Şimdi Ara

dizel ve yokuş (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • valla usta benim anladıgım kadarıyla sen o ikinci viteste cıktıgın yokusta dizel arabayla yarım debriajda felan zorlamıssın! baksana koku geldi diyorsun.dizel arabalar diger arkadaslarında dedigi gibi tork olarak benzinlilere gore cok daha gucludur o yuzden yokuslarda bi arkadasın dedigi gibi nice arabalara makas atman lazım=)))hemde ole 3000 devire felanda gerek yok 2000 veya uzerinde olsun devir kafi,normalde dizel araç yokusta avantajlı olmasının yanında ,soz konusu yokusta dur kalk oldugunda dizel dezavtajlıdır ve rahatsız eder cunku arkadasların dedigi gibi gaza basmaya acırsan stop eder acımazsan debriyajı cok yer ama kaçıs yok yuksek devirde kalkacaksın...

Sonucta sen eger debriyaj balatasının kokusunun ne oldugunu bilecek kadar araba biliyorsan,bir araba cıkamayacak kadar zorlandıgında yarım debriyasj yapacak kadar surus bilgin varsa senin yokusta boyle birsey gelmesi mumkun degil bence kesin aracında bir sorun var bence hemen bi baktır ama baktırmadan once yinede garanti olsun diye bi dizel kullanıcısına aracını kullandırt (eger bu senin ilk dizel aracınsa), onunda bi fikrini al derim,ama bence arabada bi sorun varrr

• +1907 aynen

quote:

Orjinalden alıntı: mur24

quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

bizim burada bi yokuş var 70 derece...

45 nedir, 90 ın yarısı ve her yerde vardır...

Siz nası görmedniz size 80 lik bi yokuş gösteriyim burada ben çıakrken araba geri düşçek dye korkuom kendimi biraz geri versem evin direk arkası

Samatya yokuşu var Hasekinin orada orası da çok dik mesela...

45 derece ne demek bi daha düşünün bence
    O samatyadaki bahsettiğin yokuş en fazla 25 derecedir. Bizim burda, sık sık geçerim ordan biliyorum.
    45 derecede yürümek bile çok zor olur.

• aynı araçtan bende de var. fakat benimki 75 bg olan versiyonu. belki bilen vardır. İstanbulda dereden Bilgi üniversitesine direk çıkan bir yokuş vardır. orayı klima açık rahat olarak çıktım. olay 2000 devir üstünde turbo devreye giriyor. ondan sonra kolay kolay devir düşmez.
  • quote:

Orjinalden alıntı: robotech

+1907 aynen

quote:

Orjinalden alıntı: mur24

quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

bizim burada bi yokuş var 70 derece...

45 nedir, 90 ın yarısı ve her yerde vardır...

Siz nası görmedniz size 80 lik bi yokuş gösteriyim burada ben çıakrken araba geri düşçek dye korkuom kendimi biraz geri versem evin direk arkası

Samatya yokuşu var Hasekinin orada orası da çok dik mesela...

45 derece ne demek bi daha düşünün bence
    O samatyadaki bahsettiğin yokuş en fazla 25 derecedir. Bizim burda, sık sık geçerim ordan biliyorum.
    45 derecede yürümek bile çok zor olur.

ya en az 80 diyorum

bizim burada bi tane var 90 dan bile fazla geri geri düşüosun

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.