Şimdi Ara

Dizel Avensis neden tutulmuyor? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
4.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-007649809

Çok basit çünkü passat var.
    en iyiler çok satsaydı land cruiser ve jeep rubicon x5 ten fazla satardı.
  • texjrwillerjr T kullanıcısına yanıt
    2011 auris bende de vardı. Corollaya da defalarca bindim ama kalite farkı falan yoktu. 2011auris genel olarak iç mekan sert, kalitesiz hissi veren bir araçtır. Dediğim gibi zaten büyük çoğunluğu ortak araçlar.

Sağlamlık konusu da tartışmaya açık bir konu değil bence. Tüm dünyada toyotalar sağlam imajına sahiptir. Zorlu şartlarda en çok kullanılan marka toyota olmuştur hep.

• D segmentinde 2.elde passat dışında satamazsınız.
    5-10 bin tl uyguna filan satabilirseniz ne ala.
    İnsignia fiyatları Astra fiyatlarıyla aynı, alırken Astra+ 10-20bin tl verdiler belki ama satarken o aradaki fark uçup gidiyor D segmentinde.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • commandx C kullanıcısına yanıt
    zorlu şartlarda kullanılan hep hilux ve land cruiser olmuştur ki ünlerini gerçekten de hak eder. ama ben bir corollanın sağlamlık anlamında elantradan iyi olacağını düşünmüyorum.
  • Avensis her zaman tutulmayan bir modeldi
  • texjrwillerjr T kullanıcısına yanıt
    Elantra da çok sağlam bir araç. Bence de corolladan sağlam olabilir ama sonuçta imaj konuşuyoruz. Hyundai nin imajı ile toyotanın imajı bir mi? Camry corolla da zorlu şartlarda kullanılan araçlar. Hani özellik yok, o yüzden sağlam diyorsun ya alakası yok. 99 lexus vardı bende. Özelliğin alası vardı. Adamlar sağlam yapıyor işte, buna kafa yoruyor. Şu an gidip ikinci el araç eski alacak olsam aynı para olsa bile lexusu bmw mercedese tercih ederim. İşte bu bana verdiği güvenden geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: commandx

Elantra da çok sağlam bir araç. Bence de corolladan sağlam olabilir ama sonuçta imaj konuşuyoruz. Hyundai nin imajı ile toyotanın imajı bir mi? Camry corolla da zorlu şartlarda kullanılan araçlar. Hani özellik yok, o yüzden sağlam diyorsun ya alakası yok. 99 lexus vardı bende. Özelliğin alası vardı. Adamlar sağlam yapıyor işte, buna kafa yoruyor. Şu an gidip ikinci el araç eski alacak olsam aynı para olsa bile lexusu bmw mercedese tercih ederim. İşte bu bana verdiği güvenden geliyor.
    dostum lexusu işin içine katmayalım. lexus bence özellikle şu anda zevk sahibi insanların, kaliteden anlayanların alacağı araba. ha keza camry amerikan pazarında kendini kanıtlamış bir kaliteye sahip. corolla nerede, hangi zor koşullarda kullanılmış. ama senin dediğin gibi imaj. ona katılıyorum. doğru bulmuyorum ama katılıyorum.

• D sınıfı araba yapıp otomatik şanzıman olmaması
  • Tasarruflu olsun az mazot harcasın diye 1,5 tonluk arabaya 112 HP motor koydular...İnsanlar almadılar....İçindeki BMW motoru....Tutulmuyor ifadesi yanlış..Temiz bulan havada kapıyor...Çünkü emsallerinden çok ucuz.....
  • Eğer o arac otomatik ve beyaz olsa bu paraya alırdım:D

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.