güzel bir araç olsun. Ama Fiat ya da Renault olmasın. Hangi araç olacak bu?

• Palio 300 ediyomuymuş
  • Sıfır Citroen C3 mesela. 940bin toplam. 120 bine 12 ay sıfır faiz.

Ya da Honda City olabilir 1030'a.

Bence sıfır olsun, sizin olsun. Milletin etkileriyle uğraşmayın.
  • Honda Hrv 1.6 dtec Elegance dizel-manuel.

Satıldığı dönemde, dünyanın en çok satan SUV aracı.

https://www.otomobilport.com.tr/hondanin-suvlari-rekor-kirdi/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mazi09 -- 19 Haziran 2024; 21:36:13 >
  • Insignia 1.6 CDTI 2013 üzeri makyajlı kasa taş gibi ağır araba ile en az yakıt en sağlam arabadır , otomatik viteside tork konvertörlü olduğundan sıkıntı çıkarmaz

Örnek ilan no

1161722465

1171999180

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8D107F370 -- 19 Haziran 2024; 21:30:34 >
  • 1.030 a sıfır honda city var full paket. İkinci el önermem tutup 2016-2017 araba almayın. Zaten 1-2 yaşında arabalara sıfır parası isteniyor.
  • 2020 model 65-75 km arası hatasız Polo 1.0 tsi otm
    ——
    Sedan istenirse
    Focus 2020 üstü 1.5 otm dizel 120 bin km
    1 değişen 1 boya olabilir 900 bine zorlanırsa bulunur
    ———-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JrFuKi -- 19 Haziran 2024; 23:20:18 >
  • Civic tarif etmişsiniz
    Lpg ile hem yakıt, hem sorun çıkarmama bakımından masrafsız, piyasası iyi.
    Sıfır city önermem çünkü inanmıyordum ama tatilde çok gördüm, benim boyum biraz uzun ve arabanın yanına yaklaştığımda o kadar ufak geldi ki cliolar bile daha geniş gibi geldi gözüme b segment bir araç ve son zamanlarda çok duyuyorum sanırım kampanya yapmışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ry4n -- 20 Haziran 2024; 0:2:17 >
  • road35 R kullanıcısına yanıt

@road35 adlı kullanıcının, yanıtlanan mesajı:

1.030 a sıfır honda city var full paket. İkinci el önermem tutup 2016-2017 araba almayın. Zaten 1-2 yaşında arabalara sıfır parası isteniyor

Gardaş sende haklısın ama 2016 D segment araba da bir seçenek

Ha hayatında araba sahibi olmamışsındır yada Broadway R19 binmişsindir aradaki farkı anlamazsın ama konfor yalıtım güvenlik yol tutuş donanım vs araya girince seçenek olabilir

Sizin mantık beni bir yerden bir yere götürsün yeni olsun iyice biz geçen tatil dönüşü eşeğe çarptık arkadan transit bize vurdu altımızda Volvo olmasa çok daha değişik sonuçlar olurdu bunu herkes söyledi şehir içi bindiğimiz Clio olsaydı mesela o an , herkes yeni istemez kimisinin farklı ihtiyaçları olur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.