Başlıkta da belirttiğim gibi Californication, Hung, Blue Mountain State tarzında komedi dizi tavsiyesi istiyorum. Güzel hatunların, 'güldüren' repliklerle - karakterlerle harmanladığı, seksist diziler...
Weeds ve Entourage'ın ilk sezonlarını dün gece indirdim, bu ikisi dışında tavsiyede bulunursanız sevinirim. Teşekkürler.
dirty seven cidden güzel dizi her gün izliyorum nerdeyse
İmdb linkini verir misin ? Bulamadım.
Yok mu başka tavsiyesi olan ?
The Inbetweeners, Skins, Shameless
Entourage'i tavsiye edebilirim. Güzel dizidir.
Shameless'i izliyorum zaten yazmayı unuttum. Entourage'ı da ilk mesajda yazmıştım indirdim diye, onu da izliyorum.
The Inbetweeners ve Skins tavsiyeleri için teşekkür ederim.
Shameless , Entourage en yakını gibi . Californication'dan aldığın tadı hiçbirinden alamıyorsun dostum
@Zaszczyt
Pardon, mesajındaki o kısım gözümden kaçmış. Entourage, Californication'a en yakın dizilerden birisidir. Zaten izliyorsan bunu da fark edersin. İyi seyirler dilerim...
Pek anlattığın tarza uymuyor ama Bored To Death'i öneririm. Hangoverdaki Zack Galifianakis oynuyor. How i met your mother ve it's always sunny in philadelphia güzeldir.
Elbryan
kullanıcısına yanıt
Bored To Death'i de izledim hocam. Dediğin gibi tarzları pek uymuyor ama eğlenceli diziydi. Bitti.
How I Met Your Mother'ın da ilk sezonunu bitirmek üzereyken, dayanamayıp spoiler yedim. Robin'in Barney'le olan durumunu öğrendim. Hevesim kaçtı, ara verdim.
It's Always Sunny in Philadelphia dizisini de ekledim listeye. Teşekkürler.
Episodes
Konu güzel
How I meet your Mother ve Two and a half men.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme