Şimdi Ara

900-1.000 fiyat bandında hangi araç?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu fiyat bandında hangi araçları önerirsiniz? 0 ya da 2. El olabilir. Manuel olabilir. Benzinli motora geçiş yapmak istiyoruz.

• octavia 1.0tsi motor

• Oxsgen kullanıcısına yanıt
    Onların da haşatı çıkmış ya. Scala 1.0 tsi’lar mantıklı geldi.
  • MHEC kullanıcısına yanıt

valla banada en mantıklısı şuan o geldi.

birde stonic olabilir

• Oxsgen kullanıcısına yanıt
    Hocam bu scala’larda golf gibi aftermarket parça takılabiliyor mu sonradan geri görüş, adaptif cc falan?

Kia Stonic’lere de bakayım onlar da güzel.
  • MHEC kullanıcısına yanıt

Stonic B segment , scala ise C segment araç . Ona göre seçiminizi yapın

• ben şuan 2020 egea kullanıyorum yakıt derdim yok, arıza yapacak masraf açacak sıkıntım yok. at arabası gibi kullan hiç birşey olmuyor. Belirli bir kriteriniz, önceliğiniz yoksa böyle bir araç düşünün derim. Onun dışında ben de bugün bunu değiştirsem ne alırım diye düşünmeye başladım.

Scala dizelini kullanma fırsatım oldu. Polo gibi araç.

Fosil yakıtların geleceği ve mazotun sadece ağır sanayide kullanılması elektirikli araçların yaygınlaşması firmaların dizel piyasaya sürmemesi v.s o sebeple benzine geçişin önemini bir kaç sene sonra herkes anlamış olacak.

1.0 ecotsi ibizalar var. fp araç illa büyük olacak demiyorsanız kaçırmayın bunları

onun dışında lpg uyumu tam ise yeni elenatra olabilir birde yeni ceratoları gördüm oda hoşuma gitti. Bu araçların sıfırları 1.1m civarı tabi bulabilirsen. bulamazsan 1m'e yakın ikinci elleri mevcut. son tavsiyemde 1.3 captur

Sorunun cevabı ise aftermarket parçaları ortakmı bilmiyorum ama yedek parça olarak uyumlu değil şöyleki scala golf ile aynı platforma üretilmiyor. Polo,ibiza,fabia felan onların platformunda üretiliyor varsa bir ortak parça onlarla aynıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oxsgen -- 10 Ağustos 2023; 21:30:14 >

• Boyut sıkıntı değilze ibiza 1.0 ecotsi diyebilirim. İç mekanı güzel, donanımı fena değil araç mermi gibi gidiyor, teyzemde var denk geldikçe hep boyutuna göre çok keyifli araba diyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.