Şimdi Ara

Dizel oto. Epica alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hala karar veremedim. Hergün sitede dolaşıyorum ilanları. Farklı olarak bu araç dikkatimi çekti. Chevy çekilmese trden bu araç 70.000 civarında olurdu sanırım.

Bu araç nedir ne değildir ne yakar konforu nasıl chiplenir mi cruze gibi vs vs bilenler kullananlar konuma girsin lütfen

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-boyasiz-hatasiz-expertizli-518584449/detay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir ara bende baktım, piyasaya göre çok iyi görünüyor epicalar. Ancak 2 litre dizel ne kadar yakıyor ona bakmak lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: obyzr

Bir ara bende baktım, piyasaya göre çok iyi görünüyor epicalar. Ancak 2 litre dizel ne kadar yakıyor ona bakmak lazım.

Aslında yakıt önemli değil benim için senede 5000 km anca yaparım hanımla

Bundan önce 2.5 sorento 2.0 ssyangyong rexton w falan vardı bende hayvan gibi jipler.

Bu araç sitede gösterdiğine göre 163lük cruzeden daha atik bi yanlışlık mı var anlamadım. Çünkü 150 bg gösteriyor

• Araç bildiğim kadarıyla Daewoo üretimi. Dolayısıyla Cruze ve yeni Aveo gibi kaliteli bir araç değil. Bunu göz ardı etmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anyhill

Araç bildiğim kadarıyla Daewoo üretimi. Dolayısıyla Cruze ve yeni Aveo gibi kaliteli bir araç değil. Bunu göz ardı etmeyin.

Tamam teşekkür ederim elemek laxım o zaman. Motor şanzuman vs captivayla aynı diyorlar ama geri kalanı daewoo demek ki :(

• quote:

Orijinalden alıntı: SarbiReyiz

quote:

Orijinalden alıntı: anyhill

Araç bildiğim kadarıyla Daewoo üretimi. Dolayısıyla Cruze ve yeni Aveo gibi kaliteli bir araç değil. Bunu göz ardı etmeyin.

Tamam teşekkür ederim elemek laxım o zaman. Motor şanzuman vs captivayla aynı diyorlar ama geri kalanı daewoo demek ki :(

Captiva da Daewoo üretimi zaten.
  • Yakmıyor içiyor diye biliyorum bunlar için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Toyota Corolla alınır mı?
    geçen yıl önce açıldı
    Chevrolet Araç Alınır mı ?
    5 yıl önce açıldı
    Fiat Egea alınır mı?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • anyhill kullanıcısına yanıt
    Hocam bulmuşken sorayım, senede 15 20.000 km yapmıyorsanız dizel almayın muhabbeti sıfır araçlar için mi geçerli?

• Cruze dizel sahibiyim, bundan öncede ailecek 5 tane chevrolet kullandık. İşyerimde komşum olan sunpet in sahibinde vardı. Hatta bir defada binme fırsatım oldu. Araç gayet iyi. Sahibi bu araçtan önce 3 tane mercedes sahibi olmuş bir insan. Araçtan çok memnundu. Benim aracım 9-9.5 lt yakıyor şehir içinde. Bu araçta o civar yakar diye düşünüyorum. Fazla binmiyorsanız sıkıntı olmaz zaten.

• Aracın model adı epica. Sanayi köşelerindeki maceraların, sana epik şiirler yazdırır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.