Şimdi Ara

Diz üstü bilgisayar....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir diz üstü bilgisayar alıcam ama markası:
    SONY Mİ?
    TOSHİBA MI?
    ASUS MU?
    HP Mİ?
    Olsun...... yardımcı olurmusunuz..!!!!!

• su anda toshiba marka lap top kullanıyom, oldukça iyi satellite modeli P4 2.8 ve 256MB ram. ısınma ve ses sorunu yok. ama lap top için iyi duşumek lazım....
  • dellllllllllllllllllllllllll
  • DELL 505 DERİM.1400*1050 COZUNURLUK VE ENTEGRE BLUETOOTH İLE SINIFININ LİDERİ.SATIŞ FİYATIMIZ:1125 DOLAR+KDV
  • dünyada su anda yarısa bılecek 2 marka var DELL ve TOSHİBA ama yaygın servis agına dıkkat et sonra ugrasma servisi hangısının daha yaygınsa ve sana sorun cıkarmayacsa onu tercih et ayrıca hdd ve ram ını degsıtırebılecegın bır model sec sonra basına bela olmasın kolay gelsın
  • Uzun süredir asus kullanıyorum. gayet memnunum. a3n modeli. fiyatlarıda gayet iyi.
  • toshiba kullanıyorum memnunum tavsiyede ederim özellikle a serisi yada l
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    masa üstü bilgisayar
    3 yıl önce açıldı
    Bilgisayar ve Donanımları
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kesinlikle hp compaq serisi al derim. ben kullanıyorum nx7010 swxga+ ekran 1680*1050 bluetooth, wifi, .......
  • hepside çok çok iyiler.şunu al diyemeyeceğim.hangisini alırsan al en iyisini almış olacaksın merak etme.
  • Koskoca Notebook bölümü açıldı hala buraya başlık açıyorsunuz. Bir sürü kıdemli üye de buna cevap veriyor. Lütfen biraz dikkat!!!
  • selam bazı markaları unutmuş ve hangi işlemler için kullanacağını elindeki nakit durumunu yazmamışsın. laptop lardaki en büyük sorun parça upgrade izin vermemeleri ve ekr kartı içeren modellerin 1750 dolardan başlamaları. dvd rw - bluetooth + card reader gibi teknolojileri kapatılsa bile ekr kartı ve ekr. boyutları /ağırlık hiç bir şekilde zamanla değişiklik göstermez. Lg markasına da bakarsın, şimdiden hayırlı olsun. :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bukalemun -- 23 Temmuz 2005, 1:43:07 >
  • bende toshiba tecra a4 war manyak otesi bişi. Amerika'dan aldırdım tru brite ekran 768 ram x600 1.73 sonoma dvd rw dual 80gb hdd hemde 2200$
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.