Şimdi Ara

Dizel 307 (110 bg.) veya dizel Corolla (90 bg.) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
3.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Acu_men senden video vs istemiştik ford bölümünde yayınlamadın
    aracının motorunu dışını ve son hız videolarını istedik, oradada yazmışsın focustan iyi gidiyor diye
    hani kanıtı?
  • bence ikisininde testini yap. sonunda corallanın daha sessiz ve conforlu olduğunu göreceksin. 1.5 yıl 307 hdi kullandım. kronik sorunları hala aynen devam ediyo. sert ve gürültülü süspansiyon sorunu ve zayıf yol tutuş..
  • quote:

Orjinalden alıntı: acu___men

fabrikasyon megane-1 198 kph hız yapar, ben 235 kph yapıyor demişim yani yaklaşık %17 fazlası

fabrikasyon yeni corolla dizel 175 kph yapar, ben 210 kph yapıyor demişim yani yaklaşık %18 fazlası

%40 fazlası nerden çıkyıyor? hesaplayabilirmisin?

ben hesapliyim

megane-1 için: 198 kph nın %40 fazlası =yaklaşık 277 kph yapar

yeni corolla dizel için: 175 kph nın %40 fazlası= yaklaşık 245 kph yapar

SONUÇ: kimin %40 abarttığı ortaya çıkıyor.

quote:

Orjinalden alıntı: baybars_

arkadaşı pek dikkate almayın kendisi toyota fanatiğidir ve Eski megane 1 sahibi olduğundan megane 1'e karşıda böyle duyguları mevcuttur 1.6 otomatik megane 1 ilede 235 yaptığını söyler durur

Fabrikalar bu arkadaşa özel kadran sapmalı ( % 40 civarında) model üretmektedir
    belirlilen corolla da focus da bizim şirkette var (eski kasa var ve fabrika verisine göre eski kasa yenisinden daha hızlı sadece yeni kasanın 0-100 ü eskiye göre iyi)corollanın focusu geçebilmesi ancak focus'un 5. vitese takmamasıyla mümkün
    Astradan sonra bindiğin en hantal dizel corolla
    geçin

Arkadasin biri caddy 270 yapar demisti o % kac ucmus

bu arada hic dusunmeye bile gerek yok corolla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apocalipto -- 18 Eylül 2007; 13:02:21 >

• tabiki corolla buda sorumu.ben 2004 de sıfır 307 alıp 1 hafta sonra satmış ve corolla almıştım,iyide etmişim...
  • Orjinalden alıntı: acu___men

yeni corolla dizel 1.4 d-4d 90beygir otobanda 210 km/h hızlara çıkabiliyor ve focus tdci 109 beygirliği ve peug hdi 110 beygirliği geçiyor.

Hocam her forumda 210 yaptığını ısrarla vurgulamandaki amaç ne?Volvo ya giriyorum,sizin arabalar kaç yapıyor,benimki 210.Her yerde aynI muhabbet ya 210 muhabbeti yada vsc muhabbeti.

Başlığı açan arkadaşada tavsiyem corolla olur.Çünkü hem servisi hem Toyota sağlamlığı tercih sebebi.Bu arada astrayıda yabana atma.Corolla ile motor arasında pek fazla fark yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Little F.K -- 18 Eylül 2007; 14:51:21 >
  • 308 gelicekmiş aralık ayında onu bekleyin derim yok derseniz corolla çünkü yeni kasa 308 çıkınca elinizdeki 307 4 5 milyar değer kaybedicek otomatik olarak corollanın dizel otomatiği ne kadar acaba
  • honda civic in bi evvelki kasasının otomatiği 1.6 benzinliye yakın akrabam 230 yaptırıyor.yanında olmadım.ama görenler var. 240 yaptıracam o arbaya diyor.kadran 240 . adam arabayı açmış.yol da çok kişinin akrabamı durdurup sen bu arabaya ne yaptın(modifiye yapılmamıştır.orjinal motor.) diyolar. bu durumda arabasına 210 yaptıran arkadaşa inanabiliyorum.fakat dizel de nasıl beceriyor o kafama takıldı.
  • ikinci el focus öneririm bence en iyi seçim olur ama az km yapmış olması önemli bence dizel araçta ikinci elde...
  • 90bg otobanda 210 a çıkamaz yapabileceği max hız 180civarı bişi olur 175 civarı zaten yazar fabrika verisi son hız...

Çıksada o bayır aşağı dır veya gösterge hatalıdır
  • Toyotanın beygirleri arap atı, pöconunkiler sütçü beygiri..Arkadaşın aldığı araçlar zaten daima en hızlısı en iyisi en sağlamı.. Diğerleri dandik
  • quote:

Orjinalden alıntı: asilx

Toyotanın beygirleri arap atı, pöconunkiler sütçü beygiri..Arkadaşın aldığı araçlar zaten daima en hızlısı en iyisi en sağlamı.. Diğerleri dandik

at sahibine göre kişner

Adamınkiler demekki küheylan hepside

• 307 110 bg dizel ile radara yakalandık 213 km
  • Japonların motorları daha seri ve daha az yakıo bizim komşuda war dizel corolla ile 1000 km yakın gidio.
    Hiç düşünme Toyota all
  • quote:

Orjinalden alıntı: akdeveli

Arkadaşlar,

Şu iki araç arasında kararsız kaldık:

- Peugeot 307 dizel 1,6 110 bg. (240 tork), Comfort, 37.000 Lira.

- Toyota Corolla dizel 1,4 90 bg. (190 tork), Comfort, 40.000 Lira.

Aslında, Peugeot'un donanımı daha iyi ama Peugeot'lar kronik sorunlu diye çok şey okudum.

Siz olsanız hangisini tercih edersiniz?

ben olsam 40.000 e kadar cikabildisem bi 4000 de kredi falan dizel 109 hp bi ford focus alırdım eger illa dizel olacak ise.
    cıkılabilcek maksımum butce 40.000 ise 307 nın motoru daha guclu olsa da gider toyota corolla alırdıım.en azından abasım aarımaz,arabadan sogumadan sorunsuzca binerdirm.
    bu arada corolla nın 1.4 90 hp lik dizeli hiç de fena gitmiyor ve gayet sessiz
  • arabanın seriliği senin için önemli bi kriter değilse Corolla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rainyday -- 21 Eylül 2007; 10:54:23 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: gyrmann

quote:

Arkadaşlar,

Aslında, Peugeot'un donanımı daha iyi ama Peugeot'lar kronik sorunlu diye çok şey okudum.

ben olsam 40.000 e kadar cikabildisem bi 4000 de kredi falan dizel 109 hp bi ford focus alırdım eger illa dizel olacak ise.
    cıkılabilcek maksımum butce 40.000 ise 307 nın motoru daha guclu olsa da gider toyota corolla alırdıım.en azından abasım aarımaz,arabadan sogumadan sorunsuzca binerdirm.
    bu arada corolla nın 1.4 90 hp lik dizeli hiç de fena gitmiyor ve gayet sessiz

Focus ghia sedan 41000 ytl bence galerileri dolaşarak fiyatlarını öğrenin internet fiyatları sizi yanıltabilir.

• Hocam focus alacaksanız bekleyin biraz daha.Makyajlanacak kaybınız büyük olur.Ama o zaman 2-3 daha çıkmanız gerekecek
  • 2006 307 1.6 110 beygir dizel.düz yol max hız 190.yokuş aşagı max hız 212.kapaklı jantlarla bu hızı yapıyordu.alaşım jant takınca düz yol aynı.

yokuş aşagı 200 civarı oldu.millet cidden uçuyor düşük beygirli araçlarla.bir ara fordda çalışan bi elemanda focus la 220 yapıyoz demişti.motor

aynı motormuş ama ford ekstra bişeyler eklemiş falan filan

şahsi görüşümdür.1.6 dizeli olmayan firmanın arabasını gidip test bile etmiyorum.psa gruba ait 1.6 dizelin şu an alternatifi yok.iki araç arasındaki

seçim konusuna gelince.bence bekle.308 çıktıgı anda aldıgın 307 nin degeri düşücek.bu saatten sonra üretimi sonlanacak araç alınmaz.feline

serisinede kanmayın.bu arada 307 nin makjaylı kasasında kronik bir problem yok.eski kasa sorunlu

• pug istediği kadar donanımlı olsun ,toyota az donanımlı olsun, beygiri az olsun isterse ,pug'dan yavaş olsun.toyota derim.
    quote:

Arkadaşlar,

• quote:

Orjinalden alıntı: acu___men

yeni corolla dizel 1.4 d-4d 90beygir otobanda 210 km/h hızlara çıkabiliyor ve focus tdci 109 beygirliği ve peug hdi 110 beygirliği geçiyor.

quote:

Arkadaşlar,

Hocam Focus 1.6 TDCİ 240 km hıza ulaşabiliyor

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.