Şimdi Ara

Diyarbakır'da bu gün deprem olacakmış!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şu an diyarbakırdayım.arkadaşım az önce haber verdi. 40 dk içinde deprem olacakmış. Halk sokaklara dökülmüş. Herkes dışarıdaymış. evdeyim dışarı çıkayım mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi üye_olamıyorumm -- 23 Şubat 2007; 20:26:09 >

• quote:

Orjinalden alıntı: üye_olamıyorum:(

şu an diyarbakırdayım.arkadaşım az önce haber verdi. 40 dk içinde deprem olacakmış. Halk sokaklara dökülmüş. Herkes dışarıdaymış. çıkayım mı?

hoca aklın sağlam mı bak şimdi galyana bak deprem die milleti sokağa dökücekler sonra dtp nin elemanı tutukladırlar die milleti galyana getiricek pravakatör bölücü adiler. sonrada tüm diyerbakır ayağa kalktı dicekler bıraksınlar bu işleri.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: guvenkab

quote:

Orjinalden alıntı: üye_olamıyorum:(

şu an diyarbakırdayım.arkadaşım az önce haber verdi. 40 dk içinde deprem olacakmış. Halk sokaklara dökülmüş. Herkes dışarıdaymış. çıkayım mı?

hoca aklın sağlam mı bak şimdi galyana bak deprem die milleti sokağa dökücekler sonra dtp nin elemanı tutukladırlar die milleti galyana getiricek pravakatör bölücü adiler. sonrada tüm diyerbakır ayağa kalktı dicekler bıraksınlar bu işleri.....

aklıma hiç gelmemişti. olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi üye_olamıyorumm -- 23 Şubat 2007; 20:28:23 >

• tabi kesinlikle amaç odur 40 dk sonra deprem olacak diyecek kimse yok. Allah Bilir.
  • pfffff saçmalık depremi bilemezler girin evinize yatın.
  • ya bırakın bu tür işleri saçmalık bunlar. 40 dk içinde olacağını nereden biliyor bu arkadaş???? izmirde de bir ara deprem fırtınası yaşanmıştı bir gün öğlen saat 2 de deprem olacakmış dediler millet salak gibi parklara bahçelere döküldü biz eve çıktık hiç bir şey de olmadı zaten.
  • halk nasıl inanıyor böyle şeylere anlamıyorum. zaten dışarı çıkmak gibi bir niyetim yok öyle gırgırına söyledim.

az önce biri abimi arayıp deprem olacak evlerinizi boşaltın deyip telefonu kapatmış.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara'da korkunç saldırı! +18
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • fısıltı gazetesi
  • Göz göre göre ülkemizi kaosa sürüklüyorlar.
  • Halk sokaklaramı dökülmüş
  • çık
  • ehee izmirdeki çok komikti yaa devlet daireleri boşaltıldı fln dediler bisde okuldaa ayaklandırma çıkartmıştık hepimiz ölecezz bizi burda tutmaya hakkınız yok diee:D

katılıorum arkadaşa kesin öle bi şeyin planlamasıdır yemeyin hç birinz çıkmayın depremin olunacağı bilinse önce ist. için işe yarar bişi yapılır

gerçi deprewmi önceden bilen bi alet var ama 40 dk öncesi deil 5 dk önceden bilen bi alet var..
  • yurtdışında gerçektende öle bşi var belirli mesafelerle döşenmiş algılayıcılar depremin hangi yönden geldiğini tespit ediyo ve ona göre zaman aralığını tespit ediyo

ama ne yazikki ülkemizde öle bşi yok
  • spekilasyon
  • deprem oldumu hocam bi haber ver
  • saat 21:50 ...
  • e tabi fay hattına sokarsan dinamiti patlatacağın saatide bilirsen sorun olmaz.

edit: imla hataası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guvenkab -- 23 Şubat 2007; 21:52:00 >
  • ya olursa?
  • olmazzzz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.