Uzun zamandır yaptığım araştırmalar okuduğum forum siteleri, sözlük formatındaki siteler ve kendi izlediklerim ile bir liste oluşturmuştum. Bu listeyi sizinle paylaşmak istedim. Böylece sizde uzun uzun dizi araştırmak zorunda kalmazsınız. Listeyi Hazırlamak için Yaklaşık 4-5 Ay diziler hakkında yapılan tüm yorumları okuyup ona göre Listeye aldım.
*Benim izlediklerim ve izlemeye devam ettiklerim ** Çok fazla tavsiye edilenler *** Yorumları olumlu olup izleneme oranları yüksek olan diziler
*İzlediklerim
Bitenler
Avatar the Last Airbender Blue mountain state Forever Friends Second chance Spartacus Constantine Merlin
Güncel olduklarım
Outcast Preacher Arrow Sezon finalinde Legends of Tomorrow Sezon finalinde Lucifer Sezon finalinde Sherlock Sezon finalinde The Flash Sezon finalinde The magicians Sezon finalinde
Yarım kaldıklarım
Containment 1 sezon 7. bölümdeyim Da vinci deamons 3 sezondayım Fringe 3 sezon 6. bölümdeyim Person of interest 1 sezon bitti Prison break 1 sezon 6 bölümdeyim Mr Robot 2 sezondayım Supernatural 4 sezon 6 bölümdeyim The Last Ship 2 sezondayım The Walking Dead 3 sezondayım The x Files 2 sezondayım