Bildirim
Fiat Egea alınır mı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Piyasadaki en mantıklı araç, alınır. -
Alınır ama easy almak istemezdim. Urban olsa gayet mutlu eder ama easy çok boş. Malzeme kalitesi, hava yastığı herşeyi eksik
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
wallaha artık lounge plusmu oluyor en full olanı 180 bın dıyorlar acaıp rakamlar orta segment bu yada mesala megane gıbı C sınıfı bır arac acaıp arttı .. fıyatlar -
motor olarak egea 1.4 easy ile corolla 1.33 life fark var mı? hangisi daha performanslıdır? Alınacaksa hangisi tercih edilmeli? her ikisini de kullanan arkadaşlar var ise yorumlarını bekleriz.. -
easy çok boş urban almanız faydanıza olur motor yağ yakma sorununu çözdüler mi ki acaba -
1.4 77hp kullandığım en kötü motordu. Gitmeyen araç! Diğer 1.3 1.6 ve Tjet motorlarına birşey demem. -
iyzi donanım alma hocam taksi filo edişın, urban al geç
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Corolla ile egea kıyaslanmazquote:
Orijinalden alıntı: ozyeliz
motor olarak egea 1.4 easy ile corolla 1.33 life fark var mı? hangisi daha performanslıdır? Alınacaksa hangisi tercih edilmeli? her ikisini de kullanan arkadaşlar var ise yorumlarını bekleriz..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Egea'da 95 beygir 1.4 var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kalite olarak mutlaka kıyaslanmaz hocam da, ben motor olarak dedim yani hangisinin çekişi iyidir yokuşta falan, ikisi de iyi değil de kötünün iyisi diyelim..quote:
Orijinalden alıntı: Guest-DFABFCB25
Corolla ile egea kıyaslanmaz
Alıntıları Göster -
Alınır. Aynı bütçedeki Symbol, Sandero, Clio gibi arabalara göre daha iyi hissettirir. Ancak alacaksanız easy yerine urban paket almanız daha iyi olur. Easy paketi filo arabalarına uygun bir araba. Ama yine de fiyatına göre iyi bir araba.
Egea 1.4 kullanmadım hiç ama duyumlarım hiç iyi değil yağ yaktığı söyleniyor her yerde hatta geçen bir yerde okudum adam 28 binde arabaya sekman attırmış motora
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Motor olarakta Toyota daha iyi, fire motor son derece anlamsız gereksiz bir motorquote:
Orijinalden alıntı: ozyeliz
Kalite olarak mutlaka kıyaslanmaz hocam da, ben motor olarak dedim yani hangisinin çekişi iyidir yokuşta falan, ikisi de iyi değil de kötünün iyisi diyelim..
Alıntıları Göster
Hem üst dilime giriyor hem gitmiyor hem yakıyor.
Fiat= 1.3mjet, 1.2 69hp, 1.4 tjet, 1.4 mair.
Bu motorlar hariç motor alma
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
alınır alınmasına da easy bomboş bir donanım. bir tık üstü daha iyi olur. tabi bütçenize göre değişir. alınabilecek en mantıklı sıfır km araçlardan birisi egea... -
Easy donanim yerine urban tercih etmelisin arkadaşların önerdiği gibi.Ayrica imkanın varsa 1.3 Multijet al.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erarslan1081 -- 31 Ocak 2020; 0:13:58 >
Fiyat önemli kriter, Easy hem donanımı boş hem güvenlik eksik. Aynı paraya daha donanımlı, daha güvenli (yan/perde hava yastıklı) bir araç alınabiliyorsa o tercih edilir, alınamıyorsa Egea Easy mecburen alınır. -
Otomobil bölümünde binlerce mesajı olup her şeyi bilen forumdaşların, sahip olmalarından kaynaklı öve öve bitiremediği, mühendislik harikası, Türk otomotiv piyasasını ayakta tutan, insanlara sıfır arabaya biniyorum tadını yaşatan, ikinci elde dolandırılmalarını engelleyen, aslına bakılırsa 5 para etmeyen bir arabadır.
Ucuzdur çünkü ederi azdır. Ama dediğim gibi akarı kokarı olmayan , sürpriz yaşatmayan bir arabadır.
Bu soruyu sorduğunuza göre, otomobil piyasasına ve de ikinci el piyasasına çok hakim olmadığınızı düşünüyorum.
O sebeple macera aramayın alın 0 egeayı geçin hocam. -
Mantıklı ve uygun bir araç bence de alınır.
bende çekinerek otomatik egea aldım normalde başka araç alacaktım arada fiyat çok olunca bir anda fikir değiştirip aldım parasının arabasıdır verdiğiniz paraya değer parası çok olan başka araç alabilir motoru ve otomatiği güzel ve sorunsuz urbandan aşağı almayın
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- yetkili serviste airbag değişimi
- mercedes c180 alırken nelere dikkat edilmeli
- cupra formentor yorum
- senetle araba alınır mı
- lada vega tutulan modeli
- renault logan
- uçan araba fiyatları
- renault arkana fiyat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X