Bildirim
Dizi tavsiyesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bilimkurgu mu istiyorsunuz yoksa fantastik mi? Teen Wolf benim bildiğim fantastik. Sci-Fi yazanlar bilimkurgu'dur. -
bilim kurgu olarak biliyordum yanlış biliyormusum. fantastik düzeltmiş olayım :) onerebilcegin varsa iyi olur suan baya bosluktayım -
Stranger Things’i izledim hocam dark basladim ama kendine cekemedi tavsiye ediyormusun?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
La Casa de Papel'den birkaç oyuncunun olduğu bir dizi vardı ama onlarda fantastik şeyler var mı bilmiyorum. Fantastik izlemek istiyorum diyorsan da WestWorld'e başlamalısıınnn -
Elite de galiba dizinin ismi. WestWorld hocam bakıcam mutlaka teşekürler öneri için -
O zaman The CW kanalının dizilerine bakabilirsiniz. İyilerden aklıma şu an bu ikisi geliyor. Bu arada diğer arkadaşın önerdiği Westworld fantastik değil. Bilimkurgu.quote:
Orijinalden alıntı: Valarmrghls07
bilim kurgu olarak biliyordum yanlış biliyormusum. fantastik düzeltmiş olayım :) onerebilcegin varsa iyi olur suan baya bosluktayım
-
Tamamdir tesekurler hocam bakicam bugun hepsine ilgimi cekerse izlerim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
american horror story
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X