Şimdi Ara

DİZEL Cerato Gelsin Dİyenler!!! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
4.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Ben bir kia hayranı olarak bilgi vermek istedim.2005 ceratoya sahibim.ve yeni cerato dizel gelene kadar bekleyeceğim.Uluslararası bir firmada iş yazılımları üreten bir firmada satış yöneticisi olarak çalışıyorum.Firma ilede bu konuda görüşme fırsatım oldu.Bende herkes gibi dizel neden yok ve donanımı neden yurtdışındakiler aynı değil sorularını yönelltim.Dedikleri dizel motorun olmayacağını söylediler.Bende zorladım normal olarak ilk önce benzin 1-2 sene sona dizeller gelir dedim.Yok dedi.Hundyainin önünü kaptmamak için strateji gereği yapmıyorlar dedi.Genelde ucuza kaçma niyeti var dediler.Buna karşın kia yı jeep tarafına ağırlık verildi dediler.Bilemiyorum..ceed için dizel hatta dizel otomotik var.fakat cerato için yok.İlginç.ceed sw var ve sanrooflu dizel otomotik.en az talep görecek ve 2. ellinde zorlanacağınız bir model.dedim fiyatlarda 42-44-46 az buz değil.ne yapmaya çalıştıklarını onlarda bilmiyor.böyle batacaz,yanlış işler yapıyoruz modundan ziyade hissettiğim bir strateji var.
    Yıl sonuna kadar bekleyeceğim.Hatun otomotik istediği için dizel otomotik bir araca geçmeyi planlıyorum.Yıl sonuna kadar gelecek haberleri bekleyeceğim,olmadı ceed sw yi alacağım.2. elde olabilir.ceratodan gün geçtikçe ümidim azalıyor..:(

• 2004 yılında Cerato TR pazarına sadece benzinli modelle girdiğinde dahi, 6 aya kadar dizel versiyonunun geleceği söyleniyordu. Ve dizel cerato geldi. Hem de yaklaşık olarak benzinli cerato fiyatına.

Ama şu an kesin dizel cerato gelmicek deniyor.
  • Dizel cerato madem gelmicek diyorlar bari Manuel Cee'd getirsinler Concept donanımlı.. Arabayı değiştirmeye kalksam Kia'da şu an bana uygun araba yok Arabanında değişim vakti yaklaşıyor git gide..Dün 126.600 km deydi araba..
  • kimseyi kia ceratodan sogutmak değil amacım lakin bir i20 kullanıcısıyım.. başka bir yeni cerato konusuna da koymustum görmeyenler olabilir. bir araba alacaksınız öncelikle güvenliğine önem verin derim. bu aracın euroncap testi yok ancak ancap denen bir kuruluş yapmış bu testi ve 4 yıldız vermiş.. A sütunun bu derece katlanması bu aracın guvenlıgını sarsacagını dusunuyorum...

http://www.youtube.com/watch?v=QgbXhdYDME0

DİZEL Cerato Gelsin Dİyenler!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: REVENT0N

Dizel cerato madem gelmicek diyorlar bari Manuel Cee'd getirsinler Concept donanımlı.. Arabayı değiştirmeye kalksam Kia'da şu an bana uygun araba yok Arabanında değişim vakti yaklaşıyor git gide..Dün 126.600 km deydi araba..

Artık manuel 1.6 dizel ceed getiriyorlar.
    Ama sedan yani cerato bekleyenlere bir cevap yok hala.

Çelik motor dizel cerato üretilmediğini söylüyor Kia kore sitesinde cerato/ forte dizel seçeneği var.
    Fiyat, teknik özellikler hepsi gözüküyor.
  • Ben aralığa kadar bekleyecem, olmadı LPG'li cerato'ya razı olmaya başladım. Fiyatı gerçekten uygun. comfort donanim + lpg
  • quote:

Orijinalden alıntı: coderMX

Ben aralığa kadar bekleyecem, olmadı LPG'li cerato'ya razı olmaya başladım. Fiyatı gerçekten uygun. comfort donanim + lpg

Ne kadar?
  • Yakın zamanda geleceği görünmüyor

Orijinalden alıntı: erdalls

Kamil Bey dizel cerato ne zaman gelecek?

Yakın zamanda gelmeyeceği kesin ama ilerisini bilemem!

Saygılarımla,

Kamil ECE
    Satış Şefi
    ÇETİNLER MOTORLU ARAÇLAR SAN VE TİC AŞ
    0212 629 01 01
    0535 651 11 23

kamil.ece@cetinlerkia.com
  • quote:

quote:

Ben aralığa kadar bekleyecem, olmadı LPG'li cerato'ya razı olmaya başladım. Fiyatı gerçekten uygun. comfort donanim + lpg

Ne kadar?

Comfort + LPG için 31750 TL fiyat verdiler. Aralığa kadar bekleme kararı aldık. Belki 2011 modellerinde dizel çıkar yada aralığa kadar biraz daha maddi olarak toparlanmış olurum.
  • quote:

quote:

quote:

Ne kadar?

Comfort + LPG için 31750 TL fiyat verdiler. Aralığa kadar bekleme kararı aldık. Belki 2011 modellerinde dizel çıkar yada aralığa kadar biraz daha maddi olarak toparlanmış olurum.

Fiyatları bu şekilde biliyorum;
    CERATO Sedan CORE Düz Vites 1.6 Benzinli 126 ps 29.980 TL
    CERATO Sedan COMFORT Düz Vites 1.6 Benzinli 126 ps 32.750 TL
    CERATO Sedan COMFORT Otomatik Vites 1.6 Benzinli 126 ps 35.300 TL
    CERATO Sedan CONCEPT Düz Vites 1.6 Benzinli 126 ps 36.300 TL
    CERATO Sedan CONCEPT Otomatik Vites 1.6 Benzinli 126 ps 38.900 TL
    Sana güzel fiyat vermişler aralık ayında almayı planlıyorsan kampanyalı olarak daha avantajlı almış olursun.Şimdiden hayırlı olsun.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ne kadar?

Fiyatları bu şekilde biliyorum;
    CERATO Sedan CORE Düz Vites 1.6 Benzinli 126 ps 29.980 TL
    CERATO Sedan COMFORT Düz Vites 1.6 Benzinli 126 ps 32.750 TL
    CERATO Sedan COMFORT Otomatik Vites 1.6 Benzinli 126 ps 35.300 TL
    CERATO Sedan CONCEPT Düz Vites 1.6 Benzinli 126 ps 36.300 TL
    CERATO Sedan CONCEPT Otomatik Vites 1.6 Benzinli 126 ps 38.900 TL
    Sana güzel fiyat vermişler aralık ayında almayı planlıyorsan kampanyalı olarak daha avantajlı almış olursun.Şimdiden hayırlı olsun.

Pazarlık yaptık ama LPG'li olduğu için vazgeçtik. Daha sonra Era ve Albea'lara baktık ama Cerato gerçekten güzel ve fiyatı uygun olan bir araç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coderMX -- 23 Temmuz 2010; 1:58:08 >

• Cerato almaya niyetlenip Era veya albea almak tatmin etmez seni...
  • quote:

Cerato almaya niyetlenip Era veya albea almak tatmin etmez seni...

Aslında Cerato'ya bakmaya gittik. Sonra Rio'yada baktık. Ama Cerato gerçekten farklı bir araç daha önce C sınıfı araçlara bakmamıştık fiyatları çok pahalı diye.

Bence Cerato Confort + LPG gayet uygun bir fiyata ulaşmak mümkün bu araca, Civic, Corolla gibi araçlar kadar pahalı değil en azından.
  • Çelik motor, Cerato haricinde diğer modellerin bütün versiyonlarını getirdi. Örnek olarak ceed. Benzinli ve dizel motor seçeneklerinin hepsini piyasaya sundu.
    Ama Cerato modeli üvey evlat muamelesi görüyor. Oysa Türk halkı Kia yı Jiplerden sonra cerato modeliyle tanıdı. Bu model de dizel olarak piyasaya girdi.
    Ve Türk halkı Sedan aracı çok seviyor.
    Çelik motor getir artık Dizel Ceratoyu....
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismail hoca

Çelik motor, Cerato haricinde diğer modellerin bütün versiyonlarını getirdi. Örnek olarak ceed. Benzinli ve dizel motor seçeneklerinin hepsini piyasaya sundu.
    Ama Cerato modeli üvey evlat muamelesi görüyor. Oysa Türk halkı Kia yı Jiplerden sonra cerato modeliyle tanıdı. Bu model de dizel olarak piyasaya girdi.
    Ve Türk halkı Sedan aracı çok seviyor.
    Çelik motor getir artık Dizel Ceratoyu....

çelik motor elbette bunu getirmek ister sonuçta dizel cerato satacak ve servis büyük paralar kazanacak
    ama benim Tek Kar bayi sahibiyle olan görüşmemde dizel ceratonun üretilmediği ve cerato nun amerikan pazarı için benzinli üretildiği ve usa nın kesinlikle dizel cerato istemediğiydi.Hal böyle olunca çelik motor da kalkıp benim için cerato dizel üretin diyemiyor
    sebebi belli türk halkının kia ya soğuk ve aşağılıcı gözle bakması
    örneğin ben kia yı alırken 10 kişiden 9 u benimle alay etti bu markayı seçtim diye
    büyük satış garantisi verilirse eğer kia motor bunu üretebilir buda imkansız Türkiye de Türk halkına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi banabunno -- 3 Aralık 2010; 20:02:42 >

• Kia ve Diesel : bence Hayir..motorlarda pek is yok..
    fransis bir dieselmotoru monte etsinler
  • Boşunuza kendinizi yormayın arkadaşlar =) kia Türkiye dışında avrupa pazarında SEDAN araç getirmiyor artık.

Cerato (amerika adıyla forte) dizel piyasası olmayan ülkelerde piyasaya sürüldüğü için dizel motor seçeneğini koymamışlar. Sadece Türkiye için de dizel ayarı çekmek istemiyorlar araca. Ya da çelik motor bu konuda bastırmıyor.

http://www.kia.co.uk/ --- ingiltere sitesi cerato dahil hiç sedan araç yok
    http://www.kia.de/ ---- almanya sitesi cerato dahil hiç sedan araç yok
    http://www.kia.com/# --- amreika sitesi ceratoda sadece 2.0 litre ve üzeri benzinli motor var
    http://www.kia.co.kr/ ---- kore sitesi ceratoda sadece 1.6 litre benzinli motor seçenekleri var.http://www.kia.co.kr/vehicles/forte/specifications.aspx

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.