Merhaba . Yabancı Dizi sitesi oluşturmak istiyoruz . İşten anlayan arkadaşlara ihtiyacımız var . Detaylar için PM atabilirsiniz . Veya novelbuuk@hotmail.com adresine mail atabilirsiniz .
Farkınız ne olacak?
Bu iş için ciddi düşünüyoruz . Popüler bir yabancı dizi sitesi kurmak istiyoruz . İşten anlayan arkadaşların yardımıyla hızla büyürüz. Sayfanın nimetlerinden takım olarak faydalanırız .
Tutmaz Dizimagdan önce birsürü site vardı hepsinin izleyicisini sildi süpürdü Sizin onlardan iyi olmanız lazım
Bize Yabancı Dizi kaynağı lazım .. Yani reklamsız olucak örn: dizinin önündewww.dizi bilmem ne izle yazmayacak . Domain Hosting kolay bir kaç kişinin yardımıyla hızla büyürüz . İzleyecek kişilerde var .
Dostum 1-2 kişinin izlemesiyle olmaz,herkesin izlemesiyle olur. Dizimag hepsini kapattı zaten,Dizigo açılmıştı bir aralar, şu an giren var mı bilmiyorum.
Dizimag'te en önemli problem, altyazı. Bazı altyazılar oldukça geç çıkıyor, kendi bünyesinde çevirmenler çalıştırıyorlar o yüzden fakat yine de bekliyorsun. Senin en basitinden o probleminin olmaması gerekiyor, altyazıları vermelisin. Hızlı serverlarla çalışmalısın.
en önemlisi torrent herkes artık 720p 1080p izliyor ben ne yapayım 480p görüntüyü ?
Biz bu işe MADDİ YATIRIM yapıcaz . Takım arkadaşlara ihtiyacımız var .
Domain olarak ne düşünüyorsunuz?
Ekip bulursak güzel bir domain de buluruz . Önerebileceğiniz bir şey var mı ?
@ultralisan'a katılıyorum HD olmayacaksa hiç bulaşmayın, şahsen ben indiripte izleyenlerdenim çok nadirde olsa indermeye üşenip dizimag'den bakıyorum HD'si varsa izliyorum yoksa yine indiriyorum kaldı ki dizimag'in sözde HD'si bile gerçek bi HD görüntü sunmuyor muhtemelen boyuttan tasarruf edebilmek için bitrate'i düşürülmüş 720p kullanıyolar. Tabiki kota problemi olanlar için düşük çözünürlükte sunulmalı, en önemliside altyazı problemi buna bi çözüm bulabilmeniz gerek Dizimag'e göre bi farkınız olabilmeli ki insanlar açacağınız siteyi tercih etsin yoksa işiniz zor
Geçen yıl forumdan bir kaç kişi ile yapım aşamasına girdik. Site bile hazırlandı ama devamı gelmedi bir türlü
Bence çok zahmetli birşey değil...
VPS alırsınız (http://www.r10.net/vps-hosting/17022-vps-nedir.html) VDS alırsınız upload download için. Sonra güzel bir çevirmen grup bulursunuz....
Sizden iyisi olmaz.
Bence baştan VPS almak karlı yok taşıma yok başka birşey olaylarına girmeden rahat rahat halledersiniz.
Karşılığını almak kaydıyla upload download işlerine bakabilirim.Yeterki altyapınız sağlam olsun.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme