Şimdi Ara

Dizel 307 mi Megane mı ??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
3.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • dizel alcaksan sorunsuz yeni corolla bakmanı öneririm.

quote:

Orjinalden alıntı: zirve_41

Merhaba Arkadaşlar Aranıza Yeni katıldım ;

Şu anda 2003 model bir Honda Civicim var aracımı değiştirmek istiyorum ve 1.6 307 HDİ ve Megane II DCİ (sedan) arasında kaldım , sizce hangi araç artıları ve eskileri nelerdir.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
  • Arkadaşların megane ile ilgili olumlu görüşlerine ilave, megane nin servis ücretleri daha uygun...
  • Bence de Megane. Hem daha bir aile arabası gibi hem de daha az sorun çıkaran bir araba.
  • Vallaha maşallah diyeyim benim 307nin bir sorunu yok ama ben olsam 1.5 dci megane (tercihen HB) alırdım.Ki 307yi alırken aile bütçemiz el verse zaten 1.5 dci hb megane istiyorduk.Ama kısmet 307yeymiş şimdilik arabamızdan çok memnunuz.megane 80hp olucaksa 1.4 hdi 307 ile aralarında pek bir performans farkı yok.Bu durum 1.6 110hp 307 ve 1.5 100hp megane arasında da geçerli.Yalnız bir ekleme yapayım bu araçların ikisi de yakın zamanda kasa değiştirecek araçlar.0 alacaksan bu durumu iyi düşün derim.Hakkında hayırlısı neyse o olsun arkadaşım , alacağın aracı kazasız belasız kullanman dileği ile...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aarmaganozturk -- 26 Ağustos 2007; 0:58:22 >
  • Bizde 2005 MeganeII DCI var çok memnunuz, 307si olan arkadaşlarım avr hiç memnun değiller ben Megane tavsiye ederim konforlu donanımlı bir araç. Karar sizin..
  • mégane
  • Megane diyeceğim bizim kuzende var konfor olarak 307 den daha iyi geldi bana ama ekonomi konusunda bişey diyemeyeceğim denemek lazım 307 az yaktığını duymuştum ama
  • Tabiki megane... ama Honda'nın tadına baktıysan yine Honda'dan bir alternatif yaratmanı öneririm...
  • dizel civic yok ki ama.ama dizel megane gırla.
    quote:

Orjinalden alıntı: mrvirtuous

Tabiki megane... ama Honda'nın tadına baktıysan yine Honda'dan bir alternatif yaratmanı öneririm...
  • tabiki megane
  • Valla arkadaşım benim fikrim hiç satma arabanı civic ikisinden de iyi..
  • Al Megane bak keyfine. Gemi gibi araba,yakıt konusundada iyi,tipide güzel,servis problemi ve ikinci elde sıkıntıda yok.
  • merhaba arkadaşlar,araba almayı düşünüyorum,bende arkadaş gibi pejo 307 ve megane 2karar veremedim,
    Peugeot
    307
    1.6 HDi Premium
    2006
    Dizel ( bu araçla ilgileniyordum yakınlarım sorun çıkartcağını sölediler kafam karıştı )

Renault
    Megane
    1.4 Authentique
    2006
    Benzin & LPG ( daha sonra bunu buldum ama karar veremedim yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: celalettin29

merhaba arkadaşlar,araba almayı düşünüyorum,bende arkadaş gibi pejo 307 ve megane 2karar veremedim,
    Peugeot
    307
    1.6 HDi Premium
    2006
    Dizel ( bu araçla ilgileniyordum yakınlarım sorun çıkartcağını sölediler kafam karıştı )

Renault
    Megane
    1.4 Authentique
    2006
    Benzin & LPG ( daha sonra bunu buldum ama karar veremedim yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar

Kesinlikle 307.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.