Şimdi Ara

Dizel-Otomatik İstismarı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende otomobil satın almaya aday tüketici olarak düşüncemi yazıyorum...KESİN VE KESİN BENZİNLİ ATMOSFERİK MOTORLU bir otomobil düşünüyorum..Adam gibi kullan , yağına suyuna bak, en az 350.000 km yol yapar..En az diyorum...Taksilerde atmosferik motorla 850.000 km yol yapanlar var.Bana inanmyın...İstanbul da gidip istediğiniz T. duraktan sorun.....Marka yazarsam reklama girer..TURBO MOTOR SERİ VE DAHA FAZLA GÜÇ ÜRETİYOR. ANCAK KULLANICI DOSTU DEĞİL....SERVİS DOSTU.... Hç kimse yoğurdum kara demiyor..Öve öve bir hal oluyorlar..Serviste ödedikleri paralar, turbo değişimleri, arızaları, fiyatları hiç söylenmiyor, yazılmıyor...Kim neyi beğeniyorsa güle güle kullansın...Gönül kimi severse güzel odur...Saygılarımla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 10 Mart 2014; 12:59:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mendieta58

şu fiyatlara bak 110.000ler 137.000ler, ix35 gibi QQ gibi araçlara bu paraları veripte binenler var ciddi ciddi

yahu uc ay once 130.000 e sifir 520(516 aslinda:) aliyorduk az daha.eminmisiniz bu fiyatlara?
    vallaha bu fiyatlari gordukce arabam eskiyecek diye korkuyor gaza daha bi sefkatli basiyorum...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbul gibi trafiği yoğun olmayan yerlerde yaşayanlar otomatik almasın ,
    Yılda 25 bin km'den fazla yapmayanlar dizel almasın ,
    Ağır arazi şartlarına çıkmayanalar 4x4 almasın ,
    O zaman bakın bakalım sömürebiliyorlar mı ?
    Kapitallist sistemde mal hakettiği fiyata değil , alıcı bulduğu fiyata satılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Disconnectus_Erectus

İstanbul gibi trafiği yoğun olmayan yerlerde yaşayanlar otomatik almasın ,
    Yılda 25 bin km'den fazla yapmayanlar dizel almasın ,
    Ağır arazi şartlarına çıkmayanalar 4x4 almasın ,
    O zaman bakın bakalım sömürebiliyorlar mı ?
    Kapitallist sistemde mal hakettiği fiyata değil , alıcı bulduğu fiyata satılır.

• öcüü.. Ö kullanıcısına yanıt
    1.2 turbo benzinli araç ibiza sanırım?
    c4 1.6 hdi 5-6lt yakarken. 1.2 tsi nin 8-9lt yakması beni şaşırttı doğrusu.
    ben 1.6 tdi mk2 leondan 1.2 tsi mk3 leona geçtim ve ikiside aynı şartlarda 6.5lt dizel, 7lt benzinli şeklinde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oquzdag -- 10 Mart 2014; 18:07:26 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • QQ ve 110.000 tl. Bu millet bu kafayla nereye gider bilmiyorum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burada yeri geldi hepinize yazıyorum...2. elde Mercedes C 180 otomobiller çok az km yapmış 1-2-3 yaşında 65 -70 - 95.000 lira arasında donanım ve yılına göre satılıyor...GÖZÜNÜZÜ AÇIN 7 İLERİ OTOMATİK ŞANZUMAN BENZİNLİ MERCEDES Şu an fasa fiso marka 60-70 - 80 binlere satılan bir çok c sınıfı 0 km arabayı beş defa eskitir.. Benzini 100 km de 1 lt fazla yakıyor...Servisi yedek parçası pahalı...GÜLÜ SEVEN DİKENİNE KATLANIR...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Henastone

quote:

Orijinalden alıntı: bozak07

Şu yerli otomobil dizel otomatik olarak tek seçenek çıksa kapış kapış gider ha.

Acayip bir dizel otomatik sevdası var öyle böyle değil

Türkiye otomobil üretecek Hemide dizek - otomatik Hayal bunlar ...

Otomobil lastiginin sibop unu ancak uretiriz. 1940 larda ucak ureten ulkemiz okumus/ bilgili insanlarin cahillere kirdirilmasi politikasi nedeniyle bir sey uretemez durumda. Boru dizayn li insansinz hava aracimiz ANKA 177 hp 2000 cc dizel motoru tamir edilemedigi icin haftalarca ucamadi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: taşkafa

Burada yeri geldi hepinize yazıyorum...2. elde Mercedes C 180 otomobiller çok az km yapmış 1-2-3 yaşında 65 -70 - 95.000 lira arasında donanım ve yılına göre satılıyor...GÖZÜNÜZÜ AÇIN 7 İLERİ OTOMATİK ŞANZUMAN BENZİNLİ MERCEDES Şu an fasa fiso marka 60-70 - 80 binlere satılan bir çok c sınıfı 0 km arabayı beş defa eskitir.. Benzini 100 km de 1 lt fazla yakıyor...Servisi yedek parçası pahalı...GÜLÜ SEVEN DİKENİNE KATLANIR...

Makyajsız kasaların içi çok çirkin ve kalitesiz. Bir tane bakmaya gitmiştik 2011 model direksiyonu çok berbattı. Ayrıca malzeme kalitesi de yerlerde. ( mercedese göre ) Merco cidden e serisinden başlıyor.

• Bizde çok güzel bir atasözü var...HALAMIN BIYIKLARI OLSA DAYIM OLURDU.....başka bir deyim var....NE KADAR EKMEK, O KADAR KÖFTE...Büyüklerimiz diyorlarki çeyrek ekmeğin içine 10 tane köfte sığmaz...En çok 3 tane. Yüzbin lira üzerine çıkarsan lüks araba çok...Burada daha alt rakamlardan bahsediyoruz...Böyleyken böyle.... Saygılarımla...
  • quote:

Orijinalden alıntı: taşkafa

Bizde çok güzel bir atasözü var...HALAMIN BIYIKLARI OLSA DAYIM OLURDU.....başka bir deyim var....NE KADAR EKMEK, O KADAR KÖFTE...Büyüklerimiz diyorlarki çeyrek ekmeğin içine 10 tane köfte sığmaz...En çok 3 tane. Yüzbin lira üzerine çıkarsan lüks araba çok...Burada daha alt rakamlardan bahsediyoruz...Böyleyken böyle.... Saygılarımla...

Demek istediğim o köfteler i tadı için değil markası için almış oluruz. Bence 3 serisi c serisinden daha üstün. Hemde fiyatları daha uygun. ( Yeni c ler hariç :) )

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.