Şimdi Ara

dizi mag davetiye kodu verebilecek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
8.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya üye olmadanda izleyebiliyosunuz anlamadığım neden davetiye kodu istiyosunuz ? birde site çok berbat en ufak birşeyde yorum bile yapamıyosunuz.
    geçen alt yazı oyladım düşük verdim diye elimden almışlar yorum yapmamı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Team NINJA

ya üye olmadanda izleyebiliyosunuz anlamadığım neden davetiye kodu istiyosunuz ? birde site çok berbat en ufak birşeyde yorum bile yapamıyosunuz.

altyazı'nın ortalaması demek ki onlar için önemliymiş bir daha ki ne dikkatli ol kaptan sakata gelme :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolwerine0

quote:

ya üye olmadanda izleyebiliyosunuz anlamadığım neden davetiye kodu istiyosunuz ? birde site çok berbat en ufak birşeyde yorum bile yapamıyosunuz.

altyazı'nın ortalaması demek ki onlar için önemliymiş bir daha ki ne dikkatli ol kaptan sakata gelme :)

çok fifi hocam zaten izlemiyorum harikadizi varken eski dizilerin bile 720p si var dizimagda geçen bakayım dedim mentalist e eskilerin hepsi berbat görüntü ve üstüne birde 2mb bağlatı olduğu halde bile adama kafayı yedirttircek cinsten
    başka sitemi yok alla aşkına.
    ha amacım puan kasayım diyosanız o ayrı ne işede yarıyosa artık.

hayır oraya yazmışlar bölümdeki alt yazı için oylama yap yorum yap diye.
    dedim yazılar geriden geliyo başkada birşey yok.hemen yorum yapma seçeneğini elinden al.
    vardır bu çakalların düşündüğü birşey yoksa böyle davetiyeli yapmazlar.
    ilerde paada isterlerse hiç şaşırmam açıkcası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Team NINJA -- 16 Ekim 2013; 0:44:07 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wolwerine0

quote:

çok fifi hocam zaten izlemiyorum harikadizi varken eski dizilerin bile 720p si var dizimagda geçen bakayım dedim mentalist e eskilerin hepsi berbat görüntü ve üstüne birde 2mb bağlatı olduğu halde bile adama kafayı yedirttircek cinsten
    başka sitemi yok alla aşkına.
    ha amacım puan kasayım diyosanız o ayrı ne işede yarıyosa artık.

hayır oraya yazmışlar bölümdeki alt yazı için oylama yap yorum yap diye.
    dedim yazılar geriden geliyo başkada birşey yok.hemen yorum yapma seçeneğini elinden al.
    vardır bu çakalların düşündüğü birşey yoksa böyle davetiyeli yapmazlar.
    ilerde paada isterlerse hiç şaşırmam açıkcası.

siteye benim de üyeliğim var dizileri izlerken sonunda yorum yapmayı unutmayın felan diyorlar ama ben yapmıyorum üşendiğimden

• yapta gör
    alıversinler anahtarını.
  • hocam bir davettiye gönderin dizimag için , gözünüzü seveyim :) bir biz üye olamadık gitti...
  • quote:

altyazıyı nasıl oyladınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vril

quote:

alt yazıyı kayma var diye tabiki kötü oyladım.hatta uyardım 720p de alt yazılar 1 2 saniye geriden geliyor diye.
    direk elimden aldılar yorum yapmayı.
    ilk hesabıda dizi hakkında kötü yorum yaptım diye kapadılar.
    yani oraya üye olduğunuzda he ne kadar kötüde olsa birşey ooo şahane süper gibi şeyler dememiz gerekiyo veya hiçbirşey yapmayacaksın diziyi izle hepsi bu.
    hayır birde adamlarada ulaşılmıyo oraya koymuşlar iletişim diye adamlara derdimizi anlatıcaz oda yok maalesef.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Vril

quote:

alt yazıyı kayma var diye tabiki kötü oyladım.hatta uyardım 720p de alt yazılar 1 2 saniye geriden geliyor diye.
    direk elimden aldılar yorum yapmayı.
    ilk hesabıda dizi hakkında kötü yorum yaptım diye kapadılar.
    yani oraya üye olduğunuzda he ne kadar kötüde olsa birşey ooo şahane süper gibi şeyler dememiz gerekiyo veya hiçbirşey yapmayacaksın diziyi izle hepsi bu.
    hayır birde adamlarada ulaşılmıyo oraya koymuşlar iletişim diye adamlara derdimizi anlatıcaz oda yok maalesef.

Hayır sormak istediğim altyazı oylamasınî nasıl yaptığınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Facebook hesabı ile giriş yapabilirsiniz ne gerek var davetiye kod lazım değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bişi dicem en beğendiğim doğum günü mesajı atan 2 kişiye vericem 2011 den beri dizimag üyesiyim HİMYM <3 :D 1200 puanım var dediğim gibi 2 kişiye vericem :D
  • Arkadaşlar bir adet davetiye de bana gönderirseniz çok sevinirim.Şimdiden teşekkür ediyorum.
  • davetiyesi olan varsa gönderirse sevinirim.
  • Davetiye gönderme imkanı olan varsa, gönderirse çok sevinirim
  • Davetiye davetiye diye tutturmuşsunuz da boşuna beklemeyin hacılar kurallar tanımadığın kişiye güvenilmeyecek kadar katı ve puanlar zor birikiyor.
  • Team NINJA kullanıcısına yanıt
    harikadizi.net e girmistim gecenlerde dizimagde hd si olmayan bir diziye bakmak için 720p koymuşlarda alt yazılar başka dilin alt yazısı kaldırılmadan beraber konulmuş tüm sezon o şekilde :D
  • Bana'da Yollayan olursa Sevinirim .
  • Banada bir kişi davetiye göndereblirmi acaba
  • Dizi-mag.com tartışmasız türkiyenin en iyi dizi yayınlayan sitesidir. Adamlar 1 günde altyazılı bölümü hazırlıyor. Her gün 10 larca yeni bölüm çıkıyor helal olsun diyorum yeni bölümlerin hepsi 720 p hd izlenebiliyor.

Şuan 460 puanım var ama 100 puanı bir davetiye koduna verilmez kusura bakmayın 10-20 puan olsa verebilirdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: theluxas1

Dizi-mag.com tartışmasız türkiyenin en iyi dizi yayınlayan sitesidir. Adamlar 1 günde altyazılı bölümü hazırlıyor. Her gün 10 larca yeni bölüm çıkıyor helal olsun diyorum yeni bölümlerin hepsi 720 p hd izlenebiliyor.

Şuan 460 puanım var ama 100 puanı bir davetiye koduna verilmez kusura bakmayın 10-20 puan olsa verebilirdim.

Hocam Çok güzel yazmısınız;

Dizi-mag.com tartışmasız türkiyenin en iyi dizi yayınlayan sitesidir. Adamlar 1 günde altyazılı bölümü hazırlıyor. Her gün 10 larca yeni bölüm çıkıyor helal olsun diyorum yeni bölümlerin hepsi 720 p hd izlenebiliyor.

Amaaaa 460 puanınız varmıs 100 puan bir davetiye konuda verlmez demenın mantıgı nedır ? puanları bırıktırıp arabamı verıyorlar sıtede ? Kuponları bırıktır tencere bedava öylemi Burda insanlar rica ederek istiyor. çok gereksiz yazı yazmak için yazılmıs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alee33 -- 18 Kasım 2013; 13:22:06 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.