Şimdi Ara

Diyarbakir kume dusurulmeli ! ! ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 3 yıl seyircisiz oynama cezası alsınlar.
  • ceza en kolayı nedenleri araştırılsın....ve acıklansın..hepimiz için önemli...yarın aynısı diger illerdede olabilir ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: seso81

EVET bencede Tüm bu olayların Kaynağı o takım elbiseli ÖKÜZ ve TÜREVLERİDİR!!! O Denyo yönetici müsvettelerini savmak lazım.
    quote:

Orjinalden alıntı: HakanL

Bebe ye saha icinde tekme vuran takim elbise giymis insan gorunumlu diyarbakir yoneticisini hayati boyunca hicbir stada sokmam.

+1 + DİYARBAKIR KÜME DÜŞÜRÜLMELİ bu yapılanlar insanlık degil

• quote:

Orjinalden alıntı: jennifermarthy

ulan diyarbakır halkına ve diyarbakırspora tek bir laf söyleyenin gelmişini geçmişini ........,,ulan kanı beş kuruş etmeyen insanlar toplanmış burada ağız yapıyor.baba parasıyla yaşıyorsunuz hepiniz.gelin burada devlet tarafından aç bırakılan insanları bir görün.

1- düzgün konuş
    2- devletin parasıyla devleti yıkmaya çalışanlar açlık mavrası okumasın
    3-bu kadar açık konuşacak kadar delkanlıysan kendi nikinle gir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onersener -- 28 Şubat 2006; 19:18:40 >
  • alıntı yaptıgnız msjların içerigni duzeltın bari arkadaslar.
  • arkadaşlar bence küme düşürmek çok mantıksız.bu sefer yapacağını 2.lige düşse ne olacak bence aynı şeyi orda yaapacaklar.günahtır o konyalı oyuncu bebe'ye ya adamın ilk önce öküzün biri ayağına vurdu.yetmedi kırık koltuk la adamı kesmeye gidiyor.kimsiniz siz ya bu hakkı kim veriyo size pislik aşapılık insanlar bunlar ya gerçi bunları yapan insan bile olamaz ama.
    bence diyarbakırın lisansını iptal et sil onu tarihten bak bakalım bundan sonra birşey oluyor mu...
  • Konyasporun zenci oyuncusuna tekme atan adam Taksim meydanında sallandırılmalı,D.Bakırsporada geri kalan maçları tarafsız sahada ve seyircisiz oynamalı
  • kesinlikle cezasız kalmamalı
  • Ulkesini seviyor gibi gorunen bu ulkenin suyunu havasini soluyan ardindan fransiz danimarka dan siyasetcilerle kulis yapip diyarbakiri baskentleri yapmak isteyen o serefsizler kanserli hucredir doktor ne yapmismis.Bu ulkenin karsinda olup kendi emelleri icin daga cikip adam vuran sonrada elini kolunu sallayip dolasanlara ve onlarin sempatizanlarina devlet ne yapsin.Kimsenin kimseye adam gibi bir bayrak altinda yasayan kisiye bir sey dedigi yok.O stadta olaylari yapanlarin futbollada alakasi yok bunlari yapanlarin kim ve kimin sempatizani oldugu ortada.Spor bolumune tek bir yorum yapmismi yapmamismi iyi arastir bu yorumun arkasinda olanlar ondan sonra yaz ne yazacaksan.
    quote:

Orjinalden alıntı: alpyanar

ulan en adamlar var su forumda ya. sırf milliyetci duygularla içi dolmuş ve SPOR BÖLÜMÜNE TEK BİR ŞEY YAZMAMIŞ adamlar gelip yorum yapmışlar. Sizin gibiler oldugu surece bu ülke duzelmez zaten. Kanserli hücrelermiş. Doktor, kaserli hucreler iyileşssin diye ne yapmış bugune kadar. Siyaset yaptırmayın burda. pkk marsı söyleyen ne demek ya. Sen neye dayanarak bunu diyorsun? Ben de diyarbakır'lıyım ve hepinizden daha cok seviyorum ülkemi memleketimi. Böyle yaparsanız bu ülke bölünmez mi? Böyle yaparak bölücülüğü yaptıgnızın farkında değil misiniz? Elbette içlerinde adi serefsizler var ama kurunun yanında yaşı neden yakıyorsunuz. Yazıklar olsun sizin gibilere.
    quote:

Orjinalden alıntı: fuzbing

quote:

Orjinalden alıntı: vendeta

İstiklal marşı yerine pkk marşı söyleyen ş...sizlerden başka ne beklenirki.

Anlaşıldı senin derdin gel göster nerede pkk marşı söylenmiş o stadta polis yokmu ? Senin gibi insanlar yüzünden türkiye bu halde yazıklar olsun lanet olsun

• Aklinca yorum yaptigini saniyorsun ama demek hollandada digiturkte var diyerek ne kadar mankafa oldugunu belli etmissin zaten.Provaketorluk yaptiraninda yapaninda YAPIYOR diyeninde anladinmi.Daha acik yazmis tim ama silmisler topicten.Adam ol kendine bak ondan sonra ona buna yorum yap.Kac kere laf sokmaya calistin ama olaflari her defasinda geri sana soktum.
    quote:

Orjinalden alıntı: selo078

quote:

Orjinalden alıntı: HakanL

Vucud icin kanserli hucre ne ise Diyarbakirda Turkiye icin onun gibi bir sey.

o staddakiler ne görevle oraya gittilerse sende o görevle bu forma gelmişsin. yani göreviniz aynı provake.
    demek hollandada digitürkte var.(arkadaşlar böylelerinin galyanına gelmeyin)

• hadi len , bölücü bölücülüğünü yapacak , terör örgütü kuracak biz tepki verince suç bizde olacak ne kadar saf adamsın sen.
    quote:

quote:

Anlaşıldı senin derdin gel göster nerede pkk marşı söylenmiş o stadta polis yokmu ? Senin gibi insanlar yüzünden türkiye bu halde yazıklar olsun lanet olsun

• ben bu forumda senden eskiyimdir bakma rütbeme senin gibi adamlar kafamı bozdukça ceza yiyorum o yüzden düşük.Sana tek bir şey söyliycem sen diyarbakırlı ve vatansever olabilirsin helal olsun saygı duyarım ama o kentin belediye seçimlerini ezici çoğunlukla kimler kazanıyor cevap ver !
    quote:

ulan en adamlar var su forumda ya. sırf milliyetci duygularla içi dolmuş ve SPOR BÖLÜMÜNE TEK BİR ŞEY YAZMAMIŞ adamlar gelip yorum yapmışlar. Sizin gibiler oldugu surece bu ülke duzelmez zaten. Kanserli hücrelermiş. Doktor, kaserli hucreler iyileşssin diye ne yapmış bugune kadar. Siyaset yaptırmayın burda. pkk marsı söyleyen ne demek ya. Sen neye dayanarak bunu diyorsun? Ben de diyarbakır'lıyım ve hepinizden daha cok seviyorum ülkemi memleketimi. Böyle yaparsanız bu ülke bölünmez mi? Böyle yaparak bölücülüğü yaptıgnızın farkında değil misiniz? Elbette içlerinde adi serefsizler var ama kurunun yanında yaşı neden yakıyorsunuz. Yazıklar olsun sizin gibilere.
    quote:

quote:

• Sporun içine siyaset bulaştırılması diye buna derim ben.. Kardeş belediye seçimlerini hangi partinin kazandıgıın bu konuyla ne ilgisi var... Siz sadece diyarbakırı hedef alıyorsunuz ama orda oynayan bütün futbolcular unutmayınki büyük takımlarda oynamış futbolcular... Kimsenin kafası çalışmıyor!! neden senelerden beri hep o takımda problemler yaşanıyor. Belliki birileri oyun oynuyor bu takımın üstünde.UNUTMAYIN HERŞEY SEBEP-SONUÇ ilişkilerinden meydana gelir!!
    quote:

ben bu forumda senden eskiyimdir bakma rütbeme senin gibi adamlar kafamı bozdukça ceza yiyorum o yüzden düşük.Sana tek bir şey söyliycem sen diyarbakırlı ve vatansever olabilirsin helal olsun saygı duyarım ama o kentin belediye seçimlerini ezici çoğunlukla kimler kazanıyor cevap ver !
    quote:

quote:

quote:

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.