Goruntuleri az once ligtv den izledim.Insanliktan nasibini almamis hayvan herif olaylara karisanlarin hepsi.Insan musvetteleri.Federasyonun yerinde olsam diyarbakiri kume dusururum.Bebe ye saha icinde tekme vuran takim elbise giymis insan gorunumlu diyarbakir yoneticisini hayati boyunca hicbir stada sokmam.
5 bin ytl ağır para cezası verirler geçiştirirler
quote:
Orijinalden alıntı: megi21
5 bin ytl ağır para cezası verirler geçiştirirler
Ali Sami Yen ve Şükrü Şaraçoğlu'nda da bozuk para yağıyor.. Galatasaray ve fenerbahçe de ceza almalı bence..
quote:
Orijinalden alıntı: koko_
Ali Sami Yen ve Şükrü Şaraçoğlu'nda da bozuk para yağıyor.. Galatasaray ve fenerbahçe de ceza almalı bence..
Alıntıları Göster
Burda küme düşürülürse tüm Diyarbakır ayağa kalkar daha kötü sonuçlar doğurabilir. Verilebilecek en iyi ceza sezon sonuna kadar tüm maçları seyircisiz oynatma + yüklü para cezası olmalıdır. Çünkü bu seyirci bunu hakediyor.
quote:
Orijinalden alıntı: aydink
Burda küme düşürülürse tüm Diyarbakır ayağa kalkar daha kötü sonuçlar doğurabilir. Verilebilecek en iyi ceza sezon sonuna kadar tüm maçları seyircisiz oynatma + yüklü para cezası olmalıdır. Çünkü bu seyirci bunu hakediyor.
Alıntıları Göster
Diyarbakir kume dusurulmeli ! ! !
+1
quote:
Orijinalden alıntı: y@nkee
+1
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: y@nkee
+1
+1
EVET bencede Tüm bu olayların Kaynağı o takım elbiseli ÖKÜZ ve TÜREVLERİDİR!!! O Denyo yönetici müsvettelerini savmak lazım.
quote:
Orjinalden alıntı: HakanL
Bebe ye saha icinde tekme vuran takim elbise giymis insan gorunumlu diyarbakir yoneticisini hayati boyunca hicbir stada sokmam.
EVET bencede Tüm bu olayların Kaynağı o takım elbiseli ÖKÜZ ve TÜREVLERİDİR!!! O Denyo yönetici müsvettelerini savmak lazım.
quote:
Orjinalden alıntı: HakanL
Bebe ye saha icinde tekme vuran takim elbise giymis insan gorunumlu diyarbakir yoneticisini hayati boyunca hicbir stada sokmam.
2.ligde bile yeri yok hayvanların..bu kaç oluyo ya..her sene aynı dava. işler kötü gidiyosa sağa sola saldır..futbolcu taraftar taşla..hakem döv..bence yeter bu kadar..
quote:
Orijinalden alıntı: marquin
2.ligde bile yeri yok hayvanların..bu kaç oluyo ya..her sene aynı dava. işler kötü gidiyosa sağa sola saldır..futbolcu taraftar taşla..hakem döv..bence yeter bu kadar..
Alıntıları Göster
gecen sene taraftarımızı tas yağmuruna tuttuklarında gerekli ceza werilseydi belki bunlar yasanmazdı!bir tek biz isyan ettik!
quote:
Orijinalden alıntı: y@nkee
gecen sene taraftarımızı tas yağmuruna tuttuklarında gerekli ceza werilseydi belki bunlar yasanmazdı!bir tek biz isyan ettik!
Alıntıları Göster
Beyler küme düşürmeyle filan olmaz bu işler.Yıllardır büyük kluplerde yapıyor bunu o zaman hepsi düşmeli.Sağlma cezalar vereceksin.Büyüklüğüne göre ceza vereceksin.Kazancının %50 sine el koyacaksın vb gibi.Bunu ya hepsine yapacaksın ya da hiç birine.Maç çıkışı domabahçede kavga çıkaran taraftarada kadıköye vapurla gelenleri satırla karşılayanada.....
quote:
Orijinalden alıntı: fine_life
ii küme düşsün sonra ?
beyler kendinize gelin bi önce cezalarla biyere varılmaz
quote:
Orijinalden alıntı: wolf1907
ii küme düşsün sonra ?
beyler kendinize gelin bi önce cezalarla biyere varılmaz
Alıntıları Göster
cezaların uygulanması lazım once sonra bu tepkiler olur
quote:
Orijinalden alıntı: koko_
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: koko_
Şimdi ne alaka GS FB anlamadım.Ben daha önce ergun gürsoy'un sahaya girip rakip forvete sırf gol sevincini yaşadı diye tekme attığını görmedim.Yüzlerce embesilin telleri yırtıp milleti dövdüğünü de görmedim.Eğer bir daha böyle görüntüler görmek istemiyorsak bunun kısa vade de ilk yolu ceza vermek uzun vade de ise doğu'da eğitim seviyesini yükseltmektir.Bence Diyarbakırspor ligden düşürülmelidir çünkü bu meydana gelen ilk olay değil.Aslında bu durum iki sene önce meydana gelen elazığspor maçından sonra tartışılmalıydı fakat adalet geçte gelse uygulanmalıdır.
quote:
Orijinalden alıntı: sinemagazin
quote:
Şimdi ne alaka GS FB anlamadım.Ben daha önce ergun gürsoy'un sahaya girip rakip forvete sırf gol sevincini yaşadı diye tekme attığını görmedim.Yüzlerce embesilin telleri yırtıp milleti dövdüğünü de görmedim.Eğer bir daha böyle görüntüler görmek istemiyorsak bunun kısa vade de ilk yolu ceza vermek uzun vade de ise doğu'da eğitim seviyesini yükseltmektir.Bence Diyarbakırspor ligden düşürülmelidir çünkü bu meydana gelen ilk olay değil.Aslında bu durum iki sene önce meydana gelen elazığspor maçından sonra tartışılmalıydı fakat adalet geçte gelse uygulanmalıdır.
Alıntıları Göster
Valla Altay - D.Bakır maçı geldi aklıma...Dever arasında dayak yiyen ALtay'lı futbolcular..TRT1 maçı canlı yayınlayacakken , yayın akışını değiştirip süper lige çıkacak takımı belli edecek maç yerine 7. ile 8. maçını yayınlamıştı...D.Bakır bir devlet politikası ile süper lige çıkartıldı..Şimdi bunun diyeti ödenecek tabi..Bence d.bakır başka türlü cezalandırılmalı..D.Bakır'a sağlanan ayrıcalık bitmeli , neden tunceli neden Hakkari neden Siirt ayrıcalıklı değil..Muhtemelen seyirecisiz oynatılacak D.Bakır maçları..Zaten kaç maçı seyircili oynadı bu sene..Kaçıncı cezası bu D.Bakır^'ın..Allah'ın spoası yok bazılarına otobüs sözü verip mevki sahibi olanlar şimdi nasıl ceza kararı aldırtacak merak ediyorum
quote:
Orijinalden alıntı: sinemagazin
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: sinemagazin
quote:
Hoca tabi ki Ali Sami Yen ve Şükrü Şaraçoğlu'ndaki olaylar Diyarbakır'da olan olaylar kadar büyük değil ama Diyarbakır'ı asalım, keselim, küme düşürelim derken Galatasaray'la fenerbahçe'yi de es geçmeyelim demek istedim.. Kadıköy'de Tigana'nın başına bozuk para geliyor, Ali Sami Yen'de Vestel'li yedek oyuncalara bozuk para yağıyor.. Diyarbakır'a ceza verirler o kolay ama Galatasaray ve fenerbahçe'ye ceza ver(e)mezsen bu olayların önüne geçemezsin..
Bu arada küme düşürme gibi bir cezanın abartılı olacağını düşünüyorum.. Yıl sonuna kadar seyircisiz oynama cezası yeterlidir bence..
quote:
Orijinalden alıntı: oldboi
Valla Altay - D.Bakır maçı geldi aklıma...Dever arasında dayak yiyen ALtay'lı futbolcular..TRT1 maçı canlı yayınlayacakken , yayın akışını değiştirip süper lige çıkacak takımı belli edecek maç yerine 7. ile 8. maçını yayınlamıştı...D.Bakır bir devlet politikası ile süper lige çıkartıldı..Şimdi bunun diyeti ödenecek tabi..Bence d.bakır başka türlü cezalandırılmalı..D.Bakır'a sağlanan ayrıcalık bitmeli , neden tunceli neden Hakkari neden Siirt ayrıcalıklı değil..Muhtemelen seyirecisiz oynatılacak D.Bakır maçları..Zaten kaç maçı seyircili oynadı bu sene..Kaçıncı cezası bu D.Bakır^'ın..Allah'ın spoası yok bazılarına otobüs sözü verip mevki sahibi olanlar şimdi nasıl ceza kararı aldırtacak merak ediyorum
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: JeremY
Bu maçta Altay soyunma odasının kapısını kitleyip tuz ruhu dökmüşlerdi hatırlarsanız...Bu adamların yaptığı 1 değil 2 değil...Direk ligden ihraç edilmelidir.Diyarbakır Süper lige yakışmıyor...(zaten düşüp düşüp tekrar çıkıyor nedense...)
quote:
Orijinalden alıntı: Executioner
quote:
Orjinalden alıntı: JeremY
Bu maçta Altay soyunma odasının kapısını kitleyip tuz ruhu dökmüşlerdi hatırlarsanız...Bu adamların yaptığı 1 değil 2 değil...Direk ligden ihraç edilmelidir.Diyarbakır Süper lige yakışmıyor...(zaten düşüp düşüp tekrar çıkıyor nedense...)
Alıntıları Göster
Bu kaçıncı...
1. olur ceza verirsin. 2 olur ceza verirsin. Ama sürekli tekrarlanırsa buna bir dur demek lazım.
2. lige düşme mi olur. Yokda buna benzer başka bir ceza mı olur ne yapılacaksa yapsınlar..
quote:
Orijinalden alıntı: cdemir
Bu kaçıncı...
1. olur ceza verirsin. 2 olur ceza verirsin. Ama sürekli tekrarlanırsa buna bir dur demek lazım.
2. lige düşme mi olur. Yokda buna benzer başka bir ceza mı olur ne yapılacaksa yapsınlar..
Alıntıları Göster
arkadaslar burası SUPER LİG yinede boyle seyler oluyor , siz birde 3.ligin halini dusunun iskenderunspor dogu grubunda her hafta dayak yiyip gelirdi ben cok iyi hatirliyorum , orda puan almayi bırak gol attinmi adami sopayla dövüyorlar , hakemde dahil.
quote:
Orijinalden alıntı: cdemir
Bu kaçıncı...
Alıntıları Göster
abi biz millet olarak öncelikle: 1 yolda yürümeyi 2 otobüse binmeyi 3 insanlara saygıyı öğrenelim gerisi gelir