Şimdi Ara

Dizel otolarda hava yapma sorunu?nasıl çözülür? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
1
Favori
139.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Vw grubu için soyleyim, kalan menzil 0 km yi gösterdikten sonra bile 20 km felan gidiyor uzun yolda. Denedim, yolda kalmistim çünkü. Aklınızda bulunsun, 20. Km de araba tekliyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mazot pompası olan araçlarda gerek varmı hava yaparmı yeni nesil araçlarda böyle bi sorun varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: musty578

Mazot pompası olan araçlarda gerek varmı hava yaparmı yeni nesil araçlarda böyle bi sorun varmı

Mazot pompası olan araçlar mı? Tüm dizel araçlar da mazot pompası zaten vardır. Yeni nesil araçlarda da mazotu bitirip, marş basmaya devam ederseniz hava yapar araç.
  • Her araç aynı değildir herhalde ama benim aracımın (V60) kullanım kitapçığında şöyle yazıyor;depo boşaldıysa önce doldurulmalı daha sonra debriyaja yada frene hiç dokunmadan kontak anahtarını takarak anahtarı 1. konuma çevirip bir dakika beklenmeli ve ondan sonra debriyaj ve frene basarak çalıştırılmalı diyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: D.Baran

Her araç aynı değildir herhalde ama benim aracımın (V60) kullanım kitapçığında şöyle yazıyor;depo boşaldıysa önce doldurulmalı daha sonra debriyaja yada frene hiç dokunmadan kontak anahtarını takarak anahtarı 1. konuma çevirip bir dakika beklenmeli ve ondan sonra debriyaj ve frene basarak çalıştırılmalı diyor.

otomatik hava alma durumu var yani. bende albea var. benimki de öyle. kontağı aç kapa yapınca havayı almış oluyor. elle bir müdahale yapmıyorsun motora..
  • Evet,başima gelmedi öyle birşey ama öyle bir anlam çıkıyor,otomatik havasını alıyor yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: D.Baran

Evet,başima gelmedi öyle birşey ama öyle bir anlam çıkıyor,otomatik havasını alıyor yani.

aynen öyle. otomatik havasını alıyor. ama siz yine de çeyrek depoya düşünce mazot alın. deponun dibindeki pis yakıt enjektörlere gelmesin..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.