Şimdi Ara

Dizi izlemeyi bırakıyorum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
1.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Darwin's Finches

Bırakmaya ne gerek var? Her gün 1-2 bölüm izleyin hem kafa dağıtmış olursunuz hem de sonuçta bir hobi bu.

Benim şu an ki dizi programım şöyle

Çarşamba - Arrow
    Perşembe - Vikings
    Cuma - Hannibal
    Cumartesi - Da Vinci's Demons
    Pazar - Game of Thrones

Shameless, The Walking Dead, How I Met Your Mother bitti ve bu gece Game of Thrones başladı. Normalde Pazar gecesi The Walking Dead, Pazartesi akşamı Shameless ve How I Met Your Mother izlerdim. Haftaya da Californication başlayacak. O başlayınca onu da Pazartesi akşamı izlerim.

Böyle her gün 1-2 bölüm izleyin. Günde 1-1.5 saat dizi izlemekten hiç bir şey olmaz.

Güzel programmış hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Sánchez

quote:

Orijinalden alıntı: Systematichaoss

İzlenecek dizileri ve vakti iyi ayarlamak gerek,yoksa insanı işinden,okulundan edebiliyor.Ben mesela günde 3-4 bölüm izliyorum.Günlük 8 saat mesai.Öğle arası 20 dakikalık dizilerden iki bölüm.Akşam takip ettiğim dizlerden 2 bölüm.Şu anda 5 dizi birden izliyorum.Arada arayada da sinema filmi sıkıştırıyorum.Bu şekilde bir ilişkimiz var dizilerle

Hocam merak ettim sosyal yaşantın yok mu?

Haftasonları var,hafta içi iş güçten yorgunluktan dolayı dışarı çıkamıyorum.Haftaiçi akşamlarıda kendime göre yukarda yazdığım gibi düzenim var.Bazı günler kız arkadaşımla bazen kardeşimle bazen arkadaşlarla.Yani dizi izlemek benim sosyal hayatımı pek bozmuyor,dizi izlemeye başlamadan öncede böyleydi

• film daha uzun sürüyor dizi neyse en fazla 1 saat film 3 saate kadar gideri var birde arka arkaya 3 4 film izleyince bağımlılık yapıyor her gün her gün
  • Bi ara ben de çok fazla izliyordum da. Günde 1 maksimum 2 bölüme indirgedim artık. Gerçekten zaman kaybı çok fazla oluyor. Ama 1 günde 45 dakika bir dizi izlenebilir gibime geliyor.
  • Dizi izlemek bir araç olmalı amaç değil. Kafanı dağıtıp boş vaktini değerlendirebileceğin bir aktivite kısaca. Bütün gün dizi izlemek insanı gerçekten bıktırır üniversitede ben de hatırlıyorum Vikings'in bir sezonunu bir günde bitirmiştim neredeyse. O günler gerçekten can sıkıcı oluyordu. Zamanla kendiliğinden sıkılıp ara verirsin.

Konuyu açan arkadaşa hitaben bir cümle daha yazayım , dizi yerine film izlemekte pek bir değiştirmeyecek. Çay içmeyeyim de sahlep içeyim gibi bir şey. Yapman gerekeni engellemeyecek kadarıyla kendini ayarlayıp araya bir iki dizi veya film sıkıştırabilirsin , sonuçta hiçbirimiz robot değiliz.
  • İşin içerisine sürekliliği getirirseniz sıkılırsınız. Ben de bi ara sıkılmıştım ve gereksiz olan dizileri bıraktım, mesela The Walking Dead gibi. Son aylarda Shameless ve Arrow ile devam ettim araya HIMYM sıkıştırdım, şimdi Shameless bitti, HIMYM bitti, Arrow devam ve GOT başladı. Haftada yine 2 dizi oldu yani 2 saat. Standardı yakalamak lazım
  • la dizi kalmadı ya shameless himym yok gari

arrow, the mentalist, got bunlar var bende bi, boş zamanım olursa 20dakkalık dizilere bakıyorum artık
  • Niye dizi izlemeyi zaman kaybı olarak görüyorsunuz ki. Hepsi birer artı değil mi sizce?
  • RevivaL kullanıcısına yanıt
    twd bırakılırmı kirve yawwww
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadece50

twd bırakılırmı kirve yawwww

Sıkıldım, gram ilerleme yok dizide
  • Ben şu ara 3 4 dizi takip ediyorum.

Pazartesi Shameless vardı bitti artık GOT var onun yerine.

salı dizi yok çarşamba yok perşembe Arrow Cuma Vikings Pazar Da vinci

pek fazla dizim yok yani.

ha geçen ayda Black Sail izliyordum.
  • Derslerin yoğunsa izlemen bencede yanlış bir süre ara ver(bunu diyende vazgeçemiyor) ama çok yoğun olmadığın zamanlar günde 1saat dizi izlemekten zarar gelmez , hem kafa dağıtır şahsen izlesemde günde en fazla 2bölüm izliyorum ve sadece bir dizi takip ediyorum bitince başkasına geçiyorum ama gördüğüm kadarıyla çoğu kişi 4-5 diziyi birden götürüyor öyle tabi çok zaman harcar ve hakkaten gereksiz.
  • twd-got-vikings gerisi teferruat.
  • Çok fazla vakit alıyor diye dizi izlemek bırakılır mı? İnsanlar güzel vakit geçirdiği, eğlendiği, kafalarını dağıttı için dizi izlerler. Dizi izlemek hobi işidir. Dizilerden dolayı sorumluluklarınızı yerine getiremediğinizi düşünüyorsanız, (sınavlardan, derslerin yoğunluğundan bahsediyorum) o sıralar daha az dizi izlersiniz ya da hiç izlemezsiniz. Tabii ki, dizi izlemeyi bırakabilirsiniz ancak bunun mazereti "dizilerin, çok vakit alması" olamaz bana kalırsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sercann35

Çok fazla vakit alıyor diye dizi izlemek bırakılır mı? İnsanlar güzel vakit geçirdiği, eğlendiği, kafalarını dağıttı için dizi izlerler. Dizi izlemek hobi işidir. Dizilerden dolayı sorumluluklarınızı yerine getiremediğinizi düşünüyorsanız, (sınavlardan, derslerin yoğunluğundan bahsediyorum) o sıralar daha az dizi izlersiniz ya da hiç izlemezsiniz. Tabii ki, dizi izlemeyi bırakabilirsiniz ancak bunun mazereti "dizilerin, çok vakit alması" olamaz bana kalırsa.

katılıyorum.

dizi izlemekten bir sorumluluk, bir zorunluluk gibi bahsedilmiş. aç canın sıkılınca izle bi kaç bölüm sonra işin varsa işine bak. ha işin yoksa dizini izle vakit geçsin sıkıntı ne?
  • Dün 8 Black Books, 4 The IT Crowd bölümü izledim. ÇEne kaslarım ağrısada yılmadım, şimdi tekrar izlemeye başlıyorum
  • Breaking Bad,OZ,Boardwalk Empire,True Detective gibi dram dizileri sanat imgeleri bulunduran,insanın ufkunu genişletecek diziler izlemek gerekli.Ayrıca Spartacus,Vikings örnekleriden de eski dönemdeki bölgelerden hakkında bilgi ediniyoruz.Yani dizi izlemek vakit kaybı değil.Sen kendini frenleyememişsin.Kişisel bir problemini genel hale getirerek sorununu halletmeye çalışmışsın.Ayrıca sınav zamanı kesinlikle dizi izleme.
  • Aynen usta kaliteli dizilerle sınırlayıp diğer şeylere de ağırlık vermek lazım.İzlediğim çok çöp dizi var vakit geçsin diye izliyoruz işte
  • The following, the mentalist, arrow, continuum, the black list, shameless, the tomorrow people, the bing bang theory, hannibal, davinci demonds, agents of shield , homeland true detectiv, dracula, sherlock , the walking dead, suist, almost human , Intelligence
    şuan izlediklerim

her akşam iki bölüm izliyorum haftasonu 3 bazen dört bölüm oluyor genelde güncel takip ettiklerimi hafta içi indirip hafta sonu, sezon finali yada geriden geldiğim serileride hafta içi izliyorum
  • İzlediğimde rahatlıyorum.Asla bırakamam.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.