Bildirim
dizel brodway mı dizel Şahin mi (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kosarak gecerim o arabalariquote:
Orijinalden alıntı: goodorevil
Atmosferik dizel Volkswagenler geldi aklıma. Passat, Golf falan. Eski olur belki ama hala arada görüyorum trafikte.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam alırsa son sahibi olur -
-
Ama o arabalar 100 kilometre mesafe için 6 litre kadar mazota, Eurodizel dersek 30-35 liralık masrafa ihtiyaç duyarlar. Siz o mesafeyi yürümeye kalksanız 60-70 liralık yemek yersiniz.quote:
Orijinalden alıntı: SHIHAD
Kosarak gecerim o arabalari
Alıntıları Göster -
kaşkaycı sen banlı değil misin öbür hesaptan herhal
bölümün acayip konularından birine daha imza atmışsın -
yoo ne banı hocam konu bölüme uygun sanırım ama yinede sağolunquote:
Orijinalden alıntı: jimhendrix
kaşkaycı sen banlı değil misin öbür hesaptan herhal
bölümün acayip konularından birine daha imza atmışsın
-
Kisa mesafe icin dedim canim. 100km yolu kim yaya giderquote:
Ama o arabalar 100 kilometre mesafe için 6 litre kadar mazota, Eurodizel dersek 30-35 liralık masrafa ihtiyaç duyarlar. Siz o mesafeyi yürümeye kalksanız 60-70 liralık yemek yersiniz.
Alıntıları Göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
@SHIHAD hocam o araç 10 km için 3-4 lira yakarken siz o mesafede 1 İskender üzerine 1 künefe gömersiniz. mesafe 1 km olursa 30-35 kuruş yakan araca karşı 1 liralık su içersiniz diye tahmin ediyorum.
son sahibi olur bunları alan r19 1.9 yazacaktım demin de vergiden dolayı yazmadım.quote:
Orijinalden alıntı: berke_17.
yoo ne banı hocam konu bölüme uygun sanırım ama yinede sağolun
Alıntıları Göster
-
O kadar yemeden de 10km yaparim arabam olmadigi zaman cok yuruyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SHIHAD -- 25 Mayıs 2018; 23:55:14 >
quote:
Orijinalden alıntı: beyinsis
Şahinin orijinal dizeli zaten yok. Broadwayin dizeli de turbosuz eski bişey, alanın elinde parlar. Beoadway 1.4 motorla alınır, 1.6 bile alınmaz, değil 1.9D.
İyi saçmalamışsın
Şahin in orijinal fabrika çıkışlı 1.7 lt dizeli üretildi.Daha sonra talep azlığı,fiyat gibi konulardan ötürü kaldırıldı.
R9 un dizel versiyonu 1.9 değil 1.6 lt.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Ama o arabalar 100 kilometre mesafe için 6 litre kadar mazota, Eurodizel dersek 30-35 liralık masrafa ihtiyaç duyarlar. Siz o mesafeyi yürümeye kalksanız 60-70 liralık yemek yersiniz.
Ben 3 km yürüsem oturup İskender kola yiyesim geliyor
Bugatti Veyron kullansam bile yürümem den ekonomik oluyor
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Bilmeme hakkım yok mu? R9 dizele gelince arkadaşımda vardı, 1,9. Armosferik 1,6 zaten sürünür. 1,9 u bile gitmiyor.quote:
Orijinalden alıntı: redbul_540quote:
Şahinin orijinal dizeli zaten yok. Broadwayin dizeli de turbosuz eski bişey, alanın elinde parlar. Beoadway 1.4 motorla alınır, 1.6 bile alınmaz, değil 1.9D.
İyi saçmalamışsın
Şahin in orijinal fabrika çıkışlı 1.7 lt dizeli üretildi.Daha sonra talep azlığı,fiyat gibi konulardan ötürü kaldırıldı.
R9 un dizel versiyonu 1.9 değil 1.6 lt.
Alıntıları Göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bilmeme hakkın tabiki varda.Biliyormuş gibi yazmışsın sorun orada ve halen 1.9 diyorsun cidden komiksin.quote:
Bilmeme hakkım yok mu? R9 dizele gelince arkadaşımda vardı, 1,9. Armosferik 1,6 zaten sürünür. 1,9 u bile gitmiyor.
Alıntıları Göster -
Europa dizel alın
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X